...til tross for bare 53 treff på mitt forrige bilde fra denne seansen prøver jeg meg på nytt. håper på konstruktiv respons.
Fotograf
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger326
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_94035} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Caroline M. S.
Herlige farger, kult bilde og fotogen modell. :-) Jeg ville hatt en god del mer luft over hodet hennes.
Mads R.
Dette var interessant, men bakgrunnen er så monoton og flat at han ser digital ut. For meg hadde det funka betre om bakgrunnen hadde litt tekstur, slik som til dømes blada på planta.
Espen P.
Nei, dette var gerellt. Bakgrunnen ødela bildet.

ePsen
Avsluttet .
Herregud, hvorfor har ikke flere kommentert dette bildet??? Det skiller seg virkelig ut fra mengden, med hærlige farger, og morsomt uttrykk! Fantastisk annerledes! Jeg syns du har gjort en kjempejobb, fortsett sånn! Supert å se en annen bruk av blomster enn det som er mest vanlig her..hehe!

*Hanne*
André M.
Morsomt bilde med surrealistisk stemning. Av forbedringsforslag vil jeg nevne: Belysningen er litt for flat, og utsnittet er litt for tett. Keep it up!. Du har noe spennende på gang her.

Og antall treff skal du ikke ta så alvorlig (det styres i hovedsak av din kjendisstatus, hvor spektakulær thumbnailen eller tittelen er eller hvorvidt det er antydninger til nakenhet i bildet). Og så er det ett element til, som jeg ikke skal si, - fordi jeg kan bli tatt for å være mannsjåvinist :-)).

S. N.
EA og MI - takk for kommentarer.
jeg ønsket faktisk en flat/digital og monoton bakgrunn her, forsøkte å oppnå en litt surrealistisk og glossy klipp-og-lim effekt. at det ikke fungerer for dere betyr kanskje at jeg må jobbe mer med det.

CS, HH og AM - takk for råd mht lys og beskjæring. ser nå at utsnittet er i trangeste laget. har kun brukt dagslys her, men har som mål å få bedre kontroll over lysbruken.

mvh sn
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu