Naturen tar tilbake.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger188
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_88204} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
anders s.

stemningsfullt.
Grethe B.

Fint lys og fine skygger, og som nevnt, stemningsfullt!

mvh
gt
Jarle W.

Som det sies er det en viss stemning, men i et slik kraftig lys med harde skygger blir det for mange detaljer og for mye uro i bildet. Kanskje du kunne ha konsentrert deg om øvre venstre del av bildet med vinduet som hovedmotiv, men la noe av veggen rundt være med for å ivareta de fine fargene. Det kraftige lyset inne i vinduet forteller sin egen historie at huset trolig mangler tak.

mvh Jarle
Steinulf L.

Stemningsfullt, men litt rotete. Kansje konsentrasjon om et mindre område?
Rune T.

Synes vel Jarle beskriver det hele på en treffende måte. Kunne vært artig å vite hva det er som engasjerer deg ved bildet?

Mvh
Rune
Åsa K.

Vackra gamla väggar som försvinner tillbaka till naturen, det är alltid lite vemodigt att se detta förfall. Du har fångat det hela fint med vackra skuggor som får bilden att se konstnärlig ut. Håller inte med föregående talare, men det är som bekant en smaksak

Vänligen// Åsa
Inger Anne Maritsdotter V.

Dette bildet hadde gjort seg fint i stort format , som eit kunstnerisk uttrykk , som Åsa her beskriver ; lyset , skyggene , trestrukturen og ''tidens tann'' er det som skaper et helhetlig inntrykk her.
-IAV-
Tom A. T.

Enig med Jarle at dette kanskje blir litt for spraglete, men allikevel en brukbar løsning i forhold til motivet du hadde å hanskes med, som i alle fall jeg syntes så ut til å være av det vanskelige slaget.
mvh Tom T
Tom E. F.

Ja, her ''bombarderes'' en engang menneskelig stolthet med naturens elementer. Ikke noen konstruksjon kan over tid stå imot disse. Et ''grelt'' bildeuttrykk som nettopp understreker teksten.
mvh Tom E. F.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu