Nordeskiöld breen
Bildet inngår i albumet Svalbard 04 - Jeg har vært en ny tur på Svalbard. Vi får se hva som kommer ut av det. Jeg har ikke store ambisjoner om virkelig å gjenskape stemningen der - jeg begynner å tro at det er umulig.
MEN - prøve er lov !
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger276
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_91364} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Inger Anne Maritsdotter V.

Likte godt bildet til jeg scrollet ned halvveis , og likte det , så langt , men likte ikke halve nedre del.
Øvre halve del var derimot et nydelig abstrakt uttrykk , det var forsåvidt nedre halve del også ; men likte ikke fargene der.
-IAV-
Einar E.

Hei Bjørn!

Har stor sans for dine Svalbard bilder – særlig Blå bu, Grønndalen og Svalbardlinjer. De inneholder et særpreg som understreker naturens enkle former og farger. De indikerer en bevisst jobb for å for å fram et uttrykk. Dette virker for tilfeldig. Linjer og struktur har ingen mening – fargene er unaturlig og virker tilfeldig. Regner med at dette er et tidlig stadium i prosessen og gleder meg til å se fortsettelsen.
Einar E.

OBS!
Jeg mente - Hei Tom!!!
Fred S.

Absolutt stilig: Minner meg farge-og strukturmessig om noe i retning av en 70-talls Per Kleiva lito.

vh fred
Inger-Lise S.

Et nydelig bilde! Herlig abstrakt natur og flotte fargetoner.Jeg likte ekstra godt øvre halvdel,men nedre hører med.

mvh Inger-Lise
Tom B.

Takk alle. Fred: artig at du nevner det - det var faktisk Grønt Gras gruppa (nkl. Per Kleiva) jeg hadde i tankene mens jeg lagde det....
TomB.
Kjetil J.

Effektfullt, men for meg blir det ikke Svalbardstemning. For meg er Svalbardlyset ''vart og poetisk'' mens dette ble hardt og brutalt. Synes vel som noen andre at nedre delen særlig gikk for langt
Calemil M.

enig med enkelte andre her, topp til midt er fantastisk, men bunnen er litt kjedelig.
MER BEATLES BILDER!
Evt. beholde opp til 2 cm fra der hvor det lilla begynner?
uansett kan det bli et knakende avslutning på dette...
heia Tom!
Tom B.

OK - det med Svalbardstemningen er jeg enig i. Jeg lagde dette mest for at det var litt kult. I ettertid kan jeg sikker juge på meg en tanke om forurensing av arktis, men det ville altså være jug (men kan fungere likevel).
Det jeg ser at flere sier er at den nederste delen ike fungerer - og da lurer jeg på hvorfor ? Hva er det som plager dere ? Selv om jeg aldri har hatt råd til en Hasselblad med Imacon bakstykke, så har jeg likevel vært glad i det kvadratiske formatet skjønner dere, og vil gjerne beholde det her. Er det de sinte fargene der eller ???
TomB.
Beatles ? Joa - utstillingen er ferdig, men Beatles slutter aldri å inspirere. Ergrer meg fremdeles at jeg aldri fikk til en skikkelig Eleanor Rigby og Father MacKenzie...
Inger Anne Maritsdotter V.

Tom ; ja det er fargebruken i nedre del som eg ikke likte , og det sier eg også ifra om , i min kommentar , halve nedre del harmoniserte ikke med resten , i mine øyner , bruk færre farger , som du har gjort i øvre del ; slik at det ikke blir så ''grellt'' .
-IAV-
Frank W. G.

Hvem andre enn deg i hele verden kunne lagt ut dette? Ingen i hele verden er mitt svar på eget spørsmål ;-)
Fint som bare det. Liker det bare så innmari godt. Fint også i nederste del.

Fra en litt lenger ned i Østfold.
Geir Helge S.

Hei Tom.
Dette er av de bedre bildene jeg har sett fra deg. Kan styre min begeistring for fargene i nederste del av bildet, men det funker likevel. Det begynner å bli en meget bra serie.
Geir
Rune Edvin H.

Hvordan er det i svarthvitt? Ellers kult.
Rune
Rune Edvin H.

Det er forresten fett i svarthvitt.
Rune
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu