Vassfaret
Utstyr
  • Nikon Nikon F 60
  • -
  • Brennvidde35mm
  • Blenderf/16
  • Lukker2s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger201
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_84852} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Øystein V.

Et veldig spennende bilde! Det var noe eventyrisk over vannet. Kunne kanskje ha kuttet en god del i toppen slik at bare hadde sett den nærmeste skogen.

Mvh Øystein
Jan-Eilert P.

Vassfaret i Buskerud. Stemningfult bilde fra Mikkel Fønhus trakter. Det setter drømmene i sving og en lengter seg (nesten) hjemover til sørlige trakter med granvokste skogskoller.

Fint bilde. Jeg kunne godt tenkt meg å sett det beskjært det over steinen i h. bildekant.

mvh
Jan-Eilert Pedersen
utflytta Telemarking bosatt i Finnmark
Bergliot E.

Fantastisk flott bilde med et fint slør over vannet. Fint lys og fin dybde. Syns ikke bildet treng noe kutting. Fint som det er. Idyllisk og litt trollsk stemning her. BRA!!

Bergliot:)
Inger Anne Maritsdotter V.

Et drømmende og stemningsfullt vakkert bilde , ville også ha kuttet bort toppen.
-IAV-
Odd Tore S.

Her er det mye eventyr i bildet, og eventyr og skrømt i traktene. Her holdt landets siste bjørnestamme til, og bjønn streifer fortsatt i området (vi hadde hytte nær kanten på Hedalssiden, og hørte bjønn for fire år siden).
Nok om det, bildet ditt formidler stemningen på en fortreffelig måte, kanskje kunne du kuttet mer i toppen. Egentlig hadde jeg likt det best uten himmel, men da kutter du toppen av mellomste kolle også, så det går ikke.
MVH
Odd Tore
Jan-Eilert P.

Ikke for å ta oppmerksomheten fra bildet men må kommentere siste innlegg- ''Landets siste bjønnestamme''? ? Hva med Pasvik og Anarjohka- det ligger fortsatt i landet, eller? :-)
Inger-Lise S.

Et fint bilde med fine blåtoner.Fin effekt på vannet.Ville ønsket det litt skarpere,men likte det likevel.

Mvh Inger-Lise
Kjetil H.

For meg blir bakgrunnen bare en stor blågrå masse som ikke bidrar til å gjøre bildet annet en relativt kjedelig. Det holder ikke at bare halve bildet er interessant.

KH
Einar L.

Enig med ØV. Kutt i toppen!
Odd Tore S.

Da bjørnestammen i Vassfaret døde ut, ble det fremstilt som om at det var den siste faste bjørnestammen i Norge på det tidspunktet. Kildene var lokale, dvs. ringerikinger, og de hevet kanskje ikke blikket nok (er selv ringeriking).
Jeg beklager hvis dette var galt på det tidspunktet bjørnestammen døde ut, det var ikke meningen å drive noen form for hets.
Odd Tore
Jan-Eilert P.

Hehehe- oppfattet ikke dette som noen form for hets! Måtte bare kommentere det, siden jeg tråkker mye i Pasvik (Også Anarjokha forsåvidt, men det er ikke så mye bjønn der) og ser bjønnemøkk på hver tur (i alle fall nesten) og i høst fikk jeg ødelagt Ally-kanoen av bjønn. Men den er vanskelig å oppdage og jeg har ikke sett den, selv om sportegn er veldig vanlig. MEN nå skal jeg ikke ta oppmerksomheten fra bildet og slutter her.

Jan-Eilert
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu