Toppen
Utstyr
  • Canon Digital
  • 17-35 2.8L
  • Brennvidde17mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger304
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_89197} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Inger Anne Maritsdotter V.

Dette var flott.
God komposisjon og stemningsfullt.
Likte standpunktet ditt , fin dybde her.
-IAV-
Steinar J.

Bra komposisjon og dybdeskarphet. Litt for dårlig lys til å gjengi detaljene i forgrunn. Prøv samme motiv i bedre lys.
S.J.
Atle P.

Flotte farger og perfekt dybdeskarphet. Motivet er bra og du har valgt en fin forgrunn. Det ser ut som om toppen på fjellet står i brann og røyken driver opp til venstre.

Men jeg synes bildet virker 'skjevt', fjellet ser ut til å trekke ned mot høyre og det er veldig lyst der, noe som for meg skaper ubalanse.

Siden bildet er minst spennende på høyre side, så ville jeg vurdert et utsnitt der toppen kom lenger ut på høyre siden.
Arild K.

Fint gaustatopp bilde med fint lys og fin bruk av vidvinkel.
Synes det er noe mørkt presentert og særlig forgrunnen gror litt igjen.

Mvh AK
Kent G.

Knallfint bilde, men det er litt ubalanse i bildet. For meg ser det også ut som det heller mot høyre, men det kan være et bedrag slik AP sier.

Men det er utrolig stlig effekt med skyene som trekker rundt toppen og ut mot venstre...BRA!

Hilsen KEnt
marius n.

vannvittig flott bilde...når på døgnet er dette tatt...lurer på hvordan du har fått så mye lys men fortsatt så stor mengde kontrast?

marius
Jarle A.

Takk for fine komentarer. Bildet er tatt like før solen forsvant, ca. 21.30. Kunne sikkert vært justert opp noe, men på min skjerm gror den ikke igjen, så jeg valgte å ha det såpass mørkt.
Jarle
Magne U.

Hei.
Den satt!
Hvis utsnittet skulle vært endret, synes jeg litt kutting til venstre og nede kunne vært på sin plass (egentlig unødvendig). At terrenget (og bildet) heller mot høyre er det vel ingentig å gjøre med. Veldig god dybde. På min skjerm er lyset perfekt.
M.
Erik A.

Meget pent. Var du sammen med hr. Kristiansen (AK) her eller? Ref. hans bilde bilde nr. 114993. Synes nok fargene er bedre i AK sitt bilde, men til gjengjeld er kompet best her. Solstripa i lia under toppen fyller fint et ellers litt tamt bildeareal - bra! Synes slett ikke bildet virker skjevt, slik AP og KG antyder. Derimot er helningsfølelesen ut mot dalen samstemt og helhetlig i bildet, alt fra vannspeilet og videre ut via svaene, den nevnte solstripa, og endelig fallinja fra fjelltoppen. Alt peker rett til dals, og sammen med disen der ute forsterkes følelsen av luftighet og overhøyde, selv om det fortsatt er langt til topps... Høyspentlinjene under fjellets høyre skulder som skjemmer litt i AK-versjonen, er også borte her. Et meget godt landskapsbilde, synes jeg. Det anger av myr og kjølig kveld - og tyhh! ...hør på svarttrosten der nede i lia...
Erik A.

Selfølgelig misset jeg i bildereferansen, sorry!
Jeg mente AK's bilde bilde nr. 114993
Jarle A.

Ja, vi var på tur sammen ja. Likte bildet til AK godt også, men synes fargene i bildet hans ble litt vel ''porno''. Men men det er jo smak og behag.
Jarle
Atle P.

Jeg likte AK's utsnitt og dine farger!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu