Når månen våker brua
Motivet er brua som binner Vadsø og vadsø øya. Etter en halvtimes venting kom månen i den posisjonen jeg ønsket. Var kjempeheldig med lyset både fra brua og månen. Ble også en del misslykkede forsøk p.g.a. trafikk over brua... Var ikke lett å treffe mellom bilene når bilde forløp seg over 30 sek. Veldig artig å være tilstede når slike muligheter byr seg. Ble iallefall fornøyd sjøl. Bilde er tilført en liten blåtone for effekt. Hva synes Dere?
Bildet inngår i albumet Mørketid - I finnmark dominerer mørket store deler av året. Fordelen med mørket er selvsagt at motivene kan bli ganske så spektakulere.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2004-03-09 18:15:37
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2004-03-09 18:16:32
    Versjon #3
Fotograf
Utstyr
  • Canon EOS 300D DIGITAL
  • canon EF-S 18-55mm
  • Brennvidde33mm
  • Blender-
  • Nei
  • Annet-Stativ
    -Lang lukkertid
    -Tålmodighet
    -Stor porsjon flaks
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNattbilder
  • Lastet opp
  • Visninger588
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_79825} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
Amund Blix A.
Veldig fint, du lykkes bra her. God eksponering og stemning.
Nathan W. L.
Heilt enig... likte v1 og v2 best men v3 var absolut ingen dårleg foto.
Helsing, Nathan.
Tore U.
V2 klart best men jeg ville droppet ramma. Litt overeksponert me dtanke på månen som jeg tror kunne vært rettet om du hadde brukt RAW (kanskje du har). Uansett, synes ikke det betyr mye. <veldig bra.

mvh
Tore
Marius J.
Et pent nattbilde. V2 sitter bra i mine øyne !
Kay R.
Heisann....!!!

Har bilde i RAW utgave å varierte exponeringa, men æ synes sjøl det beste resultatet e de versjonene du ser hær. Likte det mektige lyset månen tilførte bilde, så æ valgte å beholde exponeringa. Ble tammere når æ exponerte ned, men det e nok en smaksak. Når det gjelder ramman æ lager til bildan mine har æ et enkelt svar: Har for tiden pappaperm, så tid har æ jævlig mye av. Da blir det rammer vet du... he,he... Dessuten e æ veldig glad i presantere bildene mine med ramme, men takk for kritikk Tore... God tilbakemelding...

Tusen takk alle sammen for tilbakemeldinger...

Kay:-)
Tove K.
Hei!
Her fikk du et kjempefint bilde. Månen gir en helt spesiell stemning! Godt jobba. Man får som regel igjen for å være tålmodig.... :)
Torbjørn S.
Bra jobbet her. Synest du har fått til et flott resultat, både i originalbildet og de andre to versjonene. Aller best liker jeg #1. Fin plassering av månen der, ja.

TS
Inge-Martin F.
Bilde er vell mykje eksponert,men det er greit med ein kvit måne mot ein mørk himmel,skaper det ein dyster stemning som kler motivet.V#1 likte eg best sjølv men dei andre funka og.
Inger Anne Maritsdotter V.
Enormt bra bilde.
Så skarpt og stemningsfullt.
Likte komposisjonen.
-IAV-
Kay R.
Nok en gang: Tusen takk for alle kommentarer...

Veldig artig å få tilbakemelding på bildene man presenterer, god som dårlig kritikk. I dette tilfellet god kritikk... Takk..
Må si at æ sjøl ble overraska når æ dro det hær bilde ut av kameraet mitt. Hadde ikke forventa at det skulle bli så pass bra. Dessuten er dette bildet sendt inn til fremkalling i A3 format. Blir nok hengende i stua eller på hytta. Valgte ut versjon 1 etter mye tenking, men er litt svak for blåtoner. Var med andre ord meget fornøyd med det sjøl. Veldig glad for at Dere også likte det.

Kay:-))
Nils L.
Likte dette godt. Bra lys og stemning. Med ett litt lavere standpunkt ville bakgrunnen bak brua blitt mere frigjordt fra denne.
Mvh Nils :-)
Turid G.
Det var morsomt å se denne brua på kveldstid. Har reist over den på dagtid.
Versjon 1 var kjempefin.
Er det ikke et sted som heter Hemningberget eller noe sånt hos dere.. Var der og beskuet alle de flotte steinene der.Kjempefin plass.

mvh
Turid
Avsluttet .
Vanvittig flott bilde! All ære til deg :-)
Avsluttet .
Fin bøyd form på broen. Månen ble jo voldsomt utbrent, men men. Nesten litt synd med forgrunnen, hadde vært fint om den ikke var der og man bare fikk inn vannet, broens form og månen. Et annet perspektiv (andre siden av broen f.eks)? Fargene syns jeg ble best i v1, en god balanse mellom manipulert og naturlig. v2 ble for manipulert etter min mening.
Marius F.
Helt nydlig. Perfekt eksponert. Rett og slett herlig etter min smak
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu