Fem på taket - to i lufta...
Det er bedre med en fugl i hånden en fem på taket og to i lufta...
Fotograf
Utstyr
  • Canon EOS 10D
  • Canon EF 70-200 mm L USM
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger379
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_96736} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Dag J.

Hehe, dette var tøft. Men jeg ville faktisk fjernet fuglen oppe til venstre (den nærmeste i lufta), og hatt litt mer luft over den oppe til høyre. Da er kompet renere og bedre i mine øyne.

Ellers så sitter dette veldig bra.
Jørgen S.

Et flott måkebilde. Ville beskåret bilde rett under den øverste uskarpe måken.

Jørgen
Kristoffer R.

Stilig konsept. Gode silhuetter. Jeg ville rettet ut taket -- akkurat nå ser det ut som om det heller mot venstre.
Arild H.

Dette var knalltøft, Ole!

Smak og behag, men for min del gir de to flyvende måkene mer liv i bildet. Flott lys i stjerten på den som går inn for landing. Heng det på veggen!!!

Arild
Kai Frode G.

Du kan kutte ut en flygende måke, eller begge to. Samme hva du gjør er bildet dødskult. De stående måkene i siluett poserer jo så bra at jeg nesten tror de er utstoppet og utplassert!
Helge A.

Veldig bra. Jeg mener at måsen som kommer inn for landing må være med. Her ligger det an til konflikt. En av dem må vike, ellers vil de bli sittende for tett.

Mvh Helge
Morten H.

dette var kult! men jeg ser rom for forbedringer, i hvert fall i mine øyne :) hva med å kutte nede helt til du har 1-2 px igjen av taket. jeg ville også gjerne hatt en komplett siluett av fuglen som går inn for landing, ser ikke helt poenget med å ha stjerten belyst, når måkene på taket er helt svarte, det blir en liten konflikt mellom dem slik det er nå. ang måken øverst til høyre vet jeg ikke helt, tror muligens bildet blir renere om du kutter bort den, vet ikke helt, du får prøve litt. men for all del, var kult dette! :)
Ole O.

Så sant så sant... Dette er mye smak og behag....

Dag og Jørgen: Bildet hadde jo blitt litt annerledes, men jeg syntes de to flygende fuglene gir mer dybde til bildet... Kanskje jeg legger ut flere versjoner med de forskjellige alternativene...

Takker alle for konstruktiv kritikk!

MVH

Olsen
Dag J.

Bildet er tøft som det er det, og mitt forslag er bare en variasjon over temaet, en lek med et i utgangspunktet flott bilde og ikke kritikk av det. Bildet fortjener ros slik det fremstår det.
Perra B.

Hei Ole! Kult bilde.
Om du gjør det på den ene måten eller den andre så spiller det ingen rolle, bildet er bra. Kutting og beskjæring av bildet betyr egentlig bare en ting, at du ikke gjorde en bra nok jobb. Samme som 300mm på fotballbanen, når det først sitter så sitter det. Bildet ditt er bra, ikke beskjær det, pyser gjør det.
Perra Banan
a tse & s.

veldig tøft

hva med å rette opp så linja de står på blir vannrett
tror det blir mer stabil komposisjon da

som en taxiholdeplass for fugler dette
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu