Bildet er av en minnestein og trenger vel kanskje ingen større forklaring. Jeg fikk en spesiell speiling fra havet på steinen her og syntes det ga bildet symbolsk verdi. Teknisk sett er det vel ikke all verden, men om noen har synspunkter på dette settes det pris på.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2004-06-17 02:18:30
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon EOS 300D
  • Tamron SP AF28-75mmF2.8
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetHåndholdt
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger321
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_92683} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Inger Anne Maritsdotter V.

Så absolutt eit sterkt og symbolsk uttrykk dette !!

og så bra at du var der , nett då det spegla seg i steinen ,

stemningsfyllt og det passa fint at du tok med den vesle fliken av hus og hav i høgre del av bildet.

BRA bilde !!

-IAV-
Trond O.

Enig med Inger; symbolikken er sterkt presentert i ditt bilde, synd at det kom med guano(drit, på norsk) med på bildet. Litt pirk, men dog viktig for å si perfekt,,det va mi mening da,,Ellers så har Inger det meste med, i sin replikk.
Ketil M.

Kreativt skulle gjerne hatt litt større skarphet! bra
Eliza A.

Fin symbolikk!!
Kreativt.

Eliza
Jonny E.

Hei hei

Du nevne sjøl det tekniske...
Kunne kanskje også gjort seg med bare stein og speilbilde,
eller litt mere av omgivelsan, blir ikke helt fortrolig med forholdet mellom stein og omgivelsa.

Godt tenkt og sett.

Ha en god dag

. JonnyE
Inger-Lise S.

Fin symbolikk dette.Et bilde som vekker tanker.Litt lite skarphet og kontrast,men det holder i massevis.En smakssak.

mvh Inger-Lise
Fred S.

Tja..... Synes nok tanken bak er adskillig bedre enn utførelsen her. ''Symbolikk'' er vel ikke det rette ordet her; det er i så fall selve steinen som er et symbol, men sammensmeltingen av stein og speilbilde gir kraft til det som sikkert har vært tanken din her, og den er fin.
Selve utførelsen stiller jeg derimot et spørsmålstegn ved, og må si meg enig med Johnny: Den smale spalten av ''ikke-speilende landskap'' gjør noe med inndelingen av selve billedflaten som ikke stemmer i mine øyne, den blir rett og slett for....smal. Ville ha droppet den helt, og hatt med bare stein og speiling, kanskje også forsøkt å finne en enda mer brukbar vinkel. Nederste venstre hjørne blir i mørkeste laget slik det er nå. Vel John -Tore, du ba om synspunkter, og det var mine i dag.

vh fred
John-Tore G.

Hei. Takker for fine og informative kommentarer her. Det jeg likte mest med dette bildet selv, var på mange måter ideen.
Jeg er forsåvidt klar over at det tekniske ikke er helt på topp her. Muligens burde jeg vaska litt på steinen for å få ei mere blank og speilbar overflate slik at det hadde blitt reinere og skarpere... Vinkling: Personlig likte jeg den lille fliken på siden som på en måte gir en effekt av to ulike tidsrom, samtidlig som den fremhever at dette er en minnesten. Neste gang jeg skal forsøke meg på dette tror jeg at vidvinkel kan være tingen å bruke, slik at jeg får med det som er utenfor begge sidene av steinen. Har prøvd å utelate den stripa til høyre men synes bildet ble litt flatere på en måte. Lenger ned på steinen er navn på de som omkom. Burde jeg hatt navnene med her, eller blir det for direkte?
Takker igjen for at dere tar dere tid til å kommentere. Håper jeg får muligheten til å komme tilbake til dette stedet.Myken på Helgelandskysten har en svært spesiell natur, og mange fine motiver for meg med foto på hjernen, men med litt lite rutine.....:-)
Mvh John-Tore

Grethe B.

Hei!

Syns symbolikken var vakker, og med speilingen løftet det bildet veldig!
Ville kanksje flytte meg litt lengre til venstre og hatt bare steinen, men...ikke sikker...
Enig i at navnene ikke bør være med, syns den tekstebiten du har valgt er nok. Sier alt.
Som du sier så ser jeg ponget i *tidsfliken* din, så kanskje den bør være slik den er. Uansett et spennende og annerledes bilde syns jeg. Jeg liker godt bruk av symbolikk..

mvh
gt
Kurt S.

Heisann John-Tore.
Kjempegod ide dette. Du kunne jo rett og slett ikke la være å ta bilde kan jeg tenke meg-:) Flott med speilingen i steinen.
Ideen om å ta med litt av omgivelsene synes jeg var god. Hvis mulig ville jeg tatt med litt mer av omgivelsene til høyre. Dersom du hadde trekt deg litt lenger tilbake hadde det kanskje gått. Ville også hatt med hele det ordet i teksten som ble borte. Tror du gjorde rett i å utelate navnene. Tror man bør ''trå litt varsomt'' i slike tilfeller.
Som sagt en knallgod ide og et godt bilde.
mvh Kurt
Kristian S.

Pent bilde, og en god ide.
Syns kanskje du kunne fjerna den måkedriten.

KES
Kay R.

Orginalt, kreativt og bra sett... Tekniske mangler ved bilde e vel nevt, men æ synes det var bra utført uansett med tanke på symbolikk...

MVH Kay:-)
John-Tore G.

Takker for kommentarer. Har lagt en versjon hvor jeg har fjerna måseskitt etter forslag. Tror nok at det ble bedre.
Takker for gode råd:-)
Mvh John-Tore
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu