Noen av Islands får bjørketrær
Bildet er tatt fra en botanisk hage på Nupur i Flateyr helt nord/vest på Island
Utstyr
  • Minolta Dynax 500 si
  • AF 28-80
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger131
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_9808} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Vidar G.

Morsomt motiv med fine skyggevirkninger.
Selv om det er grønt å se på trærne, så ser det jaggu kaldt ut.
V.
Tone S.

Hei Vidar.
Takk for kommentaren og rosen. Det var grønt, men ikke kaldt. Var der i juni og vi hadde et utrolig flott vær. Fotomotivene var helt utrolige, det samme lyset. Det var også spennende å gå rundt kl. 01.00 på natta og ta bilder i solskinn. Jeg anbefaler Island for alle og for fotofanatikere er det et eldorado!!!
Vidar G.

Hei Tone.
Etter å ha sett MYE på dette bildet er det en ting som slår meg. Du burde jo prøve dette med fotografering av skygger. Her finnes mye spennende å ta tak i. Skygger får man jo fra alle elementer, fra mennesker til bygninger, ja også noe så enkelt som en benk i en park.
Forøvrig liker jeg dette bildet bedre og bedre for hver gang jeg ser på det. Gleder meg til å se flere av bildene dine.
V.
Tone S.

Hei Vidar !!!

Takk for kommentaren, rosen og rådene. Setter stor pris på det. Skal prøve det du sier !!!
(Forresten en liten feil i tittelen på bildet. Det skal være noen av Islands FÅ trær, ikke får...det er nok andre får på Island...)
Er alltid på leting etter motiv, men er helt fersk og kan så altfor lite når det gjelder teknikk og slikt. Prøver å lese litt, men tror at dette forum jeg har funnet her hos dere kan være lærerikt. Har jo planer om å bli med på kurs, etc. etterhvert, men vet jo at det å prøve og feile er en god lærdom.
Var på Island 10 dg. i juni...anbefales alle !!! Hadde med meg 17 filmer hjem igjen med varierende resultat, men Island er virkelig et fotoeldorado...dit skal jeg tilbake !!!
Tone.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu