Glam
Kine er modell. Bildene er tatt for at hun skal ha de i mappa si.
Utstyr
  • F-100
  • -
  • Blender-
  • Filmtype100 iso
  • Nei
  • AnnetBilde tatt uten blitz i gult lys.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger991
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_8147} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (26)
Thorfinn B.

Liker ansiktsuttrykket og den nedenifra og opp vinkelen. Hun ser dominerende og rå ut (ikke misforstå meg). Det gule fargestikket liker jeg derimot dårlig.
Bernt Petter B.

Jeanette, du er for tiden FOTOdotNO's beste fotograf, selvsagt etter min mening.

Det som imponerer meg mest er at du allerede i så ung alder har klart å skape ditt eget uttrykk. Det er nemlig ikke vanskelig å få øye på dine bilder i mylderet av thumbnails. Hvis du i tillegg har like stor evne til å utvikle deg, tror jeg du vil få en karriere få er forundt.

Når jeg ser dine bilder fylles jeg av inspirasjon og idéer, jeg blir liggende våken hele natten og neste dag er livet like grått... gid jeg var nitten igjen, da skulle mye ha vært gjort anderledes. Dette kan høres jævlig patetisk ut...men jeg mener det!

Jeanette, når du blir rik og berømt, får jeg være assistenten din da... please?
Gunnar R.

Bernt:

Jeg er 19 as we speak, og sitter her like dum som alltid. Man velger det man velger. Etterpåklokskap er en tåpelig ting i sammenheng med livet. Man velger hva man tror er best, og man ville sannsynligvis valgt det samme om igjen. Har du fasiten på det perfekte liv, send den gjerne til meg.


Bildet:

Liker bedre begge de to andre av samme modell og fotograf. Kan ikke helt sette fingeren på hva det er som ikke tiltaler meg like mye med dette som de andre.. det gjør bare ikke det.

Hejdåh!

-
Gunnar
Bernt Petter B.

Du har undervurdert etterpåklokskapen min gode venn, den hjelper oss å gjøre de riktige senere i livet. Når jeg var nitten var jeg best, nå vet jeg bedre.

Hadde jeg hatt fasiten Gunnar, hadde jeg vel ikke skrevet det jeg skrev?

Bernt Petter B.

det skal være med en: ... å gjøre de riktige valg senere i livet... der inne, sorry!
Aleksander J.

Oslo by night-dekadense. Soundtrack: Joy Division ''Love will tear us apart''.
Gunnar R.

Bernt: nei tenkte siden du vil tilbake til du var 19 jeg.. om du kanskje hadde fasiten og skulle gjøre alt perfekt ;)
Johnny Roger P.

Perfect!

johnny
Avsluttet .

Hey Janet! Lenge siden sist!
Vel, dette bildet fallt ikke i smak hos meg. Sorry. Jeg syns det var voldsomt gult, dessuten føler jeg at modellen har mye mer og gi; Jeg tror hun har mye mer utseende å spille på. På dette bildet minner hun meg om en eller annen overlegen ex-kjæreste eller noe annet kjipt som ikke burde eksistert...
mvh.
H
Ronny Manuel D.

Hei Jeanette!

Bildene dine er veldig veldig bra,men:)
Når du skal ta bilder av modeller som skal ha bildene i portfolie, så må du ha litt skarpere og ikke bruk så mye blitz slik du har gjort på de andre bildene av kine,bildene er tøffe som reklame men ikke å ha i portfolie, i portfolien skal modellen vise modellbyrå og fotografer hvordan en egentlig skal se ut og ta seg ut forran kamera. å d ser du litt dålig på slike bilder, men ikke ta meg feil, bildene er som sagt veldig veldig bra!Men er du ikke litt enig da? Hilsen Ronny M.Danielsen
Johnny Roger P.

En av de viktigste tingene i en portfolio er vel å vise dine variasjonsmuligheter - jo flere forskjellige situasjoner du kan tre inn i jo flere jobber er det sannsynlig at du kan få!

Og det er heller ikke nødvendig at bildet er skarpt så lenge det fremgår av bildet at det meningen.

Det er ikke dermed sagt at en ikke skal ha bilder som viser modellen naturlig og usminket - det vil bare forsterke inntrykket av fleksibilitet.

johnny

Lars-Anders M.

Bra portrett. Kreativt og originellt.
Jeanette L.

Hei alle sammen!
Takk for kommentarer.
Jeg tar gjerne imot tips og råd når det gjelder modelllfotografering (fra noen som har peiling, selvfølgelig..).
Jeg har ikke peiling...
Akkurat dette bildet skal ikke brukes i hennes portefolio.Men jeg syns det var kult selv.
Jeg har flere bilder av Kine fra en 2-3 andre locations, kanskje jeg legger ut de siden.
Men jeg har ihvertfall skjønt at det må være variajon i en sånn mappe, så jeg har alt fra smilebilder ute i snøen til slike bilder som dette.
Tips og råd til meg?
Jeanette:-)
Jan Rune B.

Jeanette: Du HAR peiling !!

JRB ::)
Bernt Petter B.

Vær glad for din ignoranse Jeanette, den gir dine bilder ditt personlige preg. Lytt ikke for meget til de lærde, da kan dine bilder bli offer for det konvensjonelle.

Thorfinn B.

JL: mener du at du IKKE vil ha kommentarer fra de som IKKE har peiling på modellfotografering?
Jeanette L.

Nei!tar imot tips og råd fra alle som har erfaring fra det, jeg!
Men det er vel kanskje litt vanskelig å gi råd hvis du aldri har tatt modellbilder før?
Det var bare det jeg mente!
Har du tips til meg?
Jeanette:-)
Thorfinn B.

Mitt spørsmål var avledet av en liten frykt i en evnt utvikling der man differensierer hvem man ønsker kommentarer fra. Jeg fikk da avkreftet mistanken gjennom ditt svar.

Tips og råd på disse sidene foregår oftest i den forstand at man forteller om man liker et bilde eller ikke. Evnt at man også forteller hvorfor man liker eller ikke liker. Evnt med korte råd om hva som kunne vært gjort. de fleste her ønsker nok å kommenere flest mulig bilder, men det tar tid, så derfor blir det ofte korte kommentarer som nevnt innledningsvis.

Da jeg har gitt mine kommentarer til bildet, anser jeg at jeg i dette tilfelllet allerede har gitt fra meg tips og råd....!

personlig synes jeg det er bra å få kommentarer fra både de som har peiling og ikke har peiling, det være seg på foto generelt eller en spesiell kategori.

Portrettfotogrfer ønsker jeg gjerne kommentarer av på mine naturbilder. Naturfotografer av klassisk stil vil jeg også gjerne ha kommentarer av på mine abstrakte bilder. etc etc.

Om en fotograf ikke har peiling på en bestemt type motivkategori, dvs ikke tar slike bilder selv, er jo ikke ensbetydene med at vedkommende faktisk kan ha en generell og sunn bildesmak....

Thorfinn

Jeanette L.

Selvfølgelig!
Nå tror jeg du har misforstått grundig...
Alle som har peil=alle som har noe å si.
Jeg har F-eks. fått tips og råd av Ronny Manuel Danielsen, og såvidt jeg kan se, så er ikke han modellfotograf.
Dette er ingen diskusjon engang, for det var absolutt ikke slik jeg mente det.
Jeanette.
Thorfinn B.

Nei jeg har ikke misforstått i det hele tatt.
Jeg stilte deg et sprøsmål, som du svarte på. Jeg valgte da å understreke, ikke minst ovenfor alle som er redd for å gi kommentarer, at vi var enige!!!!

Leser du mitt svar Jeanette, forstår du det!!!
Jeanette L.

Den er grei!
Selvfølgelig skal ingen være redde for å si det de mener om et bilde.
Jeanette:-)
Ronny Manuel D.

Hei! Jeg ser at kommentaren min vekte en liten diskusjon, d var ikke meningen!! Jeg sa bare meningen min, jeg skjønner hva dere mener! jeg er ingen modell fotograf, men er modell, og har kontakt med masse fotografer innenfor dette området, jeg hører og diskuterer dette ukelig med de, så du må ikke ta det ille opp!! for all del! jeg liker dine bilder veldig, d mener jeg! jeg synes du er veldig flink, kanskje en av de beste på FOTO.DOT.NO Så jeg håper ikke jeg tråkket i salaten din!! Venligst hilsen Ronny
Jeanette L.

Hei!
Ingen har tråkket i min salat!
Det jeg mente med å si at Ronny ga meg tips og råd, men ikke er noen modellfotograf, var at jeg setter pris på det!
Litt misforståelser på gang her, tror jeg...
Men!
Gi meg tips og råd alle sammen!!!
Ha en fin dag.
Hilsen Jeanette:-)
Torbjørn V.

Tror dette hadde gjort seg bra som sorthvitt med sterk kontrast!
Johan G.

Nå er ikke jeg heller av de som har peiling på modellfotografering overhodet, men jeg kan nå i det minste si at dette bildet ikke tiltaler meg noe sånn ut over det normale. Det virker vått, som i et dampende baderom eller noe slikt, og forteller vel kanskje mer enn de fleste modellbilder gjør, og det er jo ikke negativt, eller ?
Manuela H.

Inspirerende og sensuelt. Ganske enkelt et vakkert bilde!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu