Sliten matriark
To barn, jobb og oppussing av bad... det tar på.
Utstyr
  • DSC-F828
  • -
  • Brennvidde70mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger347
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_94211} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Egil H.

På tide med sommerferie ... ?

Jepp - får frem det du vil vise - sliten. Tett, skarpt og detaljert bilde. Fargeløsheten får ytterligere frem trøttheten.

Bra!

Egil ;-)
Atle H.

Liker slike tomme blikk da jeg utøver dem nokså ofte selv :-)
Rett og slett en behaglig affære å stirre tomt inni øynene
hennes som stirrer tomt en annen plass...
Inge-Martin F.

Flott enig i komentaren til dei over,ellers har du kuttet litt trankt under haka.
Mvh. I.M.F
Anniken S.

Ser henne inn i øynene, men jeg får en følelese av at hun ser tvers igjennom meg...Blikket er tomt. Ikke nødvendigvis så slitent, men et helt annet sted enn her på dette bilde.
Vanvittig klart og godt, super eksponering.
Liker tonene og lyset du har fått her. Til tross for en utmattet matriark, så har hun en fin karisma. Si til henne at hun er flott uansett...
Vibeke P.

Hei ESPEN

Flott, skarpt bilde. Tøft utsnitt. Jeg synes du har fått til det utrykket du vil formidle. Fargetonene kledde bildet. God øyenkontakt med modellen, om enn blikket var tomt. Dette passer godt sammen med de siste barneportrettene dine. Jeg er imponert over den øyenkontakten og skarpheten du klarer å gjennomføre i de aller fleste bildene dine. Liker dette. Godt gjennomført.

Vibeke : )
Avsluttet .

Tett og fint portrett som kanskje hadde tålt et tettere utsnitt? Dette uttrykket er godt fanget. Bare slitent er jeg ikke helt sikker på. Ganske bestemt et helt annet sted.Jeg ble sittende å gruble litt da jeg så det. Det engasjerer, og det er vel meningen med det vi vil formidle..
Ha en god dag.

Mvh
ARVE
Inger-Lise S.

Et godt portrett,tett og fint utsnitt.Godt øyekontakt,godt blikk.Ikke bare slitent,syns jeg.Aner en ørliten dose humor her i uttrykket:) Dyktig dette.

Mvh Inger-Lise
Bjørnhild S.

Nydelig :D Øynene er helt utrolige.. Hun ser så virkelig ut..Velidg bra!

-Bjørnhild-
http://bjornhild.com
Espen P.

hertelig takk for komentarer. Jo, hun er sliten for tiden, men godt humør - det har hun. Og nå; Nå skal vi pusse opp bad..........

ePsen
Karianne H.

Et meget bra bilde som du formidler godt. Du har utrolig flotte bilder, og disse nærbildene dine er bare topp.
Synes du har en pen kone/samboer, og selv om du kaller henne sliten, så har hun noe vakkert over seg. Flotte øyne som viser her at hun tenker på noe annet/er sliten, men litt enig i det Inger-Lise skriver også. En dose humor som også er i blikket hennes?
Farger er også bra på dette bildet. Får si som Anniken; sliten eller ikke sliten; flott uansett!
Lykke til med opp-pussingen...

Karianne :-)
John-Tore G.

Hei. Skarpt og fint bilde av henne. Personlig skulle jeg ønske hele haken var med. Jeg lyrer på om det er litt magentastikk i bildet. Dette kan vel også være min skjerm som ikke er kalibrert riktig kanskje? Ikke enkelt å få tid til alt med barn jobb og oppussing nei, så lykke til med det.
mvhJohn-Tore
Avsluttet .

hadde likt å sett en versjon der du gjekk hakket nærare og kutta litt i høgda. Men som alltid er det gode bilder du tar og du har kanskje laga deg en nisje med portrettbilder:) Gler meg til neste bilde!
- JIMO
Sidsel A.

Flott nærbilde, bortsett fra at jeg også gjerne ville hatt med haken. Du KUNNE ha kuttet litt i pannen, men på den annen side er matriarkens små bekymringsrynker også uttrykksfulle!
mvh Sidsel
Rune E.

Hei!

Føyer meg inn i rekken av positive tilbakemeldinger...
Flott nærbilde! Liker kontrast og toneforhold.
God skarphet og fint utsnitt!

Rune
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu