Gammel løe
Gikk forbi denne gamle løa i dag og knipset dette.
Utstyr
  • Canon EOS 300D
  • Sigma 70-300
  • Brennvidde119mm
  • Blender-
  • Lukker1/200s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger199
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_95743} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Simon S.

Den så gammal ut ja. Likte bildet.. Fine kontraster..

-simon-
Cecilie L.

wow...dette var pitoreskt!

bildet er på en måte delt inn i tre flater, fra høyre: grønt gress, rød murstein og hvit panel. Det blir også på en måte litt for symetrisk. Det som hjelper til å dele opp denne tre-delingen er vinduene. men fragene er jo helt fantastiske.

kjempe bra!

mvh Cecilie ;)
Georg K.

Nice and effective contrast between wall and blurred background - green and sky is very washed out, missing light which is ok and gives some gammeldags look.

Like the stones, surface and texture of them and so the rust on the iron window frame, but I think it would have been better for the picture if also the left side of the wall would have been in focus.

Nevertheless, I have a weak spot for this kind of photo's, I like the calm mood - especially with this light.
Wes D.

Good composition.Interesting variety.
Kind regards Wes
Solvor N.

Veldig flott. Har sans for gamle bygninger, og denne ser virkelig gammel ut. Fine kontraster og detaljer.

Solvor
Nils B.

Helt greit, men du burde fokusert på det åpne vinduet og da gjerne med en annen blender slik at du fikk mer av veggen i fokus. Bildet fremstår som noe for gult også. Spenningen i bildet etter min mening er ikke mursteinen, men vinduet som står på gløtt, mulig at en annen vinkel kunne gjort susen. At du har benyttet et kvadratisk format er ok.
mvh Nils
Tone B.

Dette bildet likte jeg utrolig godt! Flotte fargekontraster og god komposisjon!
Lars Magne H.

Hei Clement – og takk for sist!

Stilig løe, og tøft bilde!

Det som irriterer meg litt, jo mer jeg ser på det, er imidlertid skarpheten - eller fravær av skarphet. Kanskje en litt mindre blenderåpning hadde gjort seg, slik at hele løa ble skarp? På den andre siden er dybdeuskarpheten i bakgrunnen ganske stilig også.. Men det går vel muligens an å finne et kompromiss? Utbrentheten i den hvite veggen er også litt ''i veien''. Strukturen i mursteinen og pannene - samt utsnittet, likte jeg veldig godt, men nå klarer jeg ikke å unngå å ''irritere'' meg over den hvite veggen. Hehe.

Uansett, bra opptak!

mvh
lars magne hovtun

ps. takk for et lærerikt kurs i photoshop! Tror de fleste i avisa har hatt utbytte av det – nå dypetser vi som noen racere! :p


Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu