Albertine01
Dette bildet er av datteren min Albertine på 5 år. Liker å ta bilder av henne. Selvfølgelig fordi hun er mors øyensten, men også fordi hun er flink foran kameraet.
Trenger tips.....hva funker og hva funker ikke her?
Bildet inngår i albumet Albertine - Albertine er datteren min på 8 år. Som alle andre barn er hun litt ustabil foran linsa...noen dager er det topp å bli fotografert, andre dager maser hun om vi ikke snart er ferdig...før vi har begynt.
De tålmodige øyeblikkene viser jeg her på dotten...
Utstyr
  • FujiFilm S7000
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetDette er mitt første bilde her på foto.no. Vil gjerne slenge inn noen bilder for å få litt konstruktive tilbakemeldinger, tips og råd på veien. Har brukt Photoshop for å redigere bildet, lagt på farge-filter.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBarn
  • Lastet opp
  • Visninger874
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_79064} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Anders L.

Synes det meste fungerer fint her. God avslappet stemning, men alikevel god ''kontakt'' med jenta. Fin brun-tone som kler motivet og stemmningen godt.
Det som ikke fungerer for meg, er slagskyggen på veggen.
Den kunne vært redusert med en opplettnigs blitz nr 2 fra siden eller en form for refleksskjerm. (Et hvitt laken, en avis el. liknende). Bortsett i fra skyggen på veggen, et godt portrett av en søt jente.
Keep up the good work! Gleder meg til å se mer :)
Anniken S.

Takker for tipset og ser så absolutt hva du mener.
Skal ta det med meg videre i jakten på det perfekte bildet :-)
Nils B.

Tiltalende om en ser bort fra skyggen på veggen. Preget bildet har, og fargesammensettningen fengsler sammen med den pikante pirkingen. Skulle jeg ha gjort noe med bildet i PS så hadde jeg først retusjert bort skyggen, derretter hadde jeg laget bildet litt varmere ved hjelp av å ta bort litt cyan. Noe mer luft i bunnen og foten helt innforbi bilderamma. Litt å jobbe med, men det er jo det som er gøy.
mvh Nils
PS: Velkommen
Frøydis A.

Nydelig datter du har!! :)
Herlig avslappet bilde! Ser ikke ut som hun bryr seg om at mamma flyr rundt henne med kamera. Liker at hun ikke ser opp, men er opptatt av noe annet. (Skulle ønske jeg klarte å få min 5 år gamle niese til det samme, men hun gliser og stiller seg opp hver gang hun ser et kamera..Hehe..) Kjolen og fingeren som pirker på foten (sårskorpe?) forsterker det avslappede inntrykket. Enig med Anders ang skyggen på veggen. Den kan du evt klone bort i PS. Men det ødelegger ikke bildet. Liker fargetonene også.
Nydelig portrett syns jeg!!
:¤ -Frøydis
Anniken S.

Dette er morsomt.
Så fint å få så mange gode tips tilbake.
Tar meg med alt videre...og dette inspirerer virkelig til å ville ta flere bilder. Takker og bukker!!!
Eliza A.

Varmt og vakkert.
Liker komposisjonen.
Skyggen forstyrrer litt.
Skulle gjerne sett det i helt svart/hvitt også.

Eliza
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu