Vennine i lakk
Fersk fotograf. Nytt kamera. Dårlig, gammel flatbedscanner. Prøvde å kjøre blitzen på skrå opp i taklisten for å jevne ut evt skygger, men...? Takknemelig for alle kommentarer. Tror jeg trenger hjelp...hehe.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2004-05-05 04:53:33
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon Eos 30
  • 28-95 mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/60s
  • Filmtype135 mm
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMote
  • Lastet opp
  • Visninger746
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_87085} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Hild B.

huff og huff...
Nils P.

Ja du trenger hjelp. Ikke skyld på kamera eller scanner , men prøv deg frem til du har noe du selv syns er ok , så kan du be om kommentarer. Prøv å still deg rett på veggen , smell blitzen rett frem på modellen og få med telyseholderen som en form i bildet......prøv og prøv....
Hans Petter L.

Ikke enig med Hild her :-)
Synes bilde var tøft. Knall bra blikk på modellen, og bildet passet softheten. Det ser i midlertid ut som om modellen ikke føler seg helt tilfreds, vet ikke helt hvor hun skal gjøre av armene. Blitzen funket bra synes jeg. Håndjerna og lakk, COOLT!!!

mvh
HansP
Raymond H.

Flott utgangspunkt du har der med en vakker modell;-) Ville kanskje trukket henne litt ut fra veggen og prøvd meg frem. Ta heller noen bilder for mye enn for lite. Da blir det lettere å finne noe som du liker. Stå på. Flott med kropp!!!
Eivind A.

Modellen holder hodet for langt bakover slik at halsen virker høy. For å få frem konturene og kinnbenene bedre, må hun la være å dra hodet bakover og heller tippe det litt frem og se litt mer oppover, dvs. slik at pupillene kommer nærmere den ''øvre kanten av øyet'' (forstår du hva jeg mener!?). Da oppnår du også et mer utfordrende blikk hos modellen.

Nå ser hun litt utilfreds ut...

Mvh Eivind
Hild B.

blikket på modellen er kanskje bra, men kvaliteten på bildet minner om et snapshot tatt en kveld på byen i syden..

sorry..

ideen er sikkert god! jobb videre med den!:)
Siren L.

Lysestaken og potteplanten KRÆSJER med din oppstilte ''vennine'' i lakk.

Stå på! Du har et utgangspunkt!

SL
Siv D.

Godt utgangspunkt, men bildet faller mye på lite gjennomtenkt komp, hard scanning og uskarphet.
Er fullstendig uenig med Nils - smeller du blitsen rett på modellen får du et grusomt resultat med flate toner. Lyset er faktisk veldig bra her, hudtonene kommer til sin rett.
Men jobb mer med komposisjon!!

s
Avsluttet .

sorry...

Du har beskjært i filler vinduet og telysholderen. Forstår egentlig ikkje ka den gjer i motivet i det heila tatt, men ok...

Når eg ser på modellen så trur eg muligens eg trenge ein forklaring på ka du prøve å oppnå.

Stå på videre!
Stein Erik P.

Takker for mye konstruktiv kritikk, som jeg tar med videre - ser jeg må jobbe med komposisjon, fokus og antagelig skaffe meg stativ.

Jeg ble nok alt for opptatt av lyset, knipset vel ca 30 bilder med ulike variasjoner av samme motiv, hvor blitzen i 2/3 av tilfellene brente vekk mye av modellens venstre skulder og ansikt.

Jeg tok også bilder med blitz rett forfra, men da ble det veldig mye og skarpe skygger.

Nå har jeg kjørt bildet gjennom unsharp mask i PS etter en oppskrift jeg fant på hjemmesiden til Carsten J Arnholm. I versjon 2 ser det nesten ut som om jeg har fokus på håndjernene, ikke modellen.

400 ASA er vel forøvrig ikke det beste for denne typen fotografering...?

Espen P.

Regel no# 236 eller var det regel No# 26087 - Husker ikke.... Nei, jeg synes bildet var på mange måter bra. Likte blikket på modellen, og at hun holder hodet litt bakover - litt overlegen - litt skummel med håndjerna i siden der. I denne komposisjonen passer det også at hun står innat veggen og lener seg til den. Liker også at man ser noe av vinduet og noe av lysholderen på veggen. Veldig bra lys. Og ei deilig dame. Dette er et godkjent bilde og vel så det!

Espen
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu