Gåseflukt!
Endelig har jeg fått oppleve hvordan dere som farter rundt fuglerike vann har det. Etter oppfordring fra dere måtte jeg bare besøke Østensjøvannet da jeg var i Oslo på torsdag. Og hvilken artig tur det var!!! Her var det ikke mange fugler som ble skremt nei, hos oss ville de stukket av hvis noen hadde våget seg ned av bruen! Jeg tok nærmere 500 bilder mens jeg var der så dere vil nok få se noen flere etter hvert, her er et av dem som jeg syntes ble litt spesiell. Bildet er tatt med en normaltele (45 mm) så den er faktisk veldig nær meg (og jeg er klar over at det var synd att føtterne ble kuttet, men her gikk det fort!!!)!

En ting er sikkert, hit skal jeg igjen! Jeg fikk fanget hele 13 forskjellige arter da jeg var der så det var et godt suplement til ''samlingen'' min!

Snakkes!
Utstyr
  • Canon EOS 1D MK II
  • Tokina Tokina Atx-pro 28-80 / 2,8
  • Brennvidde45mm
  • Blenderf/10
  • Lukker1/800s
  • FilmtypeDigital ISO 400
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger395
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_86508} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Inger-Lise S.

WOW Torgeir! For et bilde! Virkelig flott!
Østensjøvannet...Jeg tenkte meg dit..Så de er vant til folk der.OK,det er jo eneste mulighet,om man ikke skal bo i telt i skogen,lydløs,i flere døgn..
Men et fantastisk godt bilde,dyktig eksponert.Jeg vil tro de ikke er tamme,så det krever nok sitt!

mvh Inger-Lise
Eli B.

Jeg har selv hatt det i tankene lenge å besøke Østensjøvannet, jeg bor ikke så langt unna og vet hvor fuglerikt det er der. Til bildet, det var veldig spesielt ja, men du så flott, vingen er også kuttet, og det er jo dumt, men likevel du har vel fått til det maksimale når fuglen hvar såpass nær deg. Skarpt og fint er det og det er et større pluss. Dessuten kommer ansiktet godt frem. Jeg likte dette bildet.
mvh Eli
Reidun G.

500 bilder brukte du vel ikke så mange minuttene på :-)
Synd du kom så nær, skulle gjerne sett hele grågåsa.
Bruker du jpg eller raw ?
Reidun
Rune T.

Synes dette egentlig er et heftig bilde Torgeir! Får litt sån BBC - Fuglenes liv filmen - følelse. Uansett hvordan man vrir og vrenger på det er det ikke lett å få til å ta et slikt bilde, selv ikke ved Østensjøvannet.

Vær velkommen tilbake, og neste gang for vi ta en felles tur også¨andre plasser!

MVh
Rune
Stig B.

Enig med RT; gir litt BBC-følelse, selv om det har mangler som er påpekt med for tett utsnitt. Fin skarphet på hodet.

Det er gøy å få nye arter til samlingen sin. Jeg er nybegynner så det er sånnn sett enklere for jeg har kortere liste, men synes det er kjempeartig. Var på Runde, fugleøya, forrige helg, og der var masse fugl. Må dit igjen.

Mvh Stig
Torgeir S.

Hei og takk for tilbakemeldinger alle sammen! Reidun, jeg har selvfølgelig massevis av bilder med hele grågåsa, jeg syntes derimot dette bildet hadde litt ekstra ''impact'' med sitt tette snitt (og det er fulle ruta, ikke utsnitt!!!). Jeg tror nok det blir problematisk å få dette til igjen, spesielt med tanke på hvor skarp kropp og annsikt er. At vingen er kuttet bekymrer meg ikke i det hele tatt, hvis hele hadde vært med ville jo kropp og hode vært mye mindre /lengre borte, således er jeg godt fornøyd med komposisjonen av bildet!

Håper neste gang jeg er i området at vi stikker ut en tur i lag Rune, gleder meg til det!!!

Mvh. Torgeir
Bård Lauris H.

Dette var absolutt meget stilig... Det stikker seg litt ut... bra!!
Marianne R.

Hei Torgeir!
Skikkelig tøft bilde!
Det var selvfølgelig synn at beina ble kuttet, men jeg synes alikevel bildet ble meget stilig!

Mvh Marianne
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu