Achtung Baby !
Dette er i stor graden skisse. Delvis fordi det er laget for å plottes på lerret og deretter males på med halvtransparente akrylfarger, men også fordi jeg føler at det er ''noe'' som ikke er helt på plass. Derfor håper jeg på kommentarer som kan hjelpe meg.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger401
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_82465} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Kjetil J.

Spennende, dystert, vet ikke om det mangler så mye. Jeg vet ikke om uttrykket i figur 2 (fra venstre) helt stemmer inntrykket på figur 4. Figur 4 er veldig nedtrykt og kanskje litt overtydlig med den store revolveren. Figur 2 virker mer stolt/trassig og åpner kanskje for flere tolkninger.

Ønsker du noe mer kan du alltids legge til noe helt til høyre i bildet som kan gjøre det overtydlig eller åpne for et ''annet budskap''.

Du LAGER virkelig bilder, spennende.
Frank W. G.

Mangler og mangler...., for meg er det veldig fint som det er. Liker/liker ikke bildets fortellerflate. Begge betydninger er positivt ment. Det er en stemning som ''tiltaler'' meg. Det er noe trist og sårt som preger hele bildet. Ikke det at det er så positivt, men mener du å formidle det så er det jo bare helt strålende.

Frank
Tom B.

Takk Frank. Jeg ble glad nå, for det er nettopp det som er meningen, og det ligger en helt spesiell historie bak. Takk til Kjetil også; ja, det er noe med figur nr.2. Egentlig riktig slik historien er/var, men jeg ser at den ikke passer helt inn. Får se hva me gjer...
TomB.
Torgeir S.

Å wow, dette beviser vel påstanden om at et bilde sier mer enn tusen ord!!! Veldig bra montasje!

Mvh. Torgeir
http://www.tsfoto.no
Calemil M.

dette er ikke det feteste bildet ditt, men du er også bokmerket.
jeg elsker eggmannen.
Caroline L.

Hej Tom!

Syns at det er lit før mørkt på hennes høgra sida, men bra formedlet.

Mvh
Caroline

Avsluttet .

Hei

Fortelling som gjør inntrykk på meg.

Har forsøkt å tolke bildet fra høyre mot venstre også. Vekker også nye assosiasjoner.

Vh Svenn
Avsluttet .

Hei Tom, ingen tvil om at du kan tingenen dine. Det som forstyrrer meg litt er armen som går under fra pers.2 til pers.1. Er heller ikke sikker på ansikksutrykket på på pers. 2. virker for avslappet. Virker som om det mangler et ledd mellom 2 og 3.
Uttaler meg som amatør, kritikk deretter ;-)
Mvh Christian
Hilde J.

Hei Tom.

Dette var spesielt. En tydelig fortalt historie, men det som slo meg når du sa ''noe'' manglet, var uttrykkene. Kanskje de er litt for avslappet? Men det er ikke enkelt å si hva, eller hvordan. Selv en liten endring vil jeg anta får store utslag. Ser Christian JM etterlyser et ledd mellom 2 og 3.. kunne kanskje være noe, av en eller annen grunn virker 4 elementer mindre harmonisk enn 5, men det er jo ikke harmoni i denne historien. Slik sett burde 4 være bedre enn 5? Vanskelig, men så er du heller ikke av de som gir deg i kast med enkle ting. Interessant. Det som fungerer fint er bekledning, bare føtter, brevet, -revolveren er kanskje litt drøy.. en Remington halvautomat hadde kanskje vært mer passende?
Du ble vel neppe klokere av dette heller... Uansett var dette veldig bra.


~~Hilde~~
Tom B.

Joda Hilde, om jeg ikke ble særlig klokere, så satt jeg veldig pris på kommentaren din. Dette bildet blir nok hverken vist eller solgt, men jeg har nå malt (på) det og fått så god feed back fra noen av de flinkeste malerne i Norge som jeg vet om (de likte det faktisk), så nå åpner helt nye dører seg. De neste bildene jeg kommer til å lage blir det vanskelig å vise på dotten, for de kommer til å bli noe midt i mellom alt.
Tusen takk for at du tok deg tid :)
TomB.
Calemil M.

bøyd positur hvor hun faller kanskje...
så blir det knall symetri vettu.
Syns det er passende i dette tilfellet.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu