Oss tre
Litt trening med lamper og diverse remedier. for soft?
Bildet inngår i albumet Mennesker -
Utstyr
  • Nikon D100
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Annetlamper, konvertert fra rgb, via greyscale, til dutone og tilbake til rgb.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger661
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_90457} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (17)
Henning O.

Dette bilde likte jeg. Fin setting og jeg synes utsnittene fungerer bra. Godt blikk på minsten!!
Tom R.

Flott dette her.
Fine uttryk på alle tre, minste karen har en fin øyekontakt med fotografen. Likte den fine lyssetingen, passe soft.

Tom:)
Atle A.

Super komposisjon. Perfekt utsnitt. Blikket og den uanstrengte posituren til barnet ER hele bildet.

Jeg synes imidlertid at vi får litt for lite kontakt med mor og far. Det er veldig bra at de har blikkene og ansiktene i den retningen de har, men jeg ville hatt ørlittegrann mer av øynene. Mor blunder, mens far gjemmer seg litt bort.

Bildet er i overkant soft for meg, men det er en smaksak. Huden blir kald, hvis du forstår hva jeg mener.
Nils B.

Takker for konstuktive, raske tilbakemeldinger. Når det gjelder hud og kulde så kan sikkert dette skyldes at s/hv oppfører seg forskellig fra skjerm til skjerm Et annen sak er at bildet er konvertert til greyscale fra Rgb og at i dutone er det lagt på en grå farge som den sekundære. Dette kan medføre at på enkelte skjermer så slår dette mot kald farge.
Stig B.

Har aldri tatt sånt, og uttaler meg derfor kun mht hvordan jeg ser bildet.

Godt komponert, skaper en fin og trygg enhet mellom personene. Gode ''øyevinkler'' også, selv om det godt kunne vært bittelitt åpning på øynene. Fint lyssatt.

For meg ble det litt for soft, det ble for ''glatt'', men dette er jo en smakssak.

Mvh Stig
Miriam A. L.

Jeg liker pappaen og babyen på bildet, det ser naturlig ut, men mammaen ser litt plastic fantastic ut, det ser ut som ansiktet smelter litt, alt for soft etter min mening.
Venche J.

Liker bildet veldig godt. Softingen syntes jeg var helt grei.

Dog - mammaens positur i bildet får meg til å tenke at det ser ut som hun vil ha litt avstand fra 'det hele'. Jeg ville latt hennes hode vært litt nærmere pappaens. Tror det hadde myket opp bildet enda mer.

Har forøvrig laget en ny versjon av bilde nr. 116656 etter fitt foreslag.

Wenche.
Venche J.

Huffda, det skulle selvfølgelig være ditt foreslag. Tasteleifen var stygg her. :)

Wenche.
Thomas A.

jeg tok bildet ditt inn i photoshop og gjorde en mindre justering. på curves verktøyet tok jeg hvit dråpeteller og målte av på det lyseste punktet i pannen til barnet, med sort dråpeteller så målte jeg av luggen som stikker ned over pannen til faren. Jeg mener dette gjorde bildet mye mer seerverdig da jeg synes bildet er altfor grått i tonevaløren her. Trenger litt mer spenst. Lyset sitter meget bra og den softe følelsen er en smaks sak som Atle nevner! du kan jo prøve hva jeg gjorde og se om du liker det!

thomas
Nils B.

TA: Om jeg ønsker mer spenst i bildet er fremgangsmåten din helt topp. Utgangspunktet for bildet er et mye råere opptak som er pålagt dutone (grå). Dette gjør nettopp det du kommenterer. Bildet blir en anelse grått og kan med fordel om ønskelig få mer smell/kraft. Takker for at du tok deg bryet med å se nærmere på bildet. Det er nettopp dette som er med å utvide vår horrisont her på dotten. Send meg gjerne ditt forslag så skal jeg legge det ut som versjon #2.
Ferran C.

Hei Nils,
Nice composition here with a one hole family, i like very much the B/w tone here(i'll ask again Arnt Øve), the soft-blur effect her goes very nice by me, it gives a tender and clean texture
over the skin.
Beautiful shot!
Ha en fint dag!
Ferran
Stig S.

Nydelig blikk på ungen, og flott s/h / dutone-arbeid! Det eneste som trekker litt, er moren's noe stive kroppsholdning, som kolliderer litt med mykheten i resten av bildet.

--stig--
Tarjei Ekenes K.

fint komponert og funny utrykk på barnet

synes huden på både henne og barnet
er nesten litt vel glatt på en rar måte.

det har sin effekt også selvfølgelig

smakssak, tenker jeg

:-D ! son tarjeiav !
Henrik B.

Litt ''digital-soft'' for meg.
Grethe B.

Ikke for soft for meg....men savner blikkkontakten med de voksne, eller en slags *kommunikasjon* alle i mellom. Her ser ungen rett i kamera, mens de voksne er litt *borte*...men dete r min mening, og jeg er ingen ekspert på portrett, bare *føler* det jeg ser, og her savnber jeg noe...mens teknisk og fargemessig og kom med utsnitt er helt okei!

mvh
gt
Elisabeth W.

Stilig uttrykk på ungen, litt vel soft mamma etter min smak. Blikket til pappaen ... hvor er det egentlig han ser hen? Det er den svakeste delen av bildet, synes jeg. Han hører nok hjemme i det hjørnet han er plassert i, men skulle ikke ha vært så mye bøyd framover at han 'forsvinner'.

-- Elisabeth
Stig Morten S.

Det var ett av de fineste familiebildene jeg har sett!!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu