Vestfoldkyst
Utstyr
  • T 70
  • -
  • Brennvidde35mm
  • Blenderf/22
  • Lukker5s
  • Nei
  • AnnetStativ, snorutløser
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger391
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_8084} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Avsluttet .

Veldig pent. 2 ting jeg ville hatt vekk:
Den lysstripen på venstre side øverst, og det lyse ispartiet nederst til venstre. Ellers veldig fint.
mvh/MR
Carsten A.

Skikkelig bra. Ispartiet nederst til venstre skal være som det er, eventuelt en nyanse mørkere. Derimot syns jeg den hvite stripen (fra lyset på et skip?) virker forstyrrende. Den ser jeg helst tatt bort eller meget vesentlig dempet.
MVH CA
Jo Arthur A.

Uenig med begge over; bildet er flott det, men jeg ville heller hatt med litt mer. Hvis du hadde beveget deg litt bakover ville du fått med deg hele buen nederst i venstre, hvis du samtidig hadde dreid kameraet litt mot venstre så ville ikke lysstripen i ytterkant fått så stor oppmerksomhet.
mvh/JAA
Avsluttet .

Lite småsaker här och där finns som jag inte gillar så bra,bl.a det Morten påpekar..ingen av dina bättre,beror kanske på att detta är ett tidigare alster..?..det saknas något men jag kan inte komma på vad..
mvh/gunte..
Thorfinn B.

Det lyse partiet nede til venstre må være der for å få dybde. Den hvite stripa med ''skyggen'' av båten er med på å lage en trolsk stemning. Tydelig at du har hatt lang lukkertid ja, men kan bare 5 sek stemme utfra hvor langt danskebåten har beveget seg, med tanke på anvendt brenvidde?
Hans- Georg S.

Thorfinn: Vel, det er ca 7-8 år siden jeg tok bildet så jeg kan ikke huske eksakt lukkertid, men stripen er ikke bare fra 1 lykt, men en rekke med lykter langs båtsiden som overlapper hverandre under eksponeringstiden.
Men, som sagt husker ikke eksakt eksponeringstid, mulig den var endel mer.
Thorfinn B.

he he. Jeg spurte for å tulle litt med deg. JEg så jo det stod T70, og jeg vet det var ditt gamle kamera...! Selvsagt husker man ikke slikt da! :-)
geir j.

Mitt førsteinntrykk: Meget bra og litt uvanlig komp. God kontrast i bildet!
Lysstripen fra skipet er kun et bevis på umanipulert bilde. Den kan naturligvis fjernes digitalt for mere suspekte formål
Ann F.

Ganske fin komposisjon, personlig ville jeg hatt starten på den lille stein''moloen'' helt nede i hjørnet, eller lenger opp på v. kant (dreid kameraet mer mot høyre da). Smak og behag..
Lysstripen fra båten ødelegger en del, men selve båten er perfekt. Synd du ikke kunne gå på VHF'en og be dem slukke det lyset en liten stund.....
En tanke for blått etter min smak, men det gir på den annen side nattestemning. Velsignet vannrett horisont!
Mvh Ann
Carsten A.

gj: Det spørs da, om vi skal betrakte dette som dokumentar eller bildeskaping. Jeg velger siste alternativ, og da er en justering/demping/fjerning av lysstripen først og fremst et spørsmål om hva som passer *bildet*, og uansett hva en gjør eller ikke gjør med denne stripen blir det ene hverken mer eller mindre suspekt enn det andre.
MVH CA
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu