Sommer og kø...
Ikke alle køer er like ille å stå i...
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2004-02-23 15:42:00
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2004-02-23 15:42:57
    Versjon #3
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger1862
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_77952} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (28)
Sivert A.

Dette var et intetsigende, flatt og kjedelig bilde.

Sivert
Espen P.

Ja Sivert. At det er flatt og kjedelig kan jeg skjønne. men intetsigende, det stussa jeg litt på. Men klikka meg inn på profilen din og så hva type bilder du har lagt ut. Skjønner litt mer av det nå. Som mann til mann eller til en ''forstå en mann'' skulle ''sigende'' fortelle litt om at det kan være litt godt med sommer. (når man står i kø)
Erling S.

Jeg er helt uenig med Sivert.
Synes Espen har fanget et flott motiv.
En ren estetisk nytelse.
Det finnes altfor få bilder av vakre kvinner.
Stå på Espen !!
Peter D.

Jeg synes motivet var meget bra, men jeg får en litt vrien kikkhullsfølelse her, glad du ikke gikk lenger ned. Den diffuse kanten er temmelig kitch, og jeg tror en annen beskjæring ville fungert mye bedre. Horisont virker også skjev, men du ville kanskje ha det slik? Det var alt det negative jeg kunne komme på, men du hadde et bra utgangspukt så jeg håper du har flere bilder på lager.
Og en ting til, jeg synes fargene var bra, ihvertfall på min monitor.

Pete
Ole Martin T.

Synes også beskjæringen og den difuse kanten fungerer dårlig, men motivet er bra og fargene like så. Kunne tenkt meg å sett en versjon uten den difuse kanten.

Og så synes jeg det er litt teit å ta igjen når du får dårlig kritikk. Dersom du ikke tåler å få negativ tilbakemelding er ikke dette stedet å vise frem bildene dine på. Du kan være uenig med dem som kritiserer, men ofte kan en trekke noe lærdom ut av negativ kritikk selv om den ikke er konstuktiv.

mvh - Ole Martin
Marius Nergård P.

Artig bilde. Hverken flatt eller kjedelig... Om det sier meg så grasat mye, er en annen sak, men jeg liker det. God skarphet og en pen bakdel, hva mer kan man kreve?
Likevel er jeg enig med Ole Martin i at du ikke skal ta igjen om du får negative kommentarer.

Marius
Odd Eirik S.

Kunne stått i denne køen leeeenge med et sånt objekt forann meg. Dette må da være på grensen til ''snikfotografering''.

Hvis du vil gjøre bildet riktig slemt så kan du kutte rett under hånda som holdes bak på ryggen samt i sidene så bare rompa og beina vises.

mvh
Odd Eirik
Roger K.

Jeg har aldri helt forstått meningen med slik snikfotografering, og det er intet unntak her. Dama er selvfølgelig pen bakfra og det er ingenting med henne som gjør dette bildet uspennende.

Men du (eller kameraets automatikk...) har hvertfall klart å få henne i fokus...:-)


Roger
Rune M.

Hei

Hadde vært artig å se bilde uten den diffuse kanten som tidligere nevnt. Kanskje det å få med mengden av folk gjør det mer spennende?

Tittelen var egentlig ganske passende synes jeg. Kanskje hadde den passet enda bedre hvis hele køa ble med?

Ellers så tror jeg du må ''ruste'' deg bedre og tåle å ta i mot kritikk ellers er det vel ingen vits i å legge ut bilder her? Mye dyktige folk på disse sidene, så bruk rådene. Jeg er nybegynner og er ihvertfall verdifullt for meg de rådene jeg har fått.
Avsluttet .

Tja....
Calemil M.

nei og nei og atter nei... blir ihvertfall tåpelig når du beskjærer det på denne måten.
Bjørn J.

Dette er snikfotografering.
Espen P.

Jeg la inn dette for morro, og ikke fordi det er så flott tatt. men jeg synes denne jenta er fin, og siden våren er på tur så.... Og, nei dette er ikke snikfotografering, jeg kjenner jenta vi sto bak i denne køen. men jeg lurer på om ikke dette er snikfotografering....? http://www.foto.no/cgi-bin/bildekritikk/vis_bilde.cgi?id=101860
Anders K.

Hadde ikke tenkt å kommentere, men den siste kommentaren her var jo dritbra. kommenterer den jeg :-)

bildet, helt greit, og det må jo ha vært interessant, da jeg og 423 mennesker til har sett dette...., og flere blir det vel.

Anders
Ole Martin T.

Synes bildet er flott og det er jenta også. Når det gjelder antall treff så kunne det vært en diskusjon i seg selv, for aktbildene her er de med desidert høyest treff. Fordi vi er perverse? Tror ikke det, men kropp har vel til alle tider interessert oss. Og formidlet på riktig måte er det lite som er vakrere enn det.

Er enda ikke fornøyd med utsnittene jeg. Der jeg har fått noe av det jeg ønsket meg har jeg mistet noe annet bra. I V#2 kommer jenta i rødt i veien og stjeler mye oppmerksomhet og i V#3 er håret og føttene klippet bort, og etter min mening er de like viktige som stompen. Kunne tenkt meg et smalere bilde av hele jenta.

mvh - Ole Martin
Arne S. G.

Istedet for å si at bildet ble tatt ( og lagt ut her ) fordi jenta var så fin, kan man ikke være så ærlig å si at det var fordi BENA var så fine og sexy.
Ansiktet hennes ser vi jo ikke i det hele tatt, så hun kan jo teoretisk være stygg som juling.
Ikke et bilde jeg vil huske pga. fotografiske kvaliteter.
Sivert A.

Hehe
Synes det er morsomt når folk klikker seg inn på dine bilder og ''tar hevn'', eller skriver en nedlatende tilbakekommentar under sitt eget bilde.

Regner med at nå folk legger sine bilder ut vet de at folk vil kommentere de. Kanskje var min første kommentar litt lite begrunnet, men regnet med at grunnen var ganske innlysende.

Men, men... enkelte folk tåler jo ikke at noen kritiserer/kommenterer.
Er blitt en sykdom her på foto.no =)

Mvh
Sivert Almvik
Espen P.

Du Sivert, det å gi tilbakemeldinger handler ikke om å spy ut den gørr man måtte finne for godt der og da. I den virkelige verden vi tross alt lever i, handler det litt om normal oppførsel også. Om jeg kommer til et bilde her på siden og jeg ikke finner én eneste ting jeg liker ved det, jeg synes rett og slett at det er 0 verdt, ja så har jeg vel ikke noe å tilføre denne fotografen. Om det derimot er i alle fall NOE jeg synes er bra ved det, ja så skriver jeg det - og kan deretter komme med mine vurderinger på hva jeg ville gjort anderledes selv. Om jeg skulle anmeldt alle de bildene jeg ikke finner NOE ved her på siden, kunne jeg brukt lang tid, men jeg tviler sterkt på om det hadde hjulpet fotografene. NEI, litt folkeskikk er ikke dumt Sivert. Og jo, jeg tåler kritikk, og vil gjerne ha det. Men MED folkeskikken i bakhånd på melderen.
Sivert A.

Ikke direkte mye ''gørr'' jeg kom med, må jeg si.

Må si jeg stiller meg i en annen bås enn deg ang. synet på ''dårlige/gode'' bilder: Ser jeg et bilde jeg synes er godt, ser jeg ikke hensikten med å kreditere fotografen og si ''at det var bra'' - det regner jeg med at fotografen skjønner selv.
Er det ikke heller de mindre bra bildene man skal kommentere for å få hevet kvaliteten til de?

Mvh
Sivert Almvik
Sivert A.

Ikke direkte mye ''gørr'' jeg kom med, må jeg si.

Må si jeg stiller meg i en annen bås enn deg ang. synet på ''dårlige/gode'' bilder: Ser jeg et bilde jeg synes er godt, ser jeg ikke hensikten med å kreditere fotografen og si ''at det var bra'' - det regner jeg med at fotografen skjønner selv.
Er det ikke heller de mindre bra bildene man skal kommentere for å få hevet kvaliteten til de?

Mvh
Sivert Almvik
Espen P.

Jeg hadde aldri regna med at du hadde forstått noe av hva jeg prøvde å forklare. men jeg synes du er en fin kar. Du har DINE egenskaper som er bra og ha i denne verdenen... Du er sikkert en fin kar, selv om du tydligvis har hatt en vanskelig tid en eller annen gang. Selv om jeg ikke liker dine bilder, skal jeg prøve å gjøre hva jeg kan for å like de.... Jeg lover....
Eirik D.

Skal ikke kommentere munnhuggeriet ovenfor, men regner med at det er vinkelen folk reagerer på...?
Apropos snikfotografering, kan noen komme med en dekkende definisjon...?
Når det gjelder bildet så er det skarpt og flott, men litt rotete utsnitt...Ideen er god og hadde jenta hatt bukse istedetfor skjørt så....?
Sivert A.

EA: Kan ikke se at du har denne ''folkeskikken'' i bakhånden heller =)

Mvh
Sivert Almvik
Nils L.

HE HE :-D

Jeg driter i om dette er ''snikfoto''

Dama er jo så strøken at det gjør vondt! :-)

Hermed er kg beseiret :-)

De fotografiske kvalitetene i dette bildet gjør i alle fall at jeg ikke glemmer de beina med det første :-)

Det må jo være lov å synes at ting er pene? - eller folk?

Du fikk nesten like mange treff som katta mi....
- ikke skrev jeg tittelen på engelsk heller ....

Mvh Nils :-)
Frode A.

Hehe, nå må jeg le litt for meg selv her.

Jeg skal ikke kommentere snikbildet ditt, men du kan kanskje tenke tilbake til din første (1.) kommentar her på dotten? bilde nr. 99654

Å rope om folkeskikk når man både har svin på skogen selv og i tillegg driver med en type fotografering som kanskje er litt på kanten, er for meg en blanding som ikke smaker helt godt hos meg.

Mvh: Frode
KG S.

Ja, det må jag säga... är det norske politiet underrättad om vad som skett? Självklart måste jag berömma både tanke och handling, vinkel och motiv, men lägger jag ut nåt liknande brukar jag få ungefär 828 elaka kommentarer och sen blir mitt konto stengt illa kvickt, ofta i kombination med politijakt också ;-)

Men stå på! färgerna är lysande klara och fina. Tösen är vacker och sommarstämningen har du fångat klockrent. Jag skulle också ha ställt mej i den kön. Undrar vad det var som lockade dem som står framför dama...
Erlend B.

Hei!

Ser at du er vant til diskusjoner rundt bilder her på fdn. Dette bildet syns jeg er helt greit og likte spesielt godt kommentaren din fra 23.2 ang. hva som er snikfoto. Jenta er jo anonym og kø-idéen et godt poeng.

mvh
Erlend blue dog :-)
Avsluttet .

flott rompe...
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu