Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger366
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_87968} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Alexandra H.

Jeg liker veldig godt bevegelsene i bildet ditt. Men det kunne blitt bedre hvis du hadde beskjert det litt, for ungen som står øverst i trappa forstyrrer bildet litt.
Amy Ø.

hehe! :) Fine bevegelser ja! :)
Har du vært på sunwing resort sandy bay, i ayia napa???
synes jeg kjenner igjen fargen på leilighetene og sånn! :)

mvh Amy.
Jarle W.

Herlig bilde! Er ikke enig at ungen bak forstyrrer. Tvert i mot; plassering og påkledning(!) forteller en historie om en som er for liten til å bli med de store på moroa. Meget bra, Magnus!

mvh Jarle
Kjetil S.

Hei Magnus.

Syns bildet er fint oppbygget og forteller mye.
En kan bare innbille seg hva minsten bak tenker og vil.
Kjenner godt igjen situasjonen der den minste enten bare står å suger til seg inntrykk eller ikke får lov å være med de ''store''. Til slutt blir trangen for stor for minsten som hopper inn og ''ødelegger'' alt for de andre.
For følelsens skyld håper jeg du har et bilde der alle tre er i glad bevegelse.
Nå skal det sies at jeg har to gutter, så med jenter er det vel annerledes??
Utover dette gir ikke bildet meg mer, men det er kanskje nok.

Ha en fin dag.


K:-)
Inger-Lise S.

Et sjarmerende bilde .2 søte små modeller i strålende humør.Og så minstemann da.Jeg syns bildet ditt forteller en historie:Minstemann som bare får være tilskuer til moroa,fordi han er ''for liten''.De føler seg store jentene,må vite:) Og der står den lille og...Ja,kanskje lengter han etter å få være med,kanskje lytter han i spenning,kanskje føler han seg lur som sniker på jentene? Her er mange muligheter.Et bilde som kan fortelle mye,til den som bare visste:) Og jentene,hva de smiler av...Jo,her er et godt bilde.

Mvh Inger-Lise
Rune Edvin H.

Lystig og fint.
Ungen bak er forresten en nødvendighet for at dette skal bli interessant. Her har vi historien med minstemann/jente som ikke får være med..
Rune
Bård L.

Hei Magnus!
Visuellt spennende, bra komposisjon og mange interessante detaljer. Og selvfølgelig en morsom situasjon. Minstemann i Libero er selvfølgelig et must for oppbyggingen av bildet, både situasjonen og det visuelle/grafiske resultatet.
Hilsen fra Bård.
Rolf S.

Hei.
Fine og livlige ansiktsuttrykk, uttrykksfulle øyne. Ingen tvil om at disse to har det gøy.
Derimot ser det ikke ut til at ''statuen'' i bakgrunnen har det så gøy, men som Bård sier, han er viktig for bildeoppbyggingen.
Litt mere luft på høyresiden ?
M.v.h. Rolf
Magnus R.

Takk for hyggelige tilbakemeldinger !

Alexandra, bildet er bygd opp rundt gutten i bakgrunnen. Skjønner hva du mener, om at bildet kan virke forstyrrende, hvis du ikke ser poenget i historien jeg har prøvd å formidle.

Amy, bildet er fra Sundwing Sandy Bay, et fint feriemål for barnefamilier. De tre foregånde bildene mine er fra samme sted, Flere kommer senere.

Leilgheten vår lå slik til at trappa lå i skyggen på ettermiddagen. Det varme bløte lyset, som ble reflektert fra huset midt imot, egnet seg veldig godt til fotografering.

Inger Lise, du beskriver situasjonen slik jeg tenkte da jeg så motivet.
Jentene lekte og tøysa som vanlig. Lillegutten kom ut for å se hva som foregikk. Historien ble forsterket ved oppfordre jentene til bevegelse og lek mens lillegutten '' for en gang skyld '' stod stille et lite øyeblikk.

Kjetil, det finnes mange bilder hvor alle barna er i mye bevegelser blandt bildene fra ferien. Guttungen er meget rastløs, dette er nok det eneste bildet jeg har av han hvor han er nogenlunde skarp, han løper hele tiden.
Komposisjonen ga seg selv, en klassik trekant.

Jarle og Bård, påkledningen kunne ikke vært bedre, Libero er bare genialt.

Vennlig hilsen
Magnus
Kate L.

Et kjempe fint bilde som viser hvordan det det kan være og være for liten til å være med å leke med de store ......
Liker bevegelsene til de to jentene. Et livlig fint bilde:)

Mvh kate
Karianne H.

Et godt og annerledes barnebilde. Virkelig fint! Jeg er også enig i at gutten i bakgrunnen må være med på bildet. Inger-Lise har jo kommet med en fin historie, og pussig at det var en slik historie som var ment også...! Bra Inger-Lise!
Du har fått frem en fin historie i dette bildet. Det virker som gutten bak ser lengselsfullt på jentene, i og med armene henger rett ned. Hadde kanskje gjort seg med hele gutten, men når det er bare en del av ham så kan jo vi gjette oss til hva han tenker der i bakgrunnen og hvordan uttrykket hans er.
Et herlig bilde!
Karianne :-)
Bjørn H.

Hei Magnus ...

Dette falt godt i smak ...

Et meget artig og anerledes barnebilde, hvor både komposisjon og innhold er meget godt ivaretatt :)

Bakerste mann er jo et must her ... hehe ... kult :)

Våger meg til å si, at jeg kunne ønsket meg litt mer skarphet i ansiktene -

Flott gjennomført bilde ...

Bjørn ;¤
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu