ag III
tar veldig gjerne imot tips når det gjelder portrettfotografering, pft!
Bildet inngår i albumet Portrett -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger437
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_96779} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
John-Tore G.
Hei. Ser ut som du har bra kontakt med modellen her. Jeg liker (''Mona-Lisa'')smilet hennes. Litt trangt oppe kanskje, og jeg er litt usikker på om enkelte hår bør være med eller ikke. Vi får se om noen andre mener noe om det:-)
mvh John-Tore
Eli B.
Det at noe hår ikke ligger på plass, synes jeg bare fremhever det naturlige ved jenta. I mine øyne myker det opp litt. Lyset faller fint synes jeg, men jeg er noe usikker på bakgrunnen. Hadde kanskje valgt meg en roligere bakgrunn, og softere. Mursteinen blir liksom litt hard i forhold til jenta.
mvh Eli
Kristian F.
Ja, men på samme tid skapte valget av bakgrunn en herlig kontrast - synes jeg - spesielt siden hun har en blå genser/sjal eller hva det nå er på seg...
Er forøvrig enig med JTG om at en del av hårstråene kanskje ikke burde være der...

Men jeg synes det er et bra portrett av ei søt jente - liker det! :)

Mvh
Kristian
Vibeke P.
Et naturlig og vakkert portrett, men synes nok at det er softet litt vel mye.

Modellen virker avslappet og naturlig, noe som tjener bildet.

Ville nok muligens beskjært bildet enda litt til, en god cm på alle sider.

Likte bakgrunnen som framhevet ''sartheten'' hos jenta.

I helhet et vakkert portrett

Vibeke : )
Eliza A.
Fengene blikk og herlige kontraster.
Dette var et flott portrett!

Eliza
Svein M.
For meg ser det ut som hånda kommer opp fra ''intet''.
Tror det hadde gjort seg bedre uten den, - jeg syns den forstyrrer litt.

Ellers et fint portrett.

mvh SM
Mads Ole N.
Behagelig blikk, flotte toner og en god softing - liker alt bortsett fra hånda, at den er kuttet bryr ikke jeg meg så mye om, men en hånd med bredden vendt mot betrakteren blir veldig stor, om du la den oppå fjeset ville den dekke nesten halve fjeset. Prøv å vri den litt slik at den smale siden synes - siden det er et kvinneportrett vil denne metoden også kunne fremeve litt mer femininitet med linjer (les: fingre) Knyttnever og håndflater er mer maskulint. Det er nå mitt syn ;-)
Avsluttet .
Var skarpt opg fint, men virker litt kjedelig og ikke så nytt..Men bra ellers..

Nydelige øyne som eg har kommentert en gang før på henne;:)

Mvh Regine
Vegard E.
Meget pene toner, men synes ikke utsnittet ditt sitter. Skal du ha så lite av hånden i bunn, må du kutte mer i topp - jeg får det i hvert fall ikke til å balansere slik det er nå. Synes øynene blir for kunstige og livløse i forhold til det ganske naturlige som du har lagt deg på i resten av ansiktet. Genseren står greit sammen med tonene i ansiktet - så som så til bakgrunnen.
Per Inge Ø.
Umiddelbart virket bildet for lyst da jeg så det for første gang, men jeg ser også at det er en balansegang, og at du sannsynligvis ønsket å fokusere på øynene, som er optimalt gjengitt. Jeg opplever ikke bakgrunnen som forstyrrende, tvert i mot harmoniserer de mørke og duse konturene med kvinnens myke ansikt, men det er et eller annet med hånden som ikke helt stemmer. Muligens fordi den er for mye på den lyse siden. Noe av det samme gjelder toppen av modellens hode; veldig lyst her på grensen til det sjenerende.

Portrettets styrke er så ubetinget den meget gode øyenkontakten betrakteren øyeblikkelig får med modellen, og hvordan uttrykket i øynene er fanget med akkurat det rette uttrykket i den mest effektfulle blikkretningen.

Per Inge Østmoen

Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu