Druknet Rose 2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • FilmtypeVS
  • ja
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriStilleben
  • Lastet opp
  • Visninger270
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_8668} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Carsten A.

Se den ja - fine mørke farger. Riktignok litt uenig i utsnittet, ville beskåret nedenfra omtrent til der to skrålinjer møter bildekanten. Men uansett, meget bra!
MVH CA
maritha h.

Et veldig fint rose bilde. Dette har du LØST PÅ en veldig bra måte. Et rose bilde som ikke ble for klisje. Vakkre og snsuelle former.
morgan s.

CA Hvilke to skrålinjer er det du mener.

Avsluttet .

Jeg gjetter på at det er de to skrå linjene på høyre side nesten nederst på bildet. Med andre ord kanten på de to rosebladene.
Carsten A.

Nei, i rett linje nedover fra den grønne stilken støter en på to blomsterkanter, en skrå kant mot høyre og en mot venstre. Jeg ville beskjære nedenfra omtrent opp til der den venstre møte billedkanten (hvor det forøvrig også er noe svart rusk). Så vanskelig var det å beskrive dette!
MVH CA
morgan s.

OK. Trur jeg skjønner hvor du mener nå. 2-4mm fra bunnen.? Ja, kan si meg enig i det. Det rusket du refererer til, så jeg først nå. Er ikke sikker på hvor det stammer fra.
Takk for engasjementet.

mvh morgan
Birna R.

Kommer litt seint inn i diskusjonen. Ser at dette er et riktig så fint blomsterbilde. Behagelig fargeskala og fin bruk av komplementære farger rød-grønt. Fin stofflighet i den delen av kornbladene som er (noenlunde) skarpe.

Skanningen er kanskje ikke 101% - kan gjøres om - og litt beskjæring kunne også gjøres, men det er småtterier.
morgan s.

BR Takker for synspunktene dine. Komplimentærfarger sier du. Hmm..ja. Får vel gi deg rett i det.
Skjerpa er kort, men den er der. Det er, som du sier skanninga som ikke er hel 101.
Jeg skanner mine bilder i rammer med glass. Jeg har fått høre at det ikke gir fullgode skanninger. Har det noe i seg?

mvh morgan
Birna R.

Ja, ta ut bildene og bruk glassløse rammer eller en filmholder. Det hever kvaliteten på skanningen betydelig.
morgan s.

BR Jeg skal skanne bildene mine uten glass heretter.

Trekker tilbake at jeg gav deg rett i at rødt og grønt er komplimentærfarger. Jeg lot tvilen komme deg tillgode, men har nå sjekket litraturen og har fått bekreftet min misstanke. Komplimentærfargene til rødt og grønt er henholdsvis cyan og magenta.

mvh morgan
Birna R.

Ser frem til bedre skann.

Ang. dette med ''komplimentære'' farger, så er det som kjent ikke alltid like lett. Jfr. diskusjoner jeg har hatt med Aleksander Jacobsen om dette. I en triangulær 3-D modell er magenta og grønn komplementære og det samme er cyan og rød. I andre fargerom er det mindre enkelt. I vanlig språkbruk er rødt og grønt farger som står mot hverandre. Om du gir dem komplimentet av å være komplementære spiller forsåvidt ikke så stor rolle. (Det grønne her er dessuten nærmest gulgrønt). Poenget mitt var at disse fargene sto godt til hverandre fordi de var en motsetning. Skal vi være 1000% korrekte så har jeg uttrykt meg galt. Sånn kan det gå om man skriver kommentaren for kjapt. Jeg har forsøksvis forsøkt å rette på ''skaden'' ved å skrive akkurat *denne* kommentaren grundig.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu