Januarsol
Fant ikke sola ute, så får ta den innendørs.
Utstyr
  • Nikon D1
  • AFS Nikkor 17-35 mm f/2.8 ED-IF
  • Blenderf/2.8
  • Lukker1/8s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPresse
  • Lastet opp
  • Visninger948
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_8138} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
Dag T.
Dette likte jeg, bra ide og gjennomføring.
Jeanette L.
Kult...Men jeg ville nok hatt det i bredde!
Jeanette:-)
Thorfinn B.
Solarium og bildet satt i vinkel....!
Tok sol etter jobben i dag og det kan trygt anbefales! Forøverig forbinder jeg blått med kaaaalt. Solarium er ikke en kjølig opplevelse... he he. Hva med å se det hele fra solrørenes synsvinkel...
Aleksander J.
B r a
Birna R.
Saksopplysninger: Bildet er ikke fra solarium og denne sola tror jeg nok TB burde være varsom med. Dette er et reportasjebilde fra en sykehusavdeling hvor de steller med hudlidelser, og ''sola'' er noe grasate UV-greier som svir fletta av de fleste på no time. Stakkaren i boksen ''stekes'' med full UV-B effekt og har på seg svarte briller. Det sitter et UV-filter i observasjonsluka som jeg fotografer igjennom, og den demper (men fjerner ikke) UV-lyset. Derfor det blå preget på bilde, det er digital-UV som er på ferde igjen.

Liker selv bildet godt, så det er jo hyggelig at andre deler oppfatningen ... JL: støttemulighetene ved opptak på slike lange lukkertider kan i enkelte situasjoner bestemme om det blir høyde- eller breddeformat, alt etter hvordan kameraet kan legges an mot noe.Jeg hadde nok uansett valgt høydeformatet her.
Torbjørn V.
Høydeformatet fungerer perfekt her! Et godt komponert og vel gjennomført bilde!

:-)
Dag N.
Jeg liker også dette, lekker farge (som virker naturlig på en måte), fine nyanser i flatene som leder inn mot mennesket.
Lars-Anders M.
Det vise hvor sykt det er med kunstig sol.
Jan Rune B.
'Star Wars'' vs ''2001 a Space Odyssé''.

JRB ::)
Birna R.
Farlig stråling i verdensrommet. Der får du UV-C i tillegg, og den steriliserer oss gutta på minutter, så her er det viktig hvor du holder hendene ......
Avsluttet .
Knallbra bilde, og høydeformat er bra som det er. Likte den veldig bra.
mvh/MR
Tina E.
Likte det også, og synes høydeformat kler bilet bra. Du har en rekke interessante bilder !
Ronny Manuel D.
:)
Robert D.
Bildet fungerer veldig bra som reportasjebilde fra en slik sykehusavdeling som du beskriver. Jeg synes det gir en ekkel ''klinisk-klaustrofobisk'' følelse. Høydeformatet er med på å understreke det.
Birna R.
Modellen syntes heller ikke det var noe særlig å bli ''stekt''. UV-B rett på naken hud kjennes *meget* godt (*ikke* meget bra).
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu