Equicez
Utstyr
  • Canon D10
  • 16-35 mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriKonsertbilder
  • Lastet opp
  • Visninger437
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_85886} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Avsluttet .

ganske bra fokus til å være live. Sto du blandt publikum eller ?
Birger J.

Nei, jeg stod i fotograven. Og for en gang skyld var ikke fotografen fra en viss Student-TV kanal i veien for meg, men du ser henne på hugget i bakgrunnen.
Adrian Øhrn J.

Skarp og fin. Uvanlig rolig til å være live. Fint å se konsertbilder uten full fart, armer i været eller åpen munn innimellom også.
Håvard K.

Jeg hater STV i Storsalen på Samfundet - de vet jo ikke å holde seg unna oss hardt arbeidende fotografer! For ikke å snakke om de elendige lydmenneskene som går rundt i sin egen verden og ikke aner noenting og ledningene som de ikke klarer holde styr på. Fysj ;-)

Bildet er skarpt og fint, noe som er vanskelig nok, men jeg savner kanskje litt kontakt med bandet. Brukt blitz?
Vegard E.

En av de fra STV lå laaangt innover scenen...og Nemokid var bare centimeter fra å lande oppå cam'et etter å ha sparket seg gjennom en baklengs salto. Skulle kanskje tro de viste litt mer hensyn til folk rundt seg etter det, men neeeida.
Jeg har ei eksponering med identisk posering; var vel nesten det eneste jeg fikk som var ålreit på Equicez-konserten.
Skikkelig freshe, fine toner i dette.
even k.

Kult bide, av bra norsk rap.
Birger J.

Nei, har ikke brukt noe blitz i dette tilfellet. Kunne fort gjort bakgrunnen utilgjengelig. Synes ikke blitz fungerer på konsert med mindre det er veldig lite scenelys der.
Øystein N.

Hvis denne drittslenginga om Student-TV ikke slutter, er det mulig at jeg må gå til det skritt å hive ut Stendal, samt nekte Leif å flytte inn.

Bortsett fra det var ikke bildet så verst.
Avsluttet .

Knalltøft bilde. synd at ikke fingern hans er like skarp som resten av ansiktet. og bytheway, synes STV gjorde en god jobb under 2xH.
Linn Margrethe S.

Må nok si meg i å være den skyldige fotografen fra STV, men jeg gjorde bare jobben min. Bildet var forresten veeeeldig bra, så jeg ødela ikke alt da. (tusen takk for skryt Thorsan).
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu