Strandråg i solnedgång.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger240
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_8319} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Ann F.

Ganske så pent, har bare to småting å pirke på: stråene burde ikke forsvunnet ut av bildet oppe og t.h., og jeg synes sola ble litt for skarp.
Mvh Ann
Bjørn M.

Enig i kommentarene fra AF, men er usikker på hva hun mener med sola. Dersom det er den naturlige sola, så er jeg ikke enig med det hun skeiver. Sola er naturlig og en viktig del av bildet. Dersom hun mener sola = blitz, så er jeg enig. Litt mindre skarp blitz hadde gitt mer behagelig og ''naturlig'' lys. Ellers et meget godt og stemningsfult bilde.
Ann F.

BM: jeg mente den lille lysende runde solflekken rett over horisonten, den tiltrakk oppmerksomheten for mye etter min smak og derfor skrev jeg at den var for sterk. Det hadde kanskje vært en fordel og ventet noen minutter til den var litt mer nedenfor skylaget så den ble litt mer dempet.
Mvh Ann
Jeanette L.

Fint bilde!
Den bittelille prikken som er sola, plager meg ikke ett sekund...Er ikke nettopp solnedgangen et stort poeng i dette bildet?
Jeg liker heller ikke blitzen på stråene. Litt mindre, kanskje?
Ellers er utsnittet perfekt som det er !
Til Ann: Syns du ikke bildet hadde blitt ekstremt kjedelig dersom man ikke kuttet stråene?Det syns jeg....
Hilsen Jeanette:-)
Avsluttet .

Aningen för stark blixt,men förövrigt ganska snygg..solen tycker jag tillför en del..
mvh/gunte..
Anders J.

Enig med Ann om att stråna inte borde försvunnit ut ur bilden. Några steg bakåt hade lyft bilden ett par grader på betygsskalan. En aning för mycket blixt.
mvh
Anders
Lars-Anders M.

Før meg har det ingen betydelse med stån som forsvinner. Jeg ville ha det slik. Men blitzen er litt for dominerende ser jeg selv. Takk for alle kommentarer.
Birna R.

LAM: standardinnstilling for blitz på stråbilder er bakre lukkergardin og -3 trinn korreksjon. Pass på at blitzlyset dekker hele flaten, det gjør det ikke her (se nede til venstre). Standpunktet gjerne enda lavere for min del.
Mats N.

Nydeligt! ...och helt greit utsnitt.
MVH/Mats N.
Lars-Anders M.

Bjørn du er en flink fotograf. Takk for veiledning.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu