ro
Fotograf
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger534
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_9491} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Jeanette L.
Vel, la meg si med en gang at jeg ikke syns dette er noe bra bilde.
For det første er bildet feileksponert.Det er tydeligvis sterk sol, og det er aldri lett å fotografere da.
Det er en masse forstyrrende elementer her. Noen kvister her og der, noen utbrente punkter her og der. Tilsammen utgjør det et rotete og ikke veldig bra komponert bilde.
Det er mulig dette kunne fungert f.eks i et studio, eller i lys som ikke er så hardt.
Komposisjonen på menneskene har jeg ingenting å utsette på. Men jeg har jo veldig lyst til å se ansiktetet til kvinnen, da...
Kanksje ville jeg laget et kvadratisk utsnitt av dette bildet...Kuttet av hodet til kvinnen akkurat så det utbrente punktet blir borte. Det tror jeg hadde blitt bedre!
Jeanette:-)
Siv D.
Takk for kritikk! Jeg er enig i at det er for mange forstyrrende elementer i bildet, bla a kvistene som du nevnte. Derimot liker jeg komposisjonen veldig godt og føler ikke noe behov for å se mer av ansiktet hennes enn det som allerede vises. Bare for ordens skyld: Det var svært overskyet da bildet ble tatt, og ''det utbrendte punktet'' er ikke utbrendt men faktisk en stor klatt med snø. Neste gang rydder jeg litt mer opp rundt plassen jeg skal ta bilder!
Gunnar R.
... og snø reflekterer lys temmelig bra...
Siv D.
Ok, got ya! Bildet var opprinnelig mer dust og grått - muligens har jeg skrudd opp kontrasten litt for mye, og gjort den dushvite snøen kritthvit. Jepps - Siv:)
Veli R.
bilde var greit, syntes jeg! nettopp på grunn av det lysende hvite. jeg liker kontrastene meget godt, de tydeliggjør følelsene i bildet (samhold, ro, søvn...?). overeksponeringen i ytterkant ødelegger ikke noe, men lager en fin ramme rundt motivet av de to. litt rot ja, og jeg skjønner ikke helt hva de to gjør eller hvor de er. hva skal bildet egentlig formidle? ikke det at det nødvendigvis må formidle noe for å være et bra bilde, men her skjønner jeg liksom ingenting! jeg vet at det er noe men skjønner ikke hva!
Carl Martin N.
Skjønner ikke den firkantete kritikken her. Synes bilde er knall. Elsker utbrendtheten og fokuspunktet. Nydelig, trist stemning. Glimmers!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu