Orkesterplass II
Steder hvor verden kan beskues - dette er ett av dem.

(Stolen sto der, da jeg gikk forbi)
Bildet inngår i albumet Orkesterplass - Steder å beskue verden og det som skjer rundt omkring
Utstyr
  • Olympus E1
  • Zuiko digital 14 - 54 mm
  • Blender-
  • FilmtypeRAW
  • Nei
  • AnnetJustert i PS
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger208
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_98304} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Egil E.
Hei du!
Her har du et motiv som jeg tror du får mer ut av ved å: Øke fargemetningen, beskjære i bunn til skyggen og la skyggen starte i hjørnet nede, det forutsetter også at du har mer av skyggen tilgjengelig i originalen din. Med andre ord, flytt kameraet litt opp og til venstre, da blir det ikke så midtstilt heller. Hvorfor jeg nevner fargene, er at dette er jo ikke en vanlig situasjon, så litt uvanlig sterke farger bare spisser uttrykket, og en kan få ett litt artig foto.
Tror jeg hadde rettet opp stolen før jeg knipset også.
Det positive jeg vil komme med, er at det var godt sett!
Inger Anne Maritsdotter V.
Med stolen i bildet blei det no litt artig dette her , sammen med tittelvalget også , ellers et litt kjedelig og ''intetsigende'' bilde som det i grunn går 12 på dusinet av.
-IAV-
Magnus L.
Godt sett.....! Lyset på stolen blir litt hardt... Personlig hadde jeg (hvis mulig) gjort stolen ''mindre'' og ikke så dominerende... og ikke sentrert.....!

M.
:-)
Svein Robert H.
Enig med M. Stolen står skeivt, noko som fanga mi merksemd. Om du hadde plassert den litt annleis, hadde eg kanskje ikkje lagt merke til det. Veldig fine og klarer fargar. Bra!
monica p.
Hallo Inga
Her ville jeg beskjært bildet fra sidene og nesten helt inn til stolen slik at det blir et skikkelig høydeformat, tror det ville gjort bildet mer spennende, enig med at stolen skulle vært rettet opp først.
Mvh Monica:o)
Steinulf L.
Kjedelig utsnitt, fin ide.
Siren L.
Hei
henger meg på steinulf og ville i tillegg funnet en annen stol kanskje:)
Fin-fin ide og herlig natur i bakgrunnen

siren
Inga Helene J.
Hei og takk for tilbakemeldinger!

Var klar over at stolen ikke sto rett, men ville høre hva andre mente om ideen. Håper å ta en serie med GODE bilder over samme lest. Dette er bare som skisser å regne.

Inga
Karianne H.
Hei.
Jeg likte bildet ditt godt, og synes stolen gjorde underverker her. Kanskje det hadde vært penere med en annen stol, men...
Flott naturbilde!

Karianne :-)
Oda Lystrup H.
bra! enig med egil også.

Oda:)
Bjørn J.
Dette er for enkelt. Midtstillt stol i et vakkert landskap. Her er det mye du kan gjøre for å påvirke uttrykket ditt. Blidet er for blasst, øk kontrasten og fargemetningen.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu