Toso ved Aklangen
Da jeg er blyg holder jeg meg til en toso. Den står der man steller den , og poserer villig.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger576
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_8163} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (27)
Gunnar R.

Kult bilde, men det irriterer meg litt at det er så skeivt. Tolke selve bildet tør jeg ikke. Hej! ;)
Lars-Anders M.

Du vet jorden er rund. Jeg ønsker å tillføye noe til ellers ofte triste naturbilder. Jeg har gått på møter i Hønefoss kameraklubb og nesten mistet all intresse for foto etter å sett en masse bilder av tre , kvister ,blomster mm. Ofte er det bare tekniskt snakk og masking her og der. Nesten aldri hva bildet har å si till betrakteren. Derfor slike bilder som dette. Da er det typiskt å komme med bemerkelse om att bilden er skeiv. Det er kanske hensikten. All fotografi er ikke ren avbildning.
Bjørn H.

Artig med torso på bildet, ser ut som den
svever over bakken. Får prøve å anskaffe
meg en slik, for som du sier, den poserer
villig :)
MVH Bjørn.
Lars-Anders M.

Toson er belyst med lys fra en Subaru Legacy 2.2 GX. Litt reklame for Subaru. Eller er det 60 sek eksponering.
Avsluttet .

Jeg synes faktisk skevheten gjorde hele bildet, ved att det gav en enorm tilltrekning mellom vannet torsoen, og idet kan man jo legge mye symbolikk.
MVH Vidar
Avsluttet .

Sjøen er i ferd med å renne ut av bildet...
Lars-Anders M.

Så la den gjøre det. Meningen er att slike som deg ska reagere. Bra.
Aleksander J.

Hvor får man tak i utstillingsdukker? Jeg trenger en til et bildeprosjekt.
Lars-Anders M.

Jeg jalp en som hadde slik forettning der de selger klær till slike aktmodeller. Som takk for hjelpen fikk jeg denne toso. Du vet jeg tør ikke ta slike bilder av levende kvinner. Du kan sikkert spørre noen klesforhandler. De har sikkert noe på lager.
Avsluttet .

Veldig artig og fantasifull vri på natutfoto!
Lars-Anders M.

Takk Bjarne. Du har skønt det!
Jeanette L.

Dritkult!!!
Helt enig med deg om at naturfoto somregel er ganske kjedelig...Jeg har altfor ofte på følelsen av å ha sett bildene før.
Men dette, derimot, dette var spennende!!
Hehe, kjekt med en villig modell! Selvportretter er egentlig også ganske kjekt, har jeg funnet ut, for jeg gjør også som jeg vil!
Skjevheten plager meg ikke et sekund. bildet er egentlig så surrealistisk fra før, at det hqadde vært litt rart kanskje om alt rundt stemte.
Bra!
Jeanette:-)
Avsluttet .

Jeg liker dette bildet veldig godt, LAM! Ser både ut som modellen flyr, men også som om den står med fjell og bakke til knærne.
Og du: hvilke butikker selger vel klær til akt-modeller?
Gunnar R.

Jo, skeivheten plager meg. Føler ikke det oppnås noen effekt med den når resten er så stillestående. Forstår heller ikke hvordan dere får det til å se ut at dukka flyr...
Mats N.

Med risk att vara litt opportun hänger jag på dem som gillar denna!Helt ok med litt lutning, blev mer dynamisk på något vis, och du har fått till ett perfekt avvägt ljus i hela bilden vilket är svårt, BRA!
GR : Att dockan kan tyckas se ut som hon ''flyr'' (menar du flyger..?) kan bero på att det är nästan helt svart nedanför där benen slutar, ser så ut på min skärm.
MVH/Mats N.
Lars-Anders M.

Håkon: Jeg mener det kønn som oftest er med på aktbilder av en eller annen grunn!
Avsluttet .

Helt enig i tankegången din,många naturbilder är inte bra..och det krävs lite extra för att bryta mönstret...

Därmed inte sagt att jag gillar din bild,det går säkert att utveckla idén ytterligare..men utan torson hade det varit ganska trist..Tror du inte att lyset från en Mazda 323 SDX 1,5 hade varit bättre..;D
mvh/gunte..
Alexander T.

Fint bilde...Nytenkende, dette har jeg ikke sett før...en ting jeg desverre har sett før er bilder med masse støv((himmelen), noe også dette har, prøv og fjern dette støvet og bildet blir flott....Rock on Lars......
Mvh Alex
Birna R.

LAM: du gjør dine vrier ser jeg, og det er prisverdig. Dette bildet oppfatter jeg som en skisse og da spiller verken lutende vannflate, greiner som stikker inn fra bildekanten eller spekulære reflekser på skikkelsen noen rolle. Fargesammensetningen er fin og komposisjonen utnytter bildeflaten godt. Altså et godt utgangspunkt for et endelig bilde.

Ang. dine vurderinger av naturfoto så er jeg langt på vei enig, men av helt andre grunner: Jeg oppfatter at bildene blir ''dårlige'' (kjedelige, intetsigende osv.) fordi fotografen svikter, ikke fordi det er noe feil med motivområdet. Samme oppfatning har jeg med det meste av foto fra andre sektorer også. Se bare på hva som legges ut på fotodotno? Gudbevares så mye dårlig innenfor akt, reise, portrett osv. Fotografene får skjerpe seg.

Du har iallefall humøret og innsatsviljen i orden, så håpet må jo leve videre, LAM?
Ebba T J.

Ideen er kjempebra - jobb videre med den.
Jeg synes grenen i venstre hjørne forstyrrer. Horisonten burde vært rett, eller enda skjevere. Her ser den ut som en miss.
Lars-Anders M.

Jeg skall se vad jeg kan gjøre. Takk for trivlig og konstuktiv kritikk.
Ivar H.

Som tidlegare nemnt, god ide. Eg synest ikkje greina gjer noko, får det til å verka som om ''kroppen'' kjem (svevande) frå skogen, mot vatnet. Kanskje skulle endå meir vore med av treet. Bra som det er, men som du har fått melding om, potensiale for forbetringar.

GH: Mazda duger kun til spikar ;-)
Avsluttet .

Kjempeide, og bra utført.
mvh/MR
Tina E.

Morsomt og tankevekkende !
Lars-Anders M.

Dette er visst det av mine bilder som er mest sett. Hvorfor tror dere? MVH LAM.
Lars-Anders M.

Jeg vil vise dette bilde for flere av dere derfor denne kommentar. Alltså for å aktuallisere bildet på ny. Hoppes på flere kommentarer. Da tillogmed Bjørn Rørslett har kommentert det.
Lars-Anders M.

Samme Torso i dette bilde.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu