Venke Knutson
Fra Topp 20 i Kristiansand.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2004-07-23 15:57:58
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon EOS 300D
  • 100-400/4.5-5.6 L IS
  • Brennvidde400mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/1250s
  • FilmtypeIso 200
  • Nei
  • AnnetTatt uten IS'en på, da jeg glemte å sjekke det før nesten hele konserten var over :(
    Men, jeg husker nok det neste gang ;) Dette var jo også første gangen jeg brukte dette objektivet, så litt tullfeil må man jo regne med før man blir skikkelig kjent med utstyret.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriKonsertbilder
  • Lastet opp
  • Visninger1584
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_97235} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (18)
Lars Kristian A.

Ikke sånn voldsomt unikt bra bilde, men solid håndtverk er det jo:-)

Jeg mener er at det blir litt streit både i uttrykket på artisten og i komposisjonen, men bevares, det er et flott bilde.
Ole O.

Et helt greit konsertbilde spør du meg... Litt brutal kutting av gitaristen er litt synd, men men...
Du kunne med fordel hatt med mer av hendene til publikum, men de skaper liv sånn de er nå også...

Stusser litt over kombinasjonen 100-400 mm og 300D....?

MVH

Olsen
Stephen F.

Greit nok som de andre her har skrevet. Savner lissom litt mer ''action'' som vil kunne gi meg et inntrykk av intesitet.

Et tips, hver betraktelig nærmere der det skjer.
Frank W. G.

Teknisk bra, men for min del ingen høydare hva angår innhold.

Frank
Frode A.

Takk for kommentarer :)

Skulle gjerne ha vært nærmere scenen, men kom såpass sent at jeg måtte nøye meg med å stå i de bakerste rekkene denne gangen. Hadde med objektiver til alle forhold, men jeg så fort at om man skal komme nærme scenen nytter det ikke å dukke opp etter at ting har startet :(

Kombinasjonen 300D og dette objektivet funker fint det, kan ikke helt se hvorfor det ikke skulle gjøre det?

Siden så mange foreldre/storesøsken var så elskverdige at de hadde ungene på skuldrene hadde jeg stort sett to valg: Bilder dominert av ryggen på en eller annen unge, eller å prøve å snike utsnittet mellom ''toppene'' blandt publikum og vente til artistene kom inn i ''ramma mi''. :)

Dette var mitt første forsøk på konsertfotografering, så jeg har en masse å plukke opp innen sjangeren. Håper at jeg neste gang (ja dette frister absolutt til gjentagelse) har vett til å møte opp noe tidligere og kanskje er litt tøffere ang. å kapre de gode plassene ;)

God helg!
Mvh: Frode
Kay R.

Hei Frode...

Kjempefint konsertbilde dette.
Du får frem skarpe gode detaljer av artist og et veldig bra utsnitt. At gitaristen e kutta gjør ikke noe i mine øyne. Han e ikke en del av hovedmotivet ditt så det gjør ikke noe å ta litt av siden på han (hadde selvfølgelig vært verre hvis du hadde kuttet hodet). Totalt sett et meget vellykket bilde Frode...
NB: Skjønte heller ikke ka Ole mente med kombinasjonen 300D og objektiv... Skulle da funke like bra på alle canon eos. Ha en god helg..

MVH Kay:-)
John-Tore G.

Hei. Ja dette så jo helt greit ut det. Jeg likte også hendene nederst i bildet. Kunne jo vært ok å få en begrunnelse fra Ole Olsen på spørsmål vedrørende kombinasjonen objektiv/kamera. Ble jo nysgjerrig siden jeg også har 300 D
mvh John-Tore :-)
Grethe B.

Syns du har fått til et helt ok konsertbilde. Hun har hendene utover og viser en holdning, åpen...nok fingre nede til og ane en publik. Likte sh versjonen. SÅ etter det du sier om mulighetene her, så sier jeg tommelen opp!! Bra jobba under vanskelige forhold!

(kjekt med tips om linse...jeg har også 300D)

mvh
gt
Odd Eirik S.

Lite å utsette på dette. Synes det var meget bra.
Har egentlig lite greie på denne type bilder. men så lenge det er av en slik kvalitet som dette så holder det i massevis for meg. Synes det er skarpt med flotte farger. Som andre har nevnt så er det bra at man ser hendene til publikum nede i bildet. Synes også holdningen til Venke er tiltalende.
Fint bilde!

mvh
Odd Eirik
Ole O.

Slapp av folkens!

Sa ikke noe negativt om hverken 300D eller 100-400 jeg, men jeg må si at for meg er det en litt snodig kombinanasjon.
Det lille jeg har vært borti 300D sier meg at dette er en slags digital versjon av analoge 300/500 og 100-400 må vel sies å være proff-optikk. Derfor stusset jeg litt over kombinasjon.
Det var jo egentlig mitt spørsmål til dere, ikke omvendt!!!

MVH

Olsen
Frode A.

Hei igjen :)

Du har nok ikke prøvd 300D nok Ole ;)
Man får akkurat de samme resultatene med 300D og L-optikk som du får fra 10D. Du har noen muligheter på 10D som jeg ikke har på 300D, men med firmware-hacken innstallert er det ikke mye annet enn lengden på seriebilder som er forskjellen.

Når 100-400 kom var det EOS D2000 eller D6000 som var toppmodellen (proffhus) til Canon. 300D er nok et kamera som ligger endel over dem når det gjelder bildekvalitet.

Når alt kommer til alt er 300D et mye bedre kamera enn hva enkelte skal ha det til. Byggekvaliteten er ikke like bra som på 10D og man har ikke hjulet bak på kameraet.
Personlig syns jeg ikke dette er nok for å forvare en pris som er såpass mye høyere enn 300D (8000,- mot 14000,-).

Har nå straks passert 14000 eksponeringer med mitt 300D og har ikke hatt noen problemer med det enda. Bruker kameraet hver da og i stort sett alle forhold (ikke pøsregn).


Jeg er utrolig fornøyd med mitt 300D :) og ville aldri ha brukt så mange tusenlapper på å få et svart kamera med litt bedre byggekvalitet. For 6000,- får man jo et meget bra objektiv, noe som gir skikkelig store utslag på bildene. Så bruk heller pengene på god optikk er mitt råd.

Derimot en 1D Mark II står høyt på ønskelista mi ...........

Mvh: Frode m/plastkameraet.
Ole O.

Hehe... Morsomt skrevet... 1D Mark II står på min oxo...

Vet at resultatet er det samme med 100-400, er jo samme teknologi i begge kameraene da...

10D og 300D går inn i samme kategori for min del...Semiprofft... Sier ikke at 300D er noe dårligere... Må muligens kjøpe ny tele ettehvert så 100-400 er jo et alternativ...

MVH

Olsen
Tom A.

Pene damen :)

Fint bilde vel, er ikke så mye å si som ikke er sagt, men jeg liker bildet.. litt ''A4'' kanskje.. syns det funker best som svart-hvitt.
Amund Blix A.

Kult bilde av min bror på bass, men litt forstyrrende med den dama foran :-)
Ole Walter S.

Veldig pen dame, og for noen øyne(ref. cd-reklame på tv...) Versjonen i svart-hvitt er helt klart best.
Ketil M.

Synest bildet ble bra, kledde bra S/H
Geir Andre O.

pussig, 1D mark II står jammen på min liste og :-) Ellers vil jeg støtte Frode i hans opplevelse av 300D, mitt eksemplar har passert 11.000 eksponeringer siden novenmber uten problemer, også inkludert ett skikkelig skybrubb hvår jeg måtte tørke unna vann fra huset :-) Vurderer også gjeldende objektiv, men det er disse penga da... sukk Funker IS'en så bra som det sies?

Sort/hvitt versjonen stemte best i mine øyne!
Bjørg R.

Synes dette var et knall konsert bilde. Likte helt klart fargeversjonen best. Arti å lese noen av kommentarene til bildet, bra dere har humor gutter.
--Bjørg m/ plastoptikk, og brennende ønske om 20D :-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu