Bøksanger
Bøksangeren er en av edelskogens sangere. Dette bildet er ment å presentere noen av fuglens kjennetegn, samt noe av miljøet den lever i.
Bildet inngår i albumet Fugler i Gudbrandsdalen -
Utstyr
  • Nikon D1h
  • Sigma EX 100-300/4 IF APO HSM
  • Brennvidde420mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/80s
  • Nei
  • AnnetSigma EX 1,4x konverter benyttet.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger312
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_90057} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Kjartan T.

Jeg synes dette er et veldig bra bilde av en fugl som ikke er enkel å oppdage i løv og greiner. Her har du klart fått fuglen i sitt rette ellement og du verden hvor nært du har kommet.

Et toppbilde, men jeg kan neste vedde på at du kunne ha ønsket deg litt mindre skygge på hodet. Hadde bare det lille sollyset i nederste kant av øyet vært litt større....

Bøksangeren er svært sjelden her hos meg i Namdalen. Har bare hørt den noen få ganger helt øst mot svenskegrensa. Morsomt å se et så bra bilde av fuglen.
Stig B.

Jeg liker dotten så bra for jeg lærer mer om fugler her enn jeg har gjort noe annet sted. Det har gitt meg en interesse og dermed også opplevelser som gir meg glede. Dette bildet er inget unntak: Flott skarphet, fint lys i et naturlig miljø. God detaljering. Dette er en helt annen sport enn å skyte fuglebrett :-). Gir meg en fin opplevelse dette også.

Vakkert.

Mvh Stig
Atle A.

Finfint. Blant de bedre pippipbilder. Noe å glede seg over også for som stort sett synes pippipper er noe herk som bråker om morran ;-) Grønnfargen i ørna og det at den fader mot bladene bak gjør hele bildet for meg.

Storfint!
Erik A.

Så avgjort et bra bilde av et vanskelig motiv. Bøksangeren er liten, rastløs, rask og holder seg oftest temmelig utilgjengelig til fotomessig, i tett vegetasjon og ofte høyt i trekronene. Derfor er dette et sjeldent og godt bilde. Kompet er flott med de skrånende kvistene og de fine løvbladene. Posituren er artig, fint at du er på høyde med fuglen. Eneste minus må være kuttingen av halefjøra (dog nær umulig å kontrollere), samt at skarpheten kunne vært hakket bedre.
Men lell - knallbra!
Tarjei Ekenes K.

fint motiv, så fin bevegelse på fuglen(posering)

:-D ! son tarjeiav !
Hans-Gunnar H.

Knall dette!
Likte godt kompen her fin harmoni....det meste er allerede sagt!
MVH Hans-Gunnar
Avsluttet .

Heisann!

Bra! Liker måten den poserer på! Fint med miljøet! Meste er sagt som Hans-Gunnar sier!

MVH Stian Håpnes
Bård Lauris H.

Føyer meg til de posetive kommentarene over.
Det eneste negative jeg har er at det er et lite grønnstikk, ikke mye... men litt...
Reidun G.

Veldig fint bilde av fugl i miljø. Det eneste jeg savner er et lite glimt i øyet.
Reidun
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu