Kommersiell moro?
Utstyr
  • Canon EOS 300D
  • Sigma EX 105mm/2.8 Macro
  • Brennvidde105mm
  • Blenderf/4
  • Lukker1/60s
  • FilmtypeIso 100
  • ja
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBarn
  • Lastet opp
  • Visninger383
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_78078} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Helge Olav Haneseth R.

Hva mener du? Skjønner ikke helt...
Men godt uttrykk i jentas ansikt!
Fredrik H.

Klart jenta er glad. Rett fra MC'ern og greier. Får ikke helt tak i hva som er i underkant? Speilbilde fra akvarium? Eller er det bare en butikk utstilling av et eller annet slag.
:-) Fredrik
Frode A.

Bildet er tatt gjennom et vindu inn til lekerommet på Mc'Donald's. Borden i underkant av bildet er malt på vinduet.
I høyre kant av bildet ser du litt av jentas stolte mor sitte og se på barna leker.

Mc'Donald's må være noe av det mest kommersielle stuntet rettet mot barn jeg vet om :(

Mvh: Frode
Carsten A.

Jepp, enig i det du sier om McDonalds med kommersiell retning mot barn - og usunn, fet og/eller søt mat som mange barn vil slite med resten av livet.

Dette bildet syns jeg ikke du har fått helt god skikk på. Litt vel mye tom flate i øvre del (nesten halve bildet), og litt trangt på venstre side. Men med disse korreksjonene et bra og levende barnebilde. Men bildet i seg selv gir egentlig intet i retning av det temaet som antydes i tittelen. Skulle tittelen forsvares, måtte i tilfelle bildet inneholde noe som ga beskjed om dette poenget (ikke lett, det medgis). Og dersom man hadde lykkes med å overbringe det omtalte budskapet via rent billedspråk, så hadde en tittel som denne vært overflødig. Og da har jeg samtidig forklart hvorfor jeg er mostander av den type titler jeg litt ironisk kaller ''bruksanvisning''. Nøytrale titler er tingen, bildet skal tale for seg selv.

Emnet har er forøvrig for alvorlig til at man skal la det fare. Dagens barn og ungdom feter seg til sykdom på fett og sukkervann. Jeg tror jeg blir inspirert til å beskjeftige meg med temaet selv - har en McDonalds i nærheten, og gremmes ved å se de overvektige personene som sitter der.

MVH CA
Frode A.

Flott med slike kommentarer :)

Dette bildet tok jeg for en stund siden, men kommer nok til å prøve litt mer på det. Utsnitt er ikke min sterke side enda :( men prøver bevisst å jobbe med saken.
Det er ikke mer å hente i venstre side, da dette er hele bildet (ikke utsnitt).

Nå må jeg vri hjernen noen hakk mer neste gang og kanskje(!) klarer jeg å ta bilder etterhvert som ikke trenger noen forklaring på hva jeg vil frem til med dem.
Når man begynner å få dreisen på én ting dukker det alltid opp noe annet man må jobbe med :)) men så lenge man har det gøy under læring gjør jo ikke det så mye.

Mvh: Frode
Odd Eirik S.

Det meste er jo sagt i denne sammenheng og rent teknisk har jeg ikke noe å tilføye.

Men du skal ha ros for å ta opp og sette fokus på dette ''utysket'' som MC'ern er. Har barn selv og man sliter med å få de til å skjønne at MD/Gatekjøkken er unntaket og ikke regelen i matveien.

Ellers så ser det ut til at du har en glad og harmonisk fotoglag jente. Men i den alderen så stiller de gjerne gladelig opp for å fotograferes, eller er det ikke så?

mvh
Odd Eirik
Inger-Lise S.

Hei! Der har vi den yndige jenta igjen:) Men denne gangen syns jeg hun ble litt borte i alt rotet rundt henne..

Inger-Lise
Avsluttet .

Kjempeflott uttrykk på jenta! Men synes det ble vel mye 'støy' etter min smak. Men jeg liker ideen. Ellers må jeg si meg enig i de andre at tittelen ikke helt stemmer med bilde. Det kommer i hvert fall ikke klart nok frem av bildet
mvh - mr
Frode A.

Takk for kommentarer igjen :)

Jeg har ikke nevnt at jenta er min brors datter Maria ;) de er ganske like.

Tittelen på bildet var bare noe som slo meg da jeg så bildet og speilingen av den velkjente M'en bak jenta. Jeg har ikke prøvd meg i en slik ''sjanger'' før, men med tips som jeg har fått her kan jeg kanskje klare noe litt mer treffende neste gang :)

Mvh: Frode
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu