Human Touch
Utstyr
  • Nikon D1
  • AF Micro-Nikkor 200 mm f/4 ED-IF
  • Blenderf/8
  • Lukker1/250s
  • Nei
  • AnnetEn reklame for menneskelig innstilling til naturen som omgir oss, og som vi er avhengig av (selv om vi aldri vil innrømme det helt).

    Stativ: Sachtler ENG 2. Hode: Burzynski.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriReklame
  • Lastet opp
  • Visninger774
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_9552} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
morgan s.
Jeg liker tanken og filosofien bak, men har ikke helt sans for bildet.

mvh morgan
Avsluttet .
Artig og treffende.
Avsluttet .
Slående tittel, og man får en del tanker når man leser den og ser på bildet. Uten tittelen ville jeg ikke fått de samme tankene om bildet og menneskenes ødeleggende evner. Så igjen, bildet er bra i forhold til ''oppgaven'', men hadde nok blitt litt kjedelig og midtstilt alene som bilde.
Birna R.
Reklamebilder skal støtte opp under budskapet - de er ikke ''frittstående''. Kikk gjennom avisa så ser du hva jeg mener.

Bildet er en reklame for det moderne menneskets innstilling til naturen. Det skal tolkes og vurderes i den gitte sammenhengen. Jeg er ingen ''copy writer'', så det tilhørende glade budskap overlater jeg til andre å sette ord på.

Jeg undres forøvrig alltid på hvordan mennesker som kan gjøre slikt ser ut innvendig. Hva tenker de på? hva føler de? Dette treet sto rett utenfor et hus og var ''tilpasset'' slik at husets beboere ikke skulle miste havsutsikten - for å ''nyte'' naturen .... Jeg blir veldig trist innvendig og deretter aldri så lite forbannet.
Avsluttet .
Jeg vet hva du mener. Uten å vite det kunne jeg ikke skrevet kommentaren. Jeg er selv ingen ''copy writer'', så derfor ga jeg også en kommentar til bildet ''frittstående''. Det er derfor jeg er på foto.no, hehe. Ellers ville jeg som du sier, gått i avisa.
Avsluttet .
Med storyn i bakhuvudet är det lättare att ta till sig bilden och dom aggresiva tankar som tillhör..och då blir bilden bra..men sydsvenska träd ''hamlas'' varje år och motivet i sig är inte ovanligt,dock är det kanske inte björkar som det handlar om då..
mvh/gunte..
Birna R.
Du tenker på styving. Denne skikken bedrives mest med alm. Styvete trær får en egen verdighet og er ofte gamle.

I dette tilfellet var treet vandalisert for å gi havsutsikt fra en strandbolig. Inngrepet fremsto som fullstendig meningsløst. Ingen form av dyrehold i egnen heller.
Torbjørn V.
Slik er mennesket. Vi tror at vi gjør naturen en tjeneste ved å finne opp alskens nymotens ting som skal gjøre livet lettere og bedre for oss alle (f.eks. en motorsag)--man kan da ikke forvente at folk skal flytte seg 2 meter til siden for å se havet? Da må man jo bevege seg da!

Jeg er forøvrig enig med de som sier at bildet ikke står så godt alene--men sammen med teksten og filosofien bak gir det rom for en del tanker!

Jeg skal bygge til sommeren og har tenkt å beholde så mange hele trær som mulig på tomten vår--det blir mindre plen å passe på da...
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu