Dreamy
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger274
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_96815} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Ole Kristian S.

Stilig!
Eirik B.

Heftig! Hadde vært fint om du sa noe om hvilket etterarbeid som er gjort her.

E.
Halgeir V.

Flott bilde!

1/2geir
Steinulf L.

Veldig mye Neat Image? Fint, men ville kuttet litt av gresset i bunnen.
johan h.

jeg syntes gresset er et viktig element, og på fullvisning er dette et flott harmonisk bilde. flott, men ikke misbruk slik softening. det kan bli litt for sukkersött i lengden. uansett var det ytterst smakfullt her. Bra jobba!!

johan
Mads Ole N.

Neat Image? Om du bare mener det som et uttykk, ja, men om det er et ''filter'' i PS, nei. Her er kun jobbet med lag, masker og gausian blur. Takk omtaler, var og er ganske trist og kaldt sommervær i Bodø så jeg trengte å lage et motiv som jeg kune drømme meg litt bort i :-)
Mads Ole N.

Lagde et dupliseringslag av originalen. La på ca 10 med gausian blur og forandret moden til overlay. Justerte opacity ned noen prosent. Justerte så curves og levels noe på originallaget. Litt andre justeringer er også gjort, men softeffekten er gjort på denne måten. Dere får ha meg unnskyldt om jeg har rotet med betegnelser, når jeg jobber i PS tenker jeg ikke så mye over hva ting heter, jeg vet hvor jeg har de og bruker de deretter.
Øistein T.

I mine øyne bør det kuttes helt nederst da det er en del distraherende rot der. Litt overdreven blur helt klart og i og med at fjellene fremstår som skarpe (ingen blur) blir effekten mer distraherende enn optimal. Dette er dog i mine øyne og du har sikkert en annen mening selv ;-) I første omgang trodde jeg dette var en dobbelteksponering der to bilder var lagt oppå hverandre og hvor det var en liten forskyvelse.. Litt mindre blur (og kanskje litt blur på fjellene) tror jeg kunne gjort susen, fargetonene her er veldig fine.

ØisteinT
monica p.

Hallo Mads Ole
Et helt utrolig nydelig bilde som gjorde godt for en stakkar sjel som nesten ikke har sett noe skikkelig sommer til nå, du er ikke alene om det dårlige været, du får trøste deg med det.
Når det gjelder kutting så synes jeg bildet er flott som det er, men hvis en absolutt må kutte ville jeg beskjært det nedenfra og helt opp til det står igjen et par cm av gresset i forgrunnen.
Flott softing.
Mvh Monica:o)
Mads Ole N.

Takk, takk :-) Et bilde er jo, som du sier, alt ettersom det betrakteren ser og synes Øistein. Og i mine øyne er det rett - faktisk er fjellene blurret en del, men ikke så mye som forgrunne, det er rett. Tar med meg det du sier om for mye blur, men akkurat nå synes jeg det er slik det skal være ;-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu