Bakgårdsbrann
Vi våknet av brannbiler midt på natten i vinter og kjente røyklukt. Jeg kledde fort på meg og gikk ut og fikk se dette. Det var skremmende. Alt gikk heldigvis bra, og ingen kom til skade.
Utstyr
  • Sony DSC-F828
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger212
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_84939} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Anniken S.

Tipper dere fikk litt av støkk når dere hørte brannbiler midt på natten. Synd at du ikke kom enda nærmere, men i frykt for å bli tent på selv var det kanskje lurt å holde litt avstand *S* Liker gjengivelsen av røyken som oser ut.
Huset ser virkelig overtent ut. Det stikker flammer ut overalt.
Bra øyeblikksbilde.
Karianne H.

Jeg er livredd for brann og det er noe av det verste jeg vet, men dette bildet er kjempefint med flotte farger! Det kommer særlig godt frem når jeg ser på bildet over hele skjermen. Men huff, samtidig et skremmende bilde - godt det gikk bra med de som bodde der!
Karianne :-)
Espen P.

Takk for tilbakemeldinger. Jo det var veldig nifst når det stod på. Var ikke mulig å komme nærmere enn jeg var pga. varme og politi. Synes jeg har fått frem ''stemningen'' i bildet som var den natta.

Espen
Karianne H.

Ja stemningen har du absolutt klart å få frem! Og selvom det er skremmende så er jo de gule og røde fargene i natten veldig flotte. Ser ut som det var et stort hus som brant? Nifse greier..
Karianne :-)

P.S. Synes egentlig det er merkelig at du ikke har fått flere kommentarer på dette bildet. Jeg har ikke sett noen tilsvarende bilder her før!! D.S.
Erlend B.

Oi!
Dramatisk og flott bilde. Dette burde du sendt til en nyhetsredaksjon! Ofte vanskelig å huske på kameraet når dramatiske ting står på.

mvh
Erlend
Erik Ø.

Bra bilde.. Fint og dramatisk.. Trærne er litt i veien, men ødelegger ikke bildet i helhet..
Selv har jeg ALLTID glemt kamera når det skjer noe dramatisk det er verdt å ta bilde av.. Litt sånn Murphys law ting :oP

-eirik
Tor Erik S.

Ja her er det en skikkelig overtenning.. Lurer på om du har sted og dato for brannen. Jobber som røykdykker i Oslo, så litt nysjerrig.
Dette er et veldig bra bilde, ihvertfall i mine øyne.
Spesiellt når man ser hvordan branngassene tyter ut av møne og tenner oppover himmelen.
Bra!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu