• Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2004-04-21 20:43:46
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger258
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_85116} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Inger-Lise S.

Flott speiling igjen! Fint mønster og fine fargenyanser.Dette er du dyktig til.

Mvh Inger-Lise
Arild K.

Spennende mønster og fine fargetoner.
Likte dette !

Mvh AK
Rolf S.

Typisk Magnus-bilde igjen. ( Hvor mange ganger har du hørt den ? )
Mange fine former og fine farvetoner, men jeg synes ikke formene spiller så godt sammen på dette bildet som jeg har sett fra deg før.
Savner også litt skarphet.
M.v.h. Rolf
Bård L.

Hei Magnus,
har sett på dette bildet noen ganger, jeg mistenker at det er noe du har sett som jeg ikke får med meg når jeg ser på bildet. Det er jo en fin situasjon, med fine former og mønstre som du har greid å skape en brukbar spenning i, men jeg får ikke helt taket på dette. Særlig når jeg sammenligner det med et tidligere bilde fra samme fotoøkt som du la inn på dotten for noen uker siden, det sitter fortsatt spikra på netthinna.
Hilsen fra Bård.
kai j.

Fin struktur i isen og spennende mønster, passe blått etter min smak.
Forstår Rolf og Bård men med bildene du tar blir man lett litt bortskjemt.


Mvh Kai
Kjetil S.

Hei Magnus.

Isolert sett et spennende mønster, men kanskje litt overtung komp. Syns fargene, utsnitt og format gir dette et kunstnerisk og luftig/flytig preg som jeg godt kan like.

Ha en fin dag

K:-)
Odd Tore S.

På en måte oppfatter jeg det som en variasjon over samme tema som ditt tidligere bilde nr. 108642, som riktignok viste speilinger i vann i flytende form.
Jeg synes nok at forgjengeren var noen strå hvassere, og det er nok den som blir hengende igjen i min bevissthet.
MVH
Odd Tore
Magnus R.

Hei !

Har MANGE bilder fra denne økta og er vel enig at det ikke tar helt av. Dette er et utsnitt fra et bilde som jeg vil legge ukroppa i en ny versjon senere. Orginalen er mye mere harmonisk, men ikke særlig utfordrende. Det blir mye mere en avbildning. Spent på hva dere synes om det.

Forsøkte med en brutal kropping og besvisst ikke vise det hele. Var veldig usikker på om dette funka og ønsket tilbakemeldinger.
Det er som Rolf sier viktig at elemetene kommunisere, her blir det kanskje vel mye prat i munnen på hverandre, og vanskelig å finne et interessepunkt som bildet er bygd opp rundt.

Har kanskje skarpa opp litt lite, den feilen vil jeg ikke gjøre igjen.

Odd Tore, du oppfatter dette riktig. Det er variasjoner over temaet vann, is, speilinger etc. Linjer og former i disse elemtenene elsker jeg.

Med vennlig hilsen
Magnus.

Inger-Lise S.

Hei Magnus! Nå spør jeg av ren interesse her,siden jeg har forelsket meg i speilinger og vil være på leting etter fine speilinger,overalt,garantert:
Når du skriver en ''Ren avbildning'',tolker jeg det som om du mener noe negativt og blir usikker...Det finnes jo så mange spennende speilinger,og jeg gleder meg til å ta fatt og håper å finne DEN speilingen:) Mønstrene er jo så fine i seg selv..Så jeg spør:Hva mener du med ren avbildning vedr. speilinger?

Mvh Inger-Lise
Carsten A.

Mange bra detaljer her, men selv om gjentakelser er bra ble det kanskje litt for mange av dem her. Formene er fine, problemet er vel at det er enten for mange (noenlunde like) former eller at de ikke utgjør et hele.

For min del ville jeg gjerne hatt en betydelig mer markert toneseparasjon - samt litt oppskarping, men det er du jo selv inne på.

MVH CA
Magnus R.

Hei !

Inger Lise, det jeg mener med at et bilde blir'' en mer avbildning'' er at den viser det meste, Det overlates lite til betrakteren. Når man bevisst kutter ut
linjer og former (som de fleste ønsker å se mere av ) overlates mere til betrakterens fantasi, hva befinner seg utenfor rammen? Noen ganger fungerer det meget godt andre ganger ikke.

Har nå lagt ut versjon 2 som er det orginale opptaket, hvilket fungerer best??

Vennlig hilsen
Magnus
Ann F.

V1 fungerer best for meg, der er det mer lek med linjer som fortsetter utover billedkanten, originalen stenger dem mer inne i over- og nederkant.
Kanskje ikke det mest spennende mht farger og lys, men greit nok.
Mvh Ann
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu