Kinajenter
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2004-06-15 20:47:52
    Versjon #2
Utstyr
  • FinePix F700, digitalkamera
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBarn
  • Lastet opp
  • Visninger496
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_92766} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
Andreas L.
Et fint bilde, men det blir ikke riktig nå du prøver å skape et bedre bilde på den måten. Jeg synes bilder blir bedre når omgivelsene er naturlige og blikkene er veldig viktig for bildet.
Bilde nr.2 er best!

-ALS-
Espen P.
Takk for kritikk.. :) Dette var jo enda en kritikk fra en som ''kan''. I mine øyne var ver#1 aldeles nydelig. Stemningen i bildet er alvorlig, men behagelig. Lyssettingen er noe jeg prøver å få til sånn som dette. Ver#2 er et helt anderledes bilde etter min mening, veldig flott det også, men der er ikke den sarte fine stemningen som i ver#1. Men flotte begge to her.

ePsen
Morten F.
Et av de få bildene her i kveld som jeg føler er mer enn bare en avbildning. Liker komposisjonen godt. Litt usikker på lyset på s/h-bildet, er nok litt for hardt fra siden etter min smak. Posituren er best på s/h.

Morten
Nathan W. L.
V1 er heilt klart best av dei to her.. etter mi meining.
Ellers heilt enig med Espen.
Helsing, Nathan
Vibeke P.
Tusen takk for fine kritikker. Prøver å eksprimentere litt med lyset. Dette er helt nytt for meg. Disse to modellene var ikke så veldig samarbeidsvillige... denne gang - hadde vært på overnatting i barnehagen........

Skal jobbe litt mer med dem når de er litt mer opplagte.

Igjen, tusen takk for kritikker.

Vibeke : )
Hilde J.
Bildene er veldig forskjellige. V2 er et koselig portrett med spreke farger.
V1 er velkomponert, og formidler en vár og fin stemning. Lyssettingen er fin, kanskje en tanke mørkt i skyggepartien. (kan også være min skjerm )

Det var flott dette!! Jeg så du hadde mange fine bilder :-)

~~Hilde~~
Kristin V.
Likte begge bildene , meiner og det er to heilt forskjellige bilder, vanskelig å sei kva som er mest riktig. Eg likte nok best versjon 1, mest på grunn av stemningen og dei tankefulle utrykkene til modellene. Teknisk synest eg du er kjempeflink.
Kristin
Karianne H.
Her likte jeg begge versjonene på hver sin måte. To flotte bilder! V#1 er fin og litt spesiell, mens v#2 er ''litt'' mer oppstilt, men med vakre farger. To flotte jenter med kontraster - den ene så lys, den andre så mørk!

Karianne :-)
Bjørn H.
Et stilig og anderledes bilde,fint lyssatt.
Bjørn
Vibeke P.
Igjen, tusen takk for kommentarer.
Dette var skikkelig hyggelig!

vibeke : )
Elin L.
Må si jeg likte begge bildene; men at jeg synes versjon 1 var den mest originale. Enig med de andre i at du er dyktig teknisk. Jeg synes lyssettingen var bra.
Mariann S.
Liker best versjon2
Synes det blir litt mye skygge i ansiktene til jentene på versjon1.
Det er mer liv i versjon2 pga fargene :-)

Mvh -Mariann-
Avsluttet .
Jeg kan ikke si noe annet enn at det er vakkert. V1 liker jeg best fordi jeg straks begynnte å assosiere ting med det. V2 er koslig og får meg til å smile. To helt forskjellige bilder; begge veldig vakre! *legge til som favoritt
Mari Haugmoen K.
Nydelig!
To bilder, som er supre for seg selv. Lyset, fargetonene og blikkene til de små jentene i versjon 1 gjør at jeg med en gang fallt for dette bildet! Godt gjort! Gjennomført og stilig!
Versjon 2 føler jeg er et helt annet bilde, som egentlig ikke burde sammenlignes med første. Det er mer muntert , men jeg synes uttrykkene i ansiktene er bedre i versjon 1.
:)
Stein Oleiv B.
bra bilde. men på versjon 2 manglet det litt luft over dden paraply tingen. stilig
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu