En mester i arbeid
Kaffe Fassett er en av verdens ledende designere innen strikk og lappeteknikk. I 2002 holdt han kurs i lappeteknikk i Sørreisa i Troms. Dette bildet viser Kaffe mens han plukker ut stoffer til et prosjekt. Det er tatt med en Ixus v2, og jeg synes at apparatet har greid oppgaven bra. Hva mener dere?
Utstyr
  • Canon digital Ixus v2
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetJustert i PS
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger201
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_84977} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Karianne H.
Synes kameraet gjorde en bra jobb, og her er mange fine farger! Selv har jeg også et Ixus i tillegg til vårt digital, og jeg er veldig fornøyd med bildene jeg får der.
Har du anledning kan du jo ta bilder av arbeidene hans - lappeteknikk er jo kjempeflotte og fargerike motiver!
Hilsen Karianne :-)
Anniken S.
Ganske unikt at en mann er så flink på dette området.
For en orden han har i hyllene sine. Kunne ha vært artig å se en av verkene hans. Lyssettingen og fargene er bra her, men det blir litt mange elementer. Bildet fungerer godt for å skildre alle materialene han har, men allikevel blir det kanskje litt mange inntrykk på en gang.
Bildet er klart og godt du har en veldig god eksponering på det hele.
Inga Helene J.
Takker for tilbakemeldinger. Dette bildet er ikke fra verkstedet til Kaffe, men derimot fra butikken Vrangborden i Sørreisa. Jeg holder selv på med å sy et teppe som er basert på hans design. Kanskje jeg kan få gjort det ferdig nå, sånn at jeg kan legge ut bildet av det. :-)

Forøvrig hadde det ikke vært meg imot å ta bilder i studioet hans.


Inga
Karianne H.
Jeg er veldig glad i lappeteknikk, men mestrer det dessverre ikke selv. Venter nå på å få se ditt mesterverk eller noen av hans! Han har vel ingen butikker her på østlandet?
Karianne :-)
Inga Helene J.
Kaffe Fassett bor og arbeider i England, og har hatt noen kurs her i Norge. Han har gitt ut flere bøker om lappeteknikk og strikk og i skrivende stund vet jeg ikke om han har noen engasjementer i Norge. Det finnes imidlertid flere flotte butikker, spesielt på Østlandet, som har mange fantastiske tepper utstilt, så det skulle være mulighet for å få tatt flotte teppebilder. I tillegg er det mange aktive lappeklubber som ofte holder utstilling hele landet over.

Inga
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu