Popstjerne?
Jeg jobber med klassisk musikk og har ingen ønsker om å bli popstjerne. Men av og til kunne det vært greit med et litt friskere image for oss klassikere. Dette er et forsøk på å lage en frisk webforside for meg og to av mine kolleger som samarbeider i en svært klassisk setting til vanlig.<p>
jeg er klar over at ikke alle synes dette har noe å gjøre på ei side som foto.no, men jeg tar sjansen allikevel. Bakgrunnsbildet har jeg tatt og det er en kjedelig oppgang her på Borkenes hvor jeg bor. Legger ut tre forskjellige versoner av det originale bildet. Portrettene er tatt av min samboer Tom Helstad (også registrert på dotten)
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2004-05-05 21:04:59
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2004-05-05 21:05:42
    Versjon #3
  • Lagt inn: 2004-05-05 21:06:10
    Versjon #4
Utstyr
  • Olympus E1
  • Zuiko digital 14 - 54 mm
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetVært innom de fleste menyene i PS
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriManipulasjon
  • Lastet opp
  • Visninger204
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_87201} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Kaja S.
jeg synes utgangspunktet er bra! skjønner image - problemstillinga.

likevel funker ikke dette for meg. før jeg leste teksten trodde jeg du hadde brukt en ferdig-mal i et eller annet bildebehandlingsprogram, og det er sjelden en god assosiasjon. hadde jeg vært utdanna innen grafisk design hadde jeg sikkert klart å uttrykke hva jeg ikke liker på en lett forståelig måte.. jeg kan prøve likevel.

jeg liker ikke at bakgrunnen har et såpass tungt og grovt mønster, det ser rotete ut. ekstra rotete siden det kommer enda et mønster til høyre i bildet. fargene ser nesten metalliske ut der det blå skinner gjennom det lilla. i tillegg - fonten, bakgrunnen, objektene til høyre og rammene, det er ikke samsvar mellom dem, jeg vet ikke helt hvordan jeg kan si det... jeg er glad i minimalisme, sterke farger, tidvis hard kontrast og bruk av rom, og her er det ikke noen av delene.


mvh én seer,
kaja
Kjetil N.
V3 er jo et meget tøft bilde. Liker kompen og uttrykket godt. Stilig effektbruk, hvordan har du gått frem?

Synes ikke så mye om v1, hverken når det gjelder farger, effekter, elementer og plassering av disse.

Hvorfor ikke gjøre noe med v3 til websiden? Laget et kjapt lite utkast og la ut her:

http://www.nordo.net/juul
Caroline M. S.
Jeg er uenig med alle de som kanskje måtte mene at bilder som dette ikke har noe på Dotten å gjøre. Synes det er bra at folk legger ut ''bilder'' hvor de har brukt foto for å lage et reklameoppslag, side i en årsmelding, web-side eller hva det nå måtte være.

Og jeg er uenig med deg i at bakgrunnsbildet (i ulike versjoner) er kjedelig. Jeg synes bakgrunnsbildet er enkelt og bra. Dekorativt og trappen er helt max. Fine farger på alle tre og flott med den nesten metalliske fargen på sidene. Kan ikke bestemme meg for hvilken jeg liker best. Kanskje v3.

Web-siden din (v1) er jeg nok dessverre ikke like begeistret for. Den forteller meg ingenting om hva web-siden dreier seg om - jeg ser bare noen portretter (som er gode nok) av noen folk jeg ikke kjenner. Klassisk musikk, skriver du, men det ser jeg ikke. Ingenting her som fører mine tanker til musikk. Kanskje kunne du vært tydelig - hatt med instrumenter, partitur... et eller annet. Eller noe mer abstrakt som kunne ført tankene hen til klassisk musikk (eller i det minste musikk).

Jeg har bokmerket deg. Må jo følge med på E-1-bilder. :-) Ser at du har fått adskillig mer dreis på kameraet enn meg. Ja, jeg er godt fornøyd med kameraet (men jeg har ikke sammenligningsgrunnlag siden jeg ikke har prøvd andre digitale speilreflekskameraer). Jeg bestemte meg for E-1 før det kom fullstendige anmeldelser av kameraet og kjøpte det straks det kom i butikkene. Holdt for meg å bare holde det - det kjentes riktig ut. :-) Veldig fordel at det er så lett (ikke minst objektivene) og uansett er det haugen på bra nok for meg (inkludert billedkvaliteten).
Inga Helene J.
Hei og takk for kommentarer!

Saklig kritikk er lett å forholde seg til og jeg er veldig glad for at dere har tatt dere tid til å skrive så grundig om hva dere mener.

Aller først, trioen vår eksisterer, men under et annet navn. Vi har allerede ei hjemmeside som vi er veldig fornøyd med. For meg var problemstillinga det viktigste. I tillegg til å være militærmusiker i Nord-Norge, har jeg ansvar for websida til militærkorpset pluss ansvar for PR-arbeidet i korpset. Derfor bruker jeg mye tid på å prøve å finne PR-vinkler som trekker folk. Det har ført til at jeg nå skal begyne å studere web-design. Så se på dette som en nybegynners arbeid.

Kjetil: Takk for bildet. Har lagret det. Ser at du er Heimdalsruss. Jeg gikk ut fra musikklinja i 1986 og trivdes knallgodt!

Caroline: Takk for rosen. Har heller ingen erfaring med annen speilrefleks, men har bevegd meg fra Ixus via Powershot til E1.

Jeg leste at man ikke skulle legge ut linker til sider som ikke har noe med foto å gjøre, men hvis dere lurer på hjemmesida til trioen så begynner adressen med www og slutter med sonora.no :-D

Inga
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu