Kveldsro
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2004-03-16 11:39:43
    Versjon #2
Fotograf
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger284
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_80689} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Erlend K.
Fine toner, men jeg får en følelse av at bildet heller mot venstre. Jeg understreket at dette er en ''følelse''..., noe som jeg tror har noe med linjeføringen i bildet ditt. Kanskje en speilvendt versjon hadde fungert bedre?

Erlend

Bjørn E.
Utroligt fine farge toner.
Er enig med EK att det føles som om bildet heller mot venstre.

mvh Bjørn
Odd Karsten H.
Vakre fargetonar. Er det is og dis? Eg og får inntrykk av det haller - eit par tre grader mot høgre, men eg er ikkje sikker.
Lars-Anders M.
Jeg liker farven. Ok.
Jostein M.
Skya opp til venstre gir en god balanse i bildet. Kanskje jeg ville prøvd litt mer kontrast og fargemetning. (Nå har jeg riktignok en håpløs skjerm å se på i dag...) Føler at det blir litt langt fra isen og opp til skya som balanserer bildet. Kanskje litt mer av forgrunnen hadde gjort seg ? Uansett fargene og lyset formidler absolutt kveldsro.
Hilsen Jostein
Ann F.
Har lagt inn en speilvendt versjon, er spent på hva det kan medføre av meninger.
Kameraet var satt opp med vater, så følelsen av helling i den ene eller andre retningen kommer antagelig av formen på isen i bunnen.
Jostein: jeg er også skuffet nå når jeg ser mitt eget bilde på jobb-skjermen. Mye bedre fargemetning og kontrast på skjermen hjemme.

Det er forøvrig ingen sky, det finnes ikke himmel i bildet. Is, vann, mer vann, en uskarp fjern bitteliten holme (nåja, en stor stein), og enda mer vann med svakt gjenskinn fra solnedgangen som var 1/2 time før dette ble tatt i går kveld.
Mvh Ann
Erlend K.
Hei Ann!

Jeg liker den speilvendte versjonen bedre. Det er mer ro i bildet, da øynene beveger seg på en annen måte. Rart det der, men slik fungerer det i min hjerne...

Erlend
Odd Tore S.
Dette var fine farger og veldig ro.
Jeg har som regel stilt meg uforstående til diskusjonen om bilder skal speilvendes, men denne gangen funker det speilvendte bildet best. På originalen forstyrrer bloben i øvre venstre hjørne, på det speilvendte er den OK. Egentlig er jeg litt overrrasket over det.
MVH
Odd Tore
Ann F.
Takk for innspill ang. speilvending.
Det blir helt gærn't for meg, jeg klarer ikke løsrive meg fra slik jeg husker at det var og se på speilvendingen med friske øyne.
Mvh Ann
Lars Fredrik Rudsta A.
- Fine farger, men jeg synes motivet er litt kjedelig. Du kunne gjerne ha involvert noe mer i bildet ditt.





Lars Fredrik R.A






Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu