Jepp, .....
Litt gøy må vi jo ha. Her er det ikke lenge igjen å forventningen er stor. Forsøkte meg på en litt annen vri, men funker det?
Bildet inngår i albumet Mennesker -
Utstyr
  • Nikon D100
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBarn
  • Lastet opp
  • Visninger694
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_87757} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Venche J.

Den der så overmoden ut gitt. :)

Det første jeg tenkte på var en barneregle: Per, Per - hva har du gjort. Jeg regner med at det er den skyldige som er i bakgrunnen.

Håper alt går bra, og at vi får se barnet om en stund.

Wenche.
Helene B.

Jeg syns magen skulle vært litt lengre ned på bildet slik at trusa ikke hadde blitt med. Dybdeskarpheten funker kjempebra. morsomt bilde :)

Helene
Nils B.

HPB, joda det kan jeg saktens være enig i.
Inger-Lise S.

Visst funker det.Original vri dette.Regner med at det er den vordende far som nyter synet her.Fin dybdeskarphet.Om magen var lenger ned,måtte du ha flytte på faren i bakgrunnen.

mvh Inger-Lise
a tse & s.

fet komposisjon

hadde han vært litt mer til høyre
hadde det blitt enda bedre

:-D ! son tarjeiav !
Avsluttet .

Gillette for women...
Stig B.

Artig symbolikk her; en litt utydelig farsfigur som har avstand til det store som foregår med mammaen og dermed distanserer seg litt. Antar det ikke er den tolkningen du ønsker :-)

Mvh Stig
Truls S.

Enig med de som vil flytte magen lengere ned i bildet.

Et hode med 2 sorte hull, hvor øynene skal befinne seg, er ikke lekkert. Ville hatt mer kontakt med mannen, dvs. mer dybde!

En kreativ idé, du har kanskje flere på lur?

truls
Grethe B.

Hei!

Kreativt bilde! Ville også flyttet magen...eh, dvs kuttet bildet nederst, eller tatt det litt høyere opp, og gitt litt luft rundt den *skyldige* her...:-)
Artig bilde!!

mvh
gt
Avsluttet .

Lengter han tilbake, mon? God ide, littegrann haltenede i gjennomføringen synes jeg. Skulle hatt han bakerste litt mer i fokus.

Er det forresten samme typen som Jostein har portrettert?

-k
Stig S.

Ørlitegranne mer fokus på faren, samt hodet helt fristilt fra magen, dvs. noe mer mot høyre, ville gjort susen. Fin ide som kan finslipes (hvis det er noe særlig mer tid igjen, bildet tyder på at det haster;.))

--stig--
Nils B.

Hærlig med flott innspill og tanker omkring hva, når, og hvem. Termin om ei uke så om jeg er heldig så får jeg enda en mulighet. Takker igjen. Og ja det er den andre halvdelen som er noe omtåket, men han distanserer seg så absolutt ikke, det var fotografens ide.
May-Lise L.

Morsom ide dette, Nils :) Det som er å sette fingeren på, har andre allerede gjort, så det bryr jeg meg ikke med.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu