psi !

Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger372
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_77579} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
Nathan W. L.
littt støy nede i forgrunnen, eg trur at dette området kunne med fordel brennast inn i PS, slik at støyen blir borte, ellers likte eg dette.

Helsing, Nathan
monica p.
Hallo Øyvind
Tja, vet ikke helt hva jeg skal si her, kunne i alle fall tenkt meg å sett bildet rettet opp, skjønner ikke helt hvorfor du har tatt det på skjeva.
Ville også klonet bort den greina oppe til venstre, den bare forstyrrer, tror bildet ditt hadde steget flere hakk om du gjorde dette.
Mvh Monica:o)
Odd Eirik S.
Nei dette skjønner jeg ikke helt.
Hovedmotivet er skråstilt mens trærne til høyre står i lodd. Er dette en manipulasjon. Synes å se to trær som krysser hverandre opp på bakketoppen.

På min skjerm ble dette veldig mørkt og ser i stor grad bare konturene. Så kunne godt ha vært litt lysere. Men det er jo en skjermgreie så det kan være mine innstillinger.

Artig motiv, men det kunne gjerne ha stått rett.

mvh
Odd Eirik
Inger-Lise S.
Hei! Jeg syns det er nettopp komposisjonen som gjør dette spesielt.Absolutt. Den lille diagonialen,følelsen av å bli litt svimmel: Annerledes og flott:) Herlig.
Fine farger etc..
Inger-Lise:)
Øyvind A.
Takk for ærlige kommentarer.
Nix ps-mekking her, bare helt alminnelig bruk av en ganske vid vidvinkel. Terrenget er skrått, og den døde stammen er skrå. Det er med hensikt eksponert etter himmelen. På min skjerm ser jeg antydning til detaljer i mesteparten av forgrunnen. Det kan være at noe korn/støy er synlig i de mørke partiene, som følge av knapp eksponering. Men jeg klarer ikke å se det selv.

Hovedpoenget med bildet ligger forøvrig i tittelen.

mvh Øyvind :-)
Inger-Lise S.
Hei igjen! Skjønner ikke tittelen,desverre,men her vises det da meget godt at bildet ikke er ''vridd''...Det er dybde i bildet...

Inger-Lise:)
Marianne M.
hei Øyvind
psi kan jo være så mangt....Et dreiepunkt, trykk, datauttrykk.... Prøver å tolke , men er litt ute å sykle her må jeg innrømme.
For meg ser dette ut som ''verden'' kan se ut når en ligger med ryggen på bakken og lar tankene og skyene vandre. De høyreiste,mørke trærne mot den blå himmelen. Det døde treet i midten som alt dreier seg rundt....,så en nesten blir svimmel.Hm.Tror jeg slutter her jeg før jeg ender helt ute på vidda....
Tror ikke jeg ville hatt dette bildet på veggen....Ville nok ha valgt et av de andre bildene dine ;-}

Mvh Marianne
Grethe B.
Hmm..jeg ble så nyssgjerrig på hva psi står for...og hvorfor på skrå...ligner det på en gresk bokstav?, er det matematisk et eller annet....håper du forteller det da!
Ellers synes jeg det ble litt mørkt, men jeg kan godt like ting litt på skrå jeg:-) Litt kult at ikke ting alltid skal være så rett opp og ned...

god natt

mvh
gt
Øyvind A.
Yess, endelig!
Poenget med bildet var altså at jeg så formen til den greske bokstaven psi i det døde treet. Og ganske riktig, den brukes som matematisk symbol.
mvh Øyvind
Hans Olav S.
Hum

Det er jo tegnet for PSI jo. Som syboliserer psykisk energi og kraft. De synske bruker jo PSI energi for å se, og noen kan også flytte på ting med PSI energi. Det kalles telekinese.

Men du er lissom ikke typen til å holde på med slikt, jordnær som du er.

Dessverre leste jeg forklaringen din nå, og ser at bildet bare handler om gørrkjedelig matematikk :(

Synes faktisk at bildet ditt gjør seg bedre i metafysisk sammenheng, da PSI også symboliserer energier som er helt naturlige og vanlige i naturen. Dyr har sanser som vi mennesker sjelden bruker, det har du kanskje fått med deg.

Liker bildet best i følge min tolkning.

MVH
Hans Olav
Øyvind A.
Marianne: Svimmel? Ja. På veggen? Nei, ikke jeg heller. :-)

Hans Olav:Så fint at det er noen som kjenner igjen greske bokstaver da :-) Psi er psi uansett hva man bruker den til. Tolkning av mine bilder er opp til betrakteren. Min kommetar over er bare svar på en annen kommentar. Men det stemmer at det du skriver om i øverste avsnitt ikke akkurat er min greie.
Det er dessverre et utbredt oppfatning at matematikk er vanskelig. Men gørrkjedelig??? Nei langtifra, den er jeg ikke med på. Vi snakker tross alt om et av de fagene som er mest grunnleggende for vår verdensforståelse og for vår moderne kultur.

mvh Øyvind
Hans Olav S.
Greit nok Øyvind. Matte er jo greit nok, til sin tid. Bruker jo mye bokstavregning, matematiske utrykk og ligninger når jeg programmerer. Men ellers er det kjedelig :)

Har lyst til å komme med en lengere og dypere tolkning av bildet ditt, men det må bli senere i dag, når jeg er ferdig på jobb... På en måte så symboliserer bildet ditt noe grunnleggende i naturen.

MVH
Hans Olav
Bjørn H.
Hei Øyvind ... Dype symbolikker og tolninger her .... :)

Psi eller ikke, så liker jeg bildet og naturens skaperverk -

Herlig motiv, og vinkelen treet har gjør bildet ...

Femundsmarka er flotters :)

Bjørn ;¤
Hans Olav S.
Her kommer min dypere tolkning. Håper du overlever den.

PSI symbolet ditt strekker seg mot himmelen - p.g.a. perspektivet du har valgt - som en stor antenne eller radiosender.
Man mener at PSI-energien er tilstede i luften og omkring oss, og muliggjør telepati, telekinese, psykometri, e.t.c, selv om den ikke er så lett å måle. Den forbinder oss med noe større, akkurat som mobil telefoner er oppkoblet mot Basestasjoner rundt omkring. Treet ditt kan jo være en slik PSI-basestasjon, som oppfanger, forsterker og videreformidler signalene. Så for meg er bildet ditt akkurat slik jeg vil ha det. En skulle nesten tro at du bevisst prøvde å visualisere PSI-fenomenet.

Liker bildet godt, da det har for meg en dypere symbolikk. Mye bedre enn vakre macrobilder av blomster og is :)


MVH
Hans Olav
Øyvind A.
!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu