nonsense
rubbish
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriHumor
  • Lastet opp
  • Visninger1312
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_93815} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
ida b.

niva:D hm.. selvom jeg ikke er så himmla glad i nakne damer, så var det bildet her veldig kult. mange faktorer, gøyal sammensetning av totalt malplasserte ting og farger (det var et kompliment).. hehe, nei det her var gøy. det hitterste bakhjulet flyr kanskje litt,men, whattahekk
ida b.

niva:D hm.. selvom jeg ikke er så himmla glad i nakne damer, så var det bildet her veldig kult. mange faktorer, gøyal sammensetning av totalt malplasserte ting og farger (det var et kompliment).. hehe, nei det her var gøy. det hitterste bakhjulet flyr kanskje litt,men, whattahekk
Unni F.

Morsomme farger, men bilde thadde vært bedre uten den nakna dama foran...Kan forstå at gutta synes noe annet.
På tide vi legger inn flotte bilder av nakne menn jenter ??? De glimrer med sitt fravær her på ''dotten''.
Lars K.

kult bilde:)
Mye å se på og masse fine farger..
Unni Fonneland: Det er veldig lite nakne menn her ja, og som du antyder, er det kanskje jentenes oppgave å forandre på det. Jeg har ihvertfall ikke noe imot å se en vakker mannlig kropp, og nei, jeg er ikke homo:)
Avsluttet .

Dempet effektene litt, brukt ''color balance''/''Hue-Saturnation'' bla. Syntes alle bilder som i det hele tatt er manipulert, burde settes under kategori manipulert. Fristet til å legge mine bilder under motor/kjøretøy/bil men dette er jo en fotoside. Greit å få alt som er manipulert under en side også for ordens skyld. Reparere et bilde på PS er jo helt greit da syntes jeg :)

Yngve
S.

Dama ser VELDIG pålimt ut. Du må passe på hvor lyset kommer fra!
André M.

Er nok enig med Solstad her. Men allikevel er det noe herlig surrealistisk over dette. For meg ser det ut som jenta ser på et bilde av en Lada, - eller ut gjennom et vindu. Hadde vært interessant om du rammet inn bilen og lot jenta stå utenfor. Som en betrakter. Skjønner?.

Men, jeg skjønner ikke helt hvorfor hun sklir av seg trusa når hun ser en slik bil, da :-)))


- André
Avsluttet .

Herre min skaper! Vet ikke helt hvor mye jeg skal kommentere teknikk, men jeg synes du oppsummerer det hele godt i billedteksten. Og i kategorivalg...

Mvh

TEG
Jamieson p.

Bildene ble lastet fra nettet og jeg brukte ca 5 min å photoshop dette sammen. Egentilg ble dette lagt ut for å vise det på et annet forum (trengte en web link)
Det er bilen til en kompis og det er en spøk. Hadde ikke forventet noen skulle i de heletatt komentere på det. Ikke tro dette er seriøst!
J:)
ida b.

åh.. litt skuffa her, merker jeg.. og ganske snurt - hulk. si til kompisen din at han burde male ladan sin sånn, mihi. (regner med at det er du som har tukla med fargene)
men anyhow: jeg syns fortsatt det er tøft, gøyalt
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu