Naomi
Bilde som kansje skal brukes for min fashion folio som skal leveres i Juni. Vet ikke enda om den skal brukes. Trenger RIS og ROS
Utstyr
  • Hasselblad 551
  • 120 mm
  • Brennvidde120mm
  • Blenderf/5.6
  • FilmtypeKodak 120 ASA diaz
  • Nei
  • AnnetAssistent holder en soelv reflektor fra hoeyre side for aa lyse opp modellens ansikt
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMote
  • Lastet opp
  • Visninger630
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_84118} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Amy Ø.

Hei og god morgen.

Synes dette var et ok fashion - shot. Bagrunnen passer forsåvidt bra til klærne og uttrykket jeg tror du vil formidle. Men jeg liker ikke det at håret hennes går i ett med bakgrunnen oppe til venstre. Jeg synes også personen skulle vært litt mer i fokus, og heller fått bakgrunnen litt på avstand, så dette blir dusere. Har sett litt igjennom bildene dine, og jeg synes du har mange bedre bilder enn dette, derfor tror jeg du kan ta et bedre bilde å legge i fashion folioen din! ;)

Ha en flotters dag.
Mvh
Amy.
Carina B.

Hallo.

Flott bilde, men bakgrunnen er kanskje litt for prangende i forhold til at klærne skal vises fram. Men for all del, jeg likte bildet.
Avsluttet .

Savner mere skarphet på jenta. Hun er også litt for utbrent i ansikt og høyre underarm synes jeg.

Sånn ellers opplever jeg bildet og jenta som litt sånn ''Tomboy''-aktig; ganske røfft og litt guttejentete.
Øyvind N.

Jeg synes bildet magler et element som binder jenta til den sterke bakgrunnen. Om hun hadde holdt ei svær møkkete motorsag i høyrehånda kanskje. Nei jeg veit ikke jeg, men synes bildet ikke er nok slik det er nå.. Jenta er tøff og bakgrunnen er tøff, men de står ikke helt til hverandre.

mvh Øyvind
Thomas A.

det som plager meg her Karl er at hun ser ut som en dverg... er noe i bildet som får elementene til å stå galt i forhold til hverandre... men kan ikke helt si hva det er. Jeg antar også at filmen er crosset, en kul prosess som jeg liker godt selv og som skaper vibrante farger. Hvor lenge har du igjen nå forresten?

thomas
Tarjei Ekenes K.

kul sak

i kontrast til møkkete karer i bilverksteder
har vi her en classic tømmerhuggerjente

litt trangt på bunnen

:-D ! son tarjeiav !
Alexander L.

Syntes den kanskje blir litt uskarp, men liker bilde likevel godt
Mvh Alex
Ann Louise I.

hvis dette skal brukes innen fashion må jeg få si at det er for mye som skjer her.. det er for mangen farger som ikke går sammen, og det er litt rotete.. modellen har et godt blikk i øynene men må slappe mer av foran kamera..og med det mener jeg ikke være så anspent i munnpartiet.. modellen skulle tenkt: hang loose.. da hadde du fått den effekten som passer best til slike bilder som dette.. ellers er det et tøfft bilde,og godt utsnitt.. ann louise.
Karl Øystein L.

Fargene gaar bra sammen, de ser merkelige ut fordi bildet er crosset. Er enig med Thomas om at det negative er at hun ser ut som en dverg. Skal fikse problemt i PS.
Ann Louise I.

fargene går ikke sammen for min del, buksen er for ''mønstrete'' og det rosa lilla fargen på skoene passer ikke inn i den tømmer bakgrunnen.. synes jeg.. synes det skulle vært mer slik overdelen hennes er, litt mer woody liksom.. earthy... ann louise. ( litt rotet med flere farger er vel det jeg mener med dette)...
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu