Det er tid for en....
Men faktisk så var det snøstorm her i trondheim i dag, så gårsdagens lillle lillla blomst var en kortvarig lykke...Nå hersker kals snø og slaps...*buhuuu*:-(
Bildet inngår i albumet Blomster - macrobilder av blomster
Utstyr
  • Nikon Nikon coolpix 5700
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger261
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_82166} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (18)
Kim Fredriksen A.

Utrolig fine farger.. Stilig lys..

Og dessuten godt å få vite at våren er på vei..
Inger Anne Maritsdotter V.

Herlig bilde Grethe !
Tenkte nesten det var ditt da eg såg det nede på siden:)
Flott lillefarge og herlige detaljer.
God helg:)
-IAV-
Odd Eirik S.

Veldig pent.
Flotte farger og skarphet. Ikke noe å utsette på dette.
Ja denne våren lar vente på seg. Mulig vi blir lurt av disse ''sørlandskrabbene'' til å tro at det er vår. Når de får våre der i sør, så er det ennå store muligheter for snø og kulde i en mnd. til her hos oss.

mvh
Odd Eirik
Bjørn H.

Fin blomst, fint lys, men bakgrunnen forstyrrer nok litt Grethe !!!

Men hvor i huleste er diktet ditt :(

Bjørn :)
Inger-Lise S.

Hei Grethe! Et fint macrobilde av en fin blomst.God skarphet og flott lys.Dere har jo mere vår enn oss her sør...Men den har nå startet her da:)

Inger-Lise:)
Marthin H.

Härligt Grehte!
Macroqueen is back!
Otroligt ljus och fantastiska färgen! Och vilken skärpa!
Helt fantastisk!
Marthin
Caroline L.

Hej Grethe!

Du har fått frm bra skarphet å lys her... flotta farger og.

Hilsen
Caroline
Odd Karsten H.

Eg klarer ikkje heilt å slutte meg meg til den panegyriske hyllinga av biletet ditt Grethe. Det var skarpt og har fine fargar -- javel, men kva så? Det har ingen komposisjon som lyfter det fram og gjer det spanande, og som nemnt av ein annan, er det litt rot og uro i det. Det er sikkert mogleg å kutte seg inn til eit utsnitt som gjer dette biletet til noko meir enn det det er no, og da er vi dårlege vener om vi øydelegg kvaliteten som ligg skjult i det ved å seie at det er perfekt som det er.
Eg trur vi er litt for snare til å gi oppmuntrande klapp på skuldra, for det er da vel ikkje det vi vil. Er det ikkje konstruktiv kritikk slik at vi kan utvikle oss som glade fotoamatørar vi spør etter?

Odd
Inger Anne Maritsdotter V.

Odd karsten ; jaudå , konstruktiv kritikk er bra , det lærer vi av , men då bør det skje i høflige former kor ein også får vite kva ein event. bør gjerne annleis/bedre .
Og kjenner eg Grethe rett så trur eg godt ho takler både kontruktiv kritikk og ros ; begge deler er like viktig :)

ha ein fin lørdag :)

-Inger Anne-
Odd Karsten H.

Det var ikkje meininga å vere uhøfleg overfor Grethe, eller å angripe henne på nokon måte. Vart innlegget slik så har eg uttrykt meg dårleg (igjen) og bed om årsaking for det. Kommentaren var meir eit sukk over oss (eg inkluderer meg sjølv her) som kommenterer, enn det var kommentar til Grethe sitt bilete. Og det eg meinte å seie var omlag det same som du seier: ''kor ein også får vite kva ein event. bør gjerne annleis/bedre.'' Og eg kan tilføye: Kva som er bra og gjer at eg liker biletet.
Vi er så altfor snare til å slenge inn positive kommentarar til kvarandre som ikkje seier det slag anna enn: Hei - eg har sett biletet ditt - kan du sjå på mitt! Men eg beklager igjen at eg legg inn slike hjartesukk som kommentar på bilete i staden for å ta det som diskusjonsinnlegg.

Odd
Steinulf L.

Med så god skarphet på støvbæreren, ville jeg gått for et mye tettere utsnitt,da blir bildet renere og komposisjonen mer spennende.
Inger Anne Maritsdotter V.

Odd karsten , slapp av , nei eg oppfatta ikkje innlegget ditt som uhøflig , det var heilt i orden og kurrant , eg kom berre med ei personlig ytring .
-IAV-
Rune N.

Flott farger, men jeg syns ikke dette bildet er av dine bedre. En slik vinkel, rett ovenfra og ned i blomsten, blir litt for kjedelig. Kanskje kan det bedres ved å lage utsnitt, som OKH nevner? Selv har jeg tro på å jobbe mye ved blomsten, finne former og vinkler, men det krever både tid og at det er praktisk mulig rundt blomsten.

mvh
Rune
Tom R.

Herlige farger i en fin komp.
Skarpt var det også.
Fint at du minner oss på at vi går
en fin tid i møte, likte dette.

Tom:)
Bergliot E.

Bra at du fikk nye det fine vårtegnet en stund iallefall før slapset klasket deg rundt øran.
Flott bilde med skarpe fine farger. Tror jeg ville klonet vekk den hvite flekken oppe i venstre hjørne. Det gav liksom ingenting i motivet. Ble mere stilfullt og ''helt'' liksom om den ikke var dær.

....Hvis det kan være til noe trøst så slapser det her også, så det ble ingen fototur på de høye fjell idag:(

Bergliot:)
Jonny E.

Dette va skarpt, nesten på grensa til for skarpt.....
Den litt uryddige bakgunnen trekker oppmerksomhet,
ser ut som en knekt stilk eller gren oppe,
dette e vel et bilde der alt får oppmerksomhet, litt urolig,
men fine farger, det e det.

JonnyE
Brita Helen E.

Heia...
Et fint og skarpt macrobilde..:) Litt rot i bakgrunnen trekker ned,men ellers bra!

Ha en fin helg! :)

Mvh Brita...
Grethe B.

Hei alle sammen!

Sorry dårlig respons, har jobbet med hus og oppussing av heimen, nytt gulv, snekkere , rørleggere, og folk over alt, alle vinduer skiftet ut etc etc...altså mye rot og rydde ettpå...så det.
Ingen sure miner fra meg, er nok ikke mitt beste bilde, må innrømme at det var et av de ''Nå har jeg ikke tid, såjeg bare legger ut et...''-type bilde, og fordi det nå laver ned med snø og er et hææææslig klaskete vått vær, ble det denne blomsten som iallefall lover vår en gnag og hadde sol på seg...*sukk*, og Bjørn: Jeg lover et dikt snart igjen. det blir bedre tid nå...:-) Og Odd Karsten og forsåvidt Bergliot også, og dere andre som påpeker det som trekker ned, alles ok. Rat det til etterretning, opg er som sagt forsåvidt enig, et lite spennende bilde egentlig, men jeg er nå litt svak for lilla da sjøh....;-)

I'll be back...

Nattahilsen
gt
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu