Ungene i gata VII
Bildet inngår i albumet Ungene i gata -
Utstyr
  • D100
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBarn
  • Lastet opp
  • Visninger477
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_77373} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Avsluttet .

Varmt og godt portrett som utstråler vennskap mellom de to jentene. God kontakt, og klare fine øyne. Av en eller annen grunn henger jeg meg veldig opp i skyggen på genseren nederst i venstre hjørne.

Herlige unger :)

- Ingrid-
Sidsel A.

Nydelig portrett. Flotte jentermed gode uttrykk. Farger og lys veldig bra.
Jostein M.

Her tenker jeg KONTRASTER. Prøv å bytte genser på dem så får du en slags dobbeleffekt.
Foruten viser bilde vennskap.
Et fint bilde Arnt Ove.
Mvh
Jostein
Nils B.

BRA!!
Liker måten du har løst dette på. Tross den varme tonen som er gjennomgående i bildet oppleves disse to hudtypene på en varm og diffrensiert positiv måte.
Bra høylys i øyene som ikke er for frentredende. Men her får jeg også følelsen av at du muligens gitt det litt mer kontrast. La skyggen være på det nivået den er, men trekk litt i et låst høylys. Lås den nederst i curves slik at du bare letter det litt fra 10% og ned mot skyggen. Venstre nedre dekkes jo av rammen, men om du benytter det så tar du noe av det aller viktigste i bildet. Nemmelig kontakten hendene har. Hadde derfor ønsket litt mer luft i foten av bildet. Men bra.
mvh Nils
Lars Kristian A.

jeg henger meg også litt opp i skyggen på den albuen, men glemmer det når jeg ser på ansiktene:-)
Liker bildet godt.
ellen-k w.

herlig!
kjempekontakt - fotograf - barn - og ikke minst mellom barna - hendene...
dette kommer de nok til å ha mye glede av etterhvert som de vokser til...
dus, myk lyssetting
bestående av....?
ellen-k.
Arnt Ove J.

EKS : Lyset er en blitz med stor softboks over hodene på barna + en blitz rett ved kamera + en stor gull reflektor som barna ligger oppå. Lyset over hodene gir mulighet for å skille det sorte håret ifra den sorte bakgrunnen.

De gule skyggene i venstre hjørne kommer altså ifra reflektoren.

Arnt Ove
Grethe B.

Bedårende....fint barneportrett, og jeg har stor respekt for innendørsfotografering, noe jeg sel vikke behersker enda, og ei heller har utstyr til. Likte bildet godt, ansiktene, kontrasten i hudfarger og stillingen ...en søtt vennskap!

mvh
gt
Ferran C.

I like that, i like the contrast between the girls, blond and dark, maybe i miss a higher contrast and a light spot on background(wich i like in black ofcourse) just enought to shape a bit more the dark hair girl.
By the way if that is possible, let me know the next time you work with childs, i would like to stay there, just to watch.
Ferran
Nils L.

Bildet i seg selv er ganske greit. Tradisjonellt og ok utsnitt, men ikke spennende. Bakgrunnen er litt uheldig da det først og fremst er jenta til venstre som fremheves. Lyset i ansiktene er bra.
Mvh Nils :-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu