My Immortal
Utstyr
  • Nikon cp 5700
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetLisboa er en by der det finnes statuer overalt, ikke minst på de større plassene , pracas, som Pombal, Rossio, Figueira og hva de nå heter. Noen utrolig gedigne i klassisk/romantisk stil, andre modernistiske av ymse slag, som badenymfen i det forrige-forrige bildet mitt.
    Denne kom vi over på en utrolig vakker kirkegård, som vi tilfeldigvis passerte. Den er av samme type som den mer berømte Pere Lachaise i Paris, den med bl.a. Jim Morrison. Gravene i denne ''Cemetario'' som jeg ikke huske navnet på var vakkert utformete hus, og det fantes statuer overalt, som denne. Det er vel rikfolks måte å udødeliggjøre sine egne.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger466
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_83516} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Brita Helen E.
Et vakkert bilde... :) Likte spesielt godt lyset på statuen og trærne bak som skapte en god dybde... Bra komposisjon..

Ha en fin påske! :)

Mvh Brita...
Karianne H.
En vakker statue! Nedover i Europa vrimler det av statuer, som du har nevnt. Ikke alle er like fine, men mange er utrolig vakre. Som denne!!
Påskehilsen Karianne :-)
Knut L.
Det ble skikkelig vakkert, Fred.
Fint motiv og god reisedokumentasjon.
Meget bra utførelse.
Jeg likte komposisjon godt, og du har også fått med den lille pussigheten i kontrasten mellom ''din udødelige'' og kostemaskinen i bakgrunnen som rydder i mer aktuell trivialitet. Alléen skaper god dybde.
Nydelig lys og farger over det litt loslitte miljøet.
Et bilde du blir siitende og kikke på med et smil om munnen.
Jeg ville muligens gjort et forsøk med beskjæring på høyresiden, - inntil søylen.

mvh
Knut
Fred S.
Takk for kommentarer: Knut, er du sikker på at det er en kostemaskin ? Tror faktisk det er en grav, plassert midt i alleen, akkurat som hovedmotivet, men du gjorde meg litt usikker. Var ikke så obs på bakgrunnen da jeg tok bildet.Har forøvrig fjernet en søppelkasse ved siden av grav/kostemaskin. Enig i beskjæringsforslag, ikke minst fordi det gråhvite taket sjenerer.

vh fred
Kjetil N.
Flott lys. Enig ang beskjæringsforslag. Det blir dessuten litt tungt nede, så en beskjæring kunne vært på plass også der.
Karianne H.
Kostemaskin???? Jeg har hatt bildet i full skjerm + brukt en gammel lupe, men tror nå enda at det ligner mest på en grav som fotografen tror...! Må nok ta en tur igjen for å sjekke det der ja :-)) !!!!
Karianne :-)
Knut L.
Hei igjen, Fred.
Nei, - du store verden, jeg er IKKE sikker på at det er en slik som nevnt, men jeg TRODDE det; - at det var en slik på veien mellom trærne, som pusset og gjorde det fint.
Vel, jeg begynner vel å bli gammel og tøven, men det var jo en vakker tanke.
Jeg har ikke vært i Lisboa, men skulle gjerne vært det. Det sies å være en av de vakreste byer i verden.

Hvorom allting er: - bildet ditt er i alle fall fint.
Det er SIKKERT, som du sier, en grav også i bakgrunnen.
Og det gjør jo ikke noe.

mvh
Knut



Jóhann Á.
Hei Fred!
Ja, i og for seg en fin dame det her. En ting er å vise statuen i sammenheng, som her. Da støtter jeg forslag om beskjæring fra høyre. Annet er at jeg ville så veldig sett et bilde av detaljer, eller litt nermere. Hva er det den holder? Maske? Krukke? Ville kanskje heller ha foretrukket det isteden for det store bildet. Syns ikke omgivelsene gir meg så mye mere.
Fred S.
Takk for kommentarer ! Først; om det nå er en kostemaskin eller en grav spiller vel egentlig null rolle: No problems ! Beskjæringsforslag notert, Kjetil.
Johann: Gode innspill, som vanlig, men akkurat her ønsket jeg en helhet av både statue og omgivelser. Men: Ikke så lett å få et inntrykk av omgivelsene på dette bildet, desverre, så forslaget ditt har mye for seg. Det hun holder i hånden ? En maske, og jeg ser ikke bort fra at det er dødsmasken til han som bebor graven. Derfor tittelen, som vel også er en kjent sak på platebarometrene for tiden.

vh fred
Bergliot E.
Flott bilde fra din reise. Her så det riktig så koselig ut. Fin statue, fin natur. Kan man få det bedre.
Fin dybde i motivet ditt.

Bergliot:)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu