Utstyr
  • Nikon D100
  • Nikon 24-85mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger969
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_85595} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (41)
Avsluttet .

Fishermans Friends og Farris.

Fint, men litt urolig bakgrunn. Kun pille-esker hadde vært en fin bakgrunn på denne karen.

- k
monica p.

Imponerer ikke meg den karen der, han har sikkert spist minst halvparten av de pillene i bakgrunnen for å bli slik, nei takk gi meg et skikkelig mannfolk med normal kropp, de er mye penere å se på.
Mvh Monica:o)
Lars Kristian A.

Monica, det gleder meg å lese slikt:-)

Jostein: Å legge dette ut under ''Dyr'' er vel litt ufint? Din skøyer:-)
Bildet er fint det, men jeg synes det var litt mørkt. Et skritt eller to til venstre hadde gitt deg en jevnere bakgrunn også.
Christer B.

Stakkars mann. Det er rett og slett trist!
Passer fint under kategorien dyr.
Hadde nok foretrukket bare piller i bakgrunnen, men uansett et bilde som forteller om ekstremt selvbilde og en sørgelig sjebne.
Reidun G.

Jeg oppfatter det som om du vil fortelle at dette er ''Manmade'' med hjelp av alle pillene i bakgrunnen
Fostyrrende med gjenstandene i nedre venstre hjørne ellers ok.
Reidun
Fotograf Carl-Åge H.

Hei Jostein..

Artig bilde dette Bra lys. Trodde av tumbnailen at det var et selvportrett, men jeg tok vel kanskje feil.. Litt enig med bakgrunnen - at det muligens hadde passet bedre bare med piller, men bra ide!

Fortsatt god helg til deg og dine :-)

Mvh Carl-Åge
Ragnar W.

Hehe. En orntli' broiler det her. Det morsomste er vel kategorien du har lagt bildet i.

Som bilde er det ok, skarpt og fint, om en litt rett på.

Enig i at han kunne tatt to steg til venstre for å få en bedre bakgrunn.

/Ragnar
Arne S.

Mon tro hva som skjuler seg i hodet på denne skrotten?

Godt eksempel på fotografiets styrke som formidlingsverktøy. Bildet representerer ingen stor kunst, men har likevel sin verdi. I denne sammenheng blir det feil å pirke på detaljer.

:)
frank robert b.

Det ser ut som han har sitti for lenge på ramma og trøkka:) Eller er det hjerne massen han prøver å trykke ut. Vi får søker råd hos Dr.Phil kanskje?
Caroline R.

Kjære Tore.

Det har nå gått tre uker over betalingsfristen.
Jeg ser på meg selv som en forståelsesfull og tålmodig person, så jeg ville nødig bryte det imaget.
Dessverre bryr jeg meg mer om betalingsfrister enn image.
Hadde vært fint om du betalte snart, for jeg vil nødig bli sint.

Sender ved et foto av inkassoassistenten min, fetter Lars.

Med kjærlig hilsen

Mr.Kårleåne
Eirik H.

Skrekk og gru. Er dette Norsk Rødt Fe? Liknar på Gomer Pyle frå Full Metal Jacket på steroidar.

Einig ang. bakgrunnen, dvs. flytte motivet litt til høgre. Eller kanskje han ikkje ville flytte på seg? :)
Miriam A. L.

Er han svensk?

:)
Kostas S.

Hi

I think the ''subject'' could stand more right so that the backround is only the pils and the blue color...and not that yellow that disturbs

the result would be more ''spacy''

the word ''dyr'' is not very kind and nice 'cause for some people this is a way of living or ''art'' in a way.....
Avsluttet .

Kategoriplasseringen gjør dette til en liten høydare. Ser ut til at mannen har spist endel av de proteinpreparatene der bak opp gjennom årene ja...bra dokumentasjon på en småkomisk ''næringsvirksomhet'' dette; noe rart med proporsjonene også - megadiger kropp med et bittelite hode plassert på toppen...vel, vel..
Tom A. T.

Enig med siste taler. Dyrisk type.
Fint gjort!
mvh Tom T
Siri Elisabeth J.

Hva kan man si Jostein ...et skikkelig ''sterkt '' bilde...

Litt av en overkropp ... glad jeg ikke møtern sint på byn :)

Bjørn ;¤
Vegard E.

Noen er gira på foto-utstyr, noen er gira på muskler.
Uten at jeg skal moralisere noe videre.
Bjørn H.

Jostein ... Samme feilen igjen og igjen .... Kommentaren er fra meg, Bjøøørn :)

Bjørn :¤
Nils B.

Uten å ta munnen for full så må jeg ærlig si at jeg er utrolig glad for at jeg ikke har de genene. I Photoshop manupulerer vi, kroppsbyggere bygger kropp, (manupulering, eller kunst?), uansett så trenger fyren ikke forsøke seg i de vanlige butikkene på jakt etter klær.
Joda Jostein, du formiddler noe her uten at det for meg er det helt store. Relklamebilde for overdreven bruk av vekter, eller reklame for det som står bak. Dyrisk bilde og bra gjenngitte toner i bildet.
mvh Nils
Avsluttet .

Siden det er gjort lite forsøk på å få til et skikkelig bilde, og det er plassert under kategorien ''Dyr'' tar jeg det for hva det er; forsøk på å henge ut motivet.

Jeg har sett nok av folk le, peke og riste på hodet etter fotografer som kryper rundt med camo-klær og meter lange objektiver rundt Stokkavannet o.l.

Synes man skal holde seg for god til å synke til dette nivået på en offentlig nettsted som er ment for konstruktiv bildekritikk.
Frank W. G.

Ja-ja, stakkars liten........, men fint formidlet.

Frank
Odd Eirik S.

Noen har fotografering som hobby, andre har kroppsbygging. Vet ikke helt hva jeg skal tro om dette.
Håper du prøver å være humoristisk ved å velge kategorien dyr. Man sier jo ''dyrisk'' sterk om noen som er stor og sterk.

Mulig jeg er naiv, men jeg ønsker ikke å tro at bildet er lagt ut å henge ut noen. Synes også noen av de foregående kommentarene er usmaklige.

Bildet var jo ''dyrisk'' i den sammenheng jeg ser det. Sterk som en okse, feks. Er enig som noen påpeker at motivet skulle stått litt lengre til høyre i bildet.
Fine neon farger på pilleboksene som stod i fin kontrast til kroppsbyggeren. Ellers et helt greit bilde.

mvh
Odd Eirik
Øyvind A.

Javel. Slike bilder får meg til å trives godt med min spinkle brystkasse og ditto overarmer. Men han ser jo ut som han er fornøyd selv. Så da er det vel bra...
mvh Øyvind
jan t.

Denne typen har kroppsbygging som livsstil og bruker sin egen fysikk som kunstlerrett og uttrykksform. La han nå endelig få gjøre dette uten å komme med nedverdigende kommentarer! Godt menneskedyret er forskjellig!
Jostein M.

Bilde er tatt på Fibo 2004. Health and fitness exebission. Bilde ble tatt i går.
Dette bilde er ikke ment å henge ut enkeltpersonen på bilde (ser i ettertid at ansiktet burde vært sladdet) men en liten kurositet og litt ironik med tanke på at dette er en helsemesse.

Har i 17 år nå jobbet med trening og helse. Back in the old days var dette et vanlig syn på treningssentrene også her hjemme. Vi har heldigvis klart å luke ut denne typen trenende.

Sjokket var derfor stort da jeg ankom messen og skjønte at denne omvendte spisevegringen var på vei inn igjen. Det er utelukket at en slik kropp kan bygges opp på brokkoli og kyllingbryst. En analyse av en utøver av denne typen vil sannsynligvis inneholde felleskatalogen fra A til Å.

La oss krysse fingrene og håpe at den oppvoksende generasjon velger en mer moderat holdning til kroppen sin en det eksempelet som er vist her.

Mvh
Jostein
Marius J.

Megareksi (sikkert ikke skrevet rett) er nok for mange en like stor sykdom som anoreksi og bulimi. Hver sin smak ser det ut som det er :-)
Synes dette var en tankevekker for for alle slik det fremstår her. Er dette sunne idealer ?
Vel uansett så synes jeg bildet forteller meget godt om en industri som har vokst seg ganske stor og sterk her i verden. Liker dermed bildet slik det fremstår. Ville ikke sladdet ansikte, da han står der av fri vilje og poserer !
Christian E.

Sier meg enig med SES og et par av de andre; synes dette er noe ufint. Du har vel ærlig talt ikke lagt dette ut på Dot'en for å få tilbakemeldinger på det fototekniske eller kunstneriske ved bildet?!? Kan ikke se noen annen grunn enn for å latterliggjøre vedkommende og hans idealer.

Folk er forskjellige...
Stig B.

Trodde ikke sånt fantes. Jeg tror jeg venter litt med å begynne å trene likevel.

Bildet; Det hadde vært bra om du ikke fikk delingen mellom tom vegg og hyllen med gotteri. Om hyllen hadde vært stor nok så hadde nok det vært ideelt som bakgrunn til dette vesenet. Lyset er litt hardt, og strekker ikke til for hele den kroppen. Skarpheten og detlajeringen er bra.

Mvh Stig
Jostein M.

Bilde er ikke lagt ut spesifikt for å henge ut motivet, men for å sette spørsmål ved en kultur som ikke kan defineres på en annen måte enn usunn.

Reagerer litt når JT som er lærerutdannet med fordypning i kroppsøving kaller dette for kunst. Håper du revurderer den holdningen om du skulle få et virke som lærer.

Ut fra kommentarer og treff så ser jeg jo at dette engasjerer. Dette er noe dere beklageligvis kommer til å se en del av i årene som kommer her hjemme. Kulturen er voksende. Siden vi i dag ikke har gode nok regler for å stoppe bruken av anabole steroider er det vanskelig for oss som jobber i denne businessen å gjøre noe med det.

Regelementet i Norge i dag er at det er forbudt å selge men ikke bruke ulovlige preperater. Vi har heller ikke lov å teste ''utøvere'' så lenge disse ikke er tilknyttet Norges Idrettsforbund.
Tragisk men det er realiteten.

Tenk på det dere som har barn: Om 10 år vil sannsynligvis 70 prosent av alle ungdommer mellom 16 og 22 år være medlem av et treningssenter. Ønsker vi at dette skal være deres idoler????
Mvh
Jostein
Catrine A.

Jaja..!!
Da jeg er agronom var det første som slo meg ved dette bildet '' belgisk blå..''
Det er et kjøttfe som har dobbelt sett muskler for å gi mest mulig økonomisk gevinst.
Og de ser helt rå ut..!!Skikkelige broilere, som denne karen her.
Han har nok jobbet hardt for kroppen sin, uansett hva dietten har bestått av.
Hver sin smak :-)
Da har jeg nok mer sansen for normale mannfolk som
ikke stiller så høye krav til seg selv som dette..
( det finnes en gylden middelvei, you know!!)

Mvh Catrine
Nils L.

Mors lille Bole

Hvorfor være på et treningssenter når man kan være ute i naturen. Det er greit at frisk luft lukter litt rart, man det kan man da venne seg til.......
- Om man i tillegg hjelper mor og far hjemme i hagen osv får man jo beveget på ytterliger muskelgrupper....
- Men de søte små må jo få tid til å følge med på Idol, såpeserier og realityserier innimellom alle tekstmeldingene de sender og mottar, mens den andre hånda veksler mellom cola light og potetgull - Da blir det vel bare tid til en time på treningsstudio da.... ;-)

Mvh Nils :-)
Kristine G.

Hei Jostein :-)

Etter å ha lest ditt siste innlegg er jeg ganske fristet til å henge meg på i debatten om hvorvidt treningssentre skal få teste medlemmer for bruk av anabole steroider.... men skal la være ;-)

Det plager meg litt at bakgrunnen heller mot venstre, men jeg likte at proteinboksene var med som en forsterkning på hvilket liv disse her fører ( og det er slett ikke kylling eller proteintilskudd som gjør at han får disse musklene ).

Og så mener jeg at det er stor forskjell på å ha en hobby som fotografering og på det å ha en ''hobby'' som går ut på å trø kroppen full av mest mulige medisinske preparater!
Marius J.

Ser absolutt problemet Jostein. Jobbet 11 år i bransjen selv. Skal ikke hive meg på en diskusjon her på bildekritikken, men jeg støtter ditt synspunkt !
Vegard E.

Nå er det ikke så mange årene siden de ''mainstream'' treningssentrene tok et oppgjør med denne stilen, og de aller største manualene ble kastet ut. Da forsvinner også de største karene til andre senter som velger å kun satse på denne stilen. Og vanlige mennesker trenger ikke bli skremt når de kommer inn i styrkeavdelingen på et vanlig treningssenter.
Selvfølgelig kan man klage på regelverket, men har man styrkeansvarlig som tar ansvar og følger med på hva som skjer i treningsarealene, slår av en prat med alle som er innom - så er ikke dette i realiteten noe problem. Jeg har aldri hørt om noen som har nektet å slutte ved treningssenter, når styrkeansvarlig har påpekt at de har benyttet substanser som ikke er tillatt.
Men å ha styrketrenere som kun er ute blant kundene, er selvfølgelig et spørsmål om budsjett og ressurser.
Bra å skape diskusjon om dette, Jostein.
Ulf R.

hehe. kanontøft bilde det her. morsomt som bare juling!

/ulf
Bård Lauris H.

Jeg mista matlysten... men han har vel ikke de musklene for å imponere meg...
Damer med like mye muskler er heller ikke noe vakkert syn å se på... Men vi lever i en fri verden og alle typer mennesker bør ha plass... det er sikkert mange som synes jeg ser ut som en frosk i solnedgang...

Bilder er ok... stilig med den bakgrunnen... regner med at den karen har spist mer enn innholdet i de boksene :-)
Tarjei Ekenes K.

noen blir hekta på heroin, andre tar av på kroppen sin

tv, sex, religion, sport, spilleautomater, kaffe, mat, sigg, alkohol, klesshopping, slåssing.

det går ut på det akkurat det samme

livet må være kos for alle, hver sin lyst og interesse.

bildet er for meg en flott illustrasjon på
hvor usunt det kan være å være sunn

:-D ! son tarjeiav !
Stig S.

He he - og treffene triller inn ;-) Mest morsomt (eller kanskje ikke....). Står over flere kommentarer.

--stig--
Tomm H.

Jeg syns dette var et bra debattbilde. Ingen kan si at denne kroppen ikke er imponerende bygd. Siden silikonmuskler/brystkasse ikke har slått an så er vel diverse andre ting med på å bygge mannskroppen. Husker godt den tiden jeg selv sporadisk var innom helsestudio i min ungdom. Der var bl.a. Svend Karlsen som senere har vunnet Verdens Sterkeste Mann ( http://www.bodybuilding.com/fun/dennis59.htm ) Hvis du spør han så tror jeg ikke han angrer på alt det han har opplevd.


Siri Elisabeth J.

Kommer litt sent inn her, som vanlig.......( selv om Bjørn var meg litt lenger oppi her...Men nå er det altså meg, Siri, som skriver...helt sikkert denne gangen)

Dette er jo et dokumentarisk bilde. Og i så måte gjør bildet seg godt. Ser bildet skaper debatt, det er bra!! Skal gjøre hva jeg kan for at datteren min får den normale friske kroppen som sitt ideal!!!

Håper muskelbunten ikke leser endel av kommentarene her, det gjør han vel neppe.
For det er jo ikke sikkert mannen er helt tom i hue selv om han kanskje har tomme muskler.

Hilsen Siri:-)

Are-Martin S.

Er enig med Vegard Eggen her. Hver har sin greie. Bak denne kroppen ligger målrettet jobbing og slit over mange år, samt en masse kunnskap. Og det er fullt ut mulig å bli så stor uten å dope seg. Jeg synes det er morsomt å legge det unn under ''dyr'', det kan man se humoristisk på, men synes det er utilbørlig av enkelte her å rett og slett påstå at fyren ikke er ren. Hva vet dere om det?
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu