Nygifte
Utstyr
  • D100
  • 24-85
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger311
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_95753} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Siren L.

Artig og kreativt!

Mvh
Siren
Karianne H.

Det må jeg si meg enig i....! Virkelig tøft og stilig! Flott bil og et godt og morsomt bilde.

Karianne :-)
Hans Petter N.

Tja. Flott bearbeiding. Forsvarer nesten brudebilder her inne...
:)

Stå på, HP
Avsluttet .

Hei, nytt og kreativt, meget bra utførelse med farge og sort/hvit, men syns ramma ødelegger litt da den ''stjeler litt av fronten på bilen.

Kjetil
Lars L.

Føy...

Lenge siden jeg har sett en så tåpelig effektbruk som her. Kombinasjonen av kraftig softing av omgivelser og mennesker kontra ingen softing av bilen.....huff og huff.
Kombinasjon farger og sort/hvit fungerer skjelden og i all fall ikke her. Til om med bilen som får oppmerksomheten og ikke brudeparret. Tåpelig bilskilt.
Og i tillegg altså komposisjonsmessig vektlegging av bilen som det viktigste kontra de nygifte. Greit nok at de skal ut å kjøre bil, og kanskje en fin en og (ikke min stil denne men dog) men her ofres jo ikke de nygifte oppmerksomhet overhode. Grill og frontlys er det sentrale. Bildet blir alt for tungt på venstre side, og hva skal vi med dette fotgjengerfeltet? Hva tilfører det historien?

Sorry, men dette fortjente slakt etter min mening. Muligens anderledes, men det ble kreativitet for kreativitetens egen skyld.
Avsluttet .

Synes faktisk at dette var ganska bra jeg. Selvom det ser mer ut som en reklame for BMW enn et brudebilde. men morsomt og kreativt var det! Stå på!
Christian S.

L.L Hadde det vært brudeparet jeg ville vise med dette bildet, hadde jeg sannsynligvis lagt det inn under kategorien brudepar....


Takk for kommentarene
c.s.
Ulf R.

skiltet funker ikke, skriften blir kjip. effektbruken synes jeg fugnerer bra, med tanke på intensjonene dine med den. synd du har klippet fronten av bilen. ellers bra det her!

/ulf
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu