geiter i India
Bildet inngår i albumet På tur til India 1978/79 - Jeg gikk ett år på den beryktede ''Reisende Folkehøykole''. Her er noen av bildene.
Fotograf
Utstyr
  • Pentax MX
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriReise
  • Lastet opp
  • Visninger329
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_9837} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Avsluttet .
Veldig bra! Det som også er veldig bra etter min mening, er at du har med 4 mennesker og at ingen av dem har fått med hodet! Og det var ikke ironi, jeg likte det veldig bra! Det fokuserer mere på geitene samtidig som det gir bildet en ''spennende'' og original oppbygging, samtidig som det fyller et ''tomrom'' som ville vært der hvis personene hadde blitt utelatt. Sykkelen gjør seg også. Savner kanskje litt lys på geitene.
Et bilde som falt i smak hos meg.
mvh/MR
Johan B.
En trevlig och välkomponerad bild tagen helt i getternas perspektiv. Jag är helt enig med MR om människorna och deras huvuden. Kul också att getterna går jämsides och ser ut att ''samspråka''.
Dag T.
Siden bildet er tatt med småformat regner jeg med at fotografen en svært bevisst på den beskjæringen her.

Bra gjort!
Dag N.
Takk, takk..
Jeg kan fortelle at bildet er tatt som ett høydeformatbilde (med 24mm), mesteparten av kroppingen er gjort i øvre del av bildet, på sidene er alt med.
Thorfinn B.
Som de andre. Bra, og de avkutta kroppene lager en fin innramming.
Stephen F.
Du har rett Dag ang. croping av bilder.

Dette gjelder disk. av bildet:http://foto.no/bildekritikk/images/14436.jpg

Men, dette avhenger av hva en tenker og føler i det øyeblikket bildet blir tatt. Når jeg tar et bilde komponeres bildet der og da.

Dag N.
Jeg skjønner hva du mener, og det er herlig når det du har fanget på negativet stemmer 100%: Noen av de bildene jeg har tatt som jeg er mest fornøyd med er ''hele'' negativ. F.eks bilde nr. 10241, og bilde nr. 7671, og man kan fort bli for opphengt i kropping også...
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu