Solen smilte til paret, men plaget fotografen
Gratulerer med dagen. Utfordrende og gøy, hadt lys, kjole som virkelig tok av i det harde lyset, kontraster som ikke helt spilte på lag. Men det ble ok lell.
Bildet inngår i albumet Mennesker -
Utstyr
  • Nikon D100
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBrudepar
  • Lastet opp
  • Visninger968
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_93470} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
monica p.

Hallo Nils
Jøss skal si du fikk utfordringer så det holdt her, men du har klart deg bra gjennom dem.
Litt hardt lys som du nevner selv, ville kanskje sett dem fra en litt annen vinkel ( da snakker jeg om deg, litt høyere opp), slik at de ikke ser ned på deg.
Og jeg ville i alle fall kuttet bort den pipa eller hva det nå er for noe, den ødela ganske mye synes jeg, men det er det jo en smal sak å fikse.
Fargene har du fått veldig fint frem, og brudeparets uttrykk viser at de er på go`fot med fotografen.
Bra.
Mvh Monica:o)
Stig B.

Veldig mange bra tips fra MP. Enig i at det er god kontakt med de nygifte :-)

Mvh Stig
Vibeke P.

Mange utfordringer som du sier, men jeg synes det ble bra. God kontakt med de nygifte. Fyret virket veldig forstyrrende. Det røde taket ble helt feil til den sjokkrosa kjolen. Bare ren blå himmel eller noe annet enkelt er vel det vakreste du kan ha bak her. Det er så mye farger i bildet ved at kjolen er så framtredende, at det ikke lønner seg med mange andre elementer.
''Det som ikke tjener bildet, skader det...''

Vibeke : )
Inger-Lise S.

Et godt bilde.Du har klart utfordringene godt ja.Dyktig eksponert dette.
Men pipa ville jeg nok klonet vekk..Brudeparet ser ut til å ha god tillit til fotografen.

mvh Inger-Lise
Steinulf L.

Lyset har du taklet godt, men jeg blir ikke helt fortrolig med fargen på fyret. Tror dette hadde gjort seg bedr om du hadde hatt himmelbakgrunn rund baut.
Marit E.

Jeg synes også at du har eksponert godt.
Men er enig med de fleste her at fargen på taket kræsjer med den rosa kjolen.

Så ville jeg også gjerne hatt enden av buketten utenpå kjolen, ikke inne i en folde, slik den er nå.

God kontakt med paret!

vh
Marit
Elin L.

God kontakt med flott par! Jeg ville gjerne hatt med litt mer under og litt mindre over [snakk om millimetre...], og ikke klipt av ''stråene'' i buketten. Ellers synes jeg du klarte utfordringen flott. Solen ga flotte farger og ikke mysende ansikter; det synes jeg er viktigst.
Anniken S.

Liker fargene og mye av komposisjonen her.
Det var virkelig et strålende vær og brudeparet stråler med.
Tror jeg ville ha ønsket å se litt til av brudgommen. Det er nå engang slik at det er viktigst med denne bruden (helt enig i prioriteringen), men hvis brudeparet hadde flyttet seg noen cm til høyre og han kunne vise litt mer av sitt høyre ben så tror jeg det kunne ha blitt litt mer balanse til den sjokkrosa kjolen. Nå ser man bare 4 sko under hennes kjole og det ser litt snodig ut... Må gi deg masse heder og ære for å ha fått frem så gode ansiktstrekk i det sterke sollyset. Btw, nydelig brudepar!
Lars Kristian A.

Her har du lykkes temmelig bra, ja:-) Ikke så lett i så kraftig lys.
Gratulerer med ny bok, forresten.
Kristine G.

Paret ser virkelig lykkelige og blide ut og det er et fint øyeblikk du har fanget, Nils. Jeg tror jeg skjønner hva du har tenkt her, med brudepar mot himmel og fyr, for å få fram kontraster mellom mennesker og natur/bygning. Jeg tror at det lett kunne ha blitt for enkelt ( studioaktig ) av å kun ha himmel bak paret, men er enig i at pipa kunne vært fjernet :-)
Grethe B.

Godt jobba under vanskelige lysforhold. Ikke enig i det emed taket, her hos meg ser taket ton-i-ton ut med kjolen, så det generer meg ikke. Litt sær vinkel, enig i at brudgommen kunne kommet bedre fram, men ansiktene lyser , og det er det viktigste her! klart, vakkert og bra arbeid!

mvh
gt
Fred S.

Kombinerte nettopp koffertpakking med å kikke på Billy Idol`s ''Nice day for a white wedding''. Åttitalls, og med mørkere undertoner enn dette portrettet, som vi nesten må kalle ''a pink wedding''. Fin positur uten noe tilgjort, og glade ansikter: Likte det umiddelbart, men kunne ha tenkt meg kun blå himmel som bakgrunn.

vh fred
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu